Şimdi Ara

Ceng için üniversite ne kadar önemli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha iyi bir üniversitede okumak için bir sene daha girmeye değer mi 2. kez mezuna kalmış olacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Üniversite her şeydir evlat. Sadece ders çalışacağın bir yer değil aynı zamanda kültürel olarak, sosyal olarak kendine bir şeyler katman gerekiyor. o yüzden taşra veya bina üniversitelerini yazmanı tavsiye etmem. Hem de hayatının en prime dönemleri kötü yerlerde geçmemeli. Ancak 2. mezuna kalmak da zordur. kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DCE9E722B -- 21 Temmuz 2022; 16:22:33 >
  • teşekkür ederim hocam yorumunuz için sakarya üniversitesi bu anlamda nasıl sizce ?

• sakarya üni iyidir hocam kalabalık ve iyi bir okul

• hocam peki sence sakarya üni bilişim sistemleri mühendisliği mi yoksa istanbulda aydın üni okan üni gibi yerlerde bilgisayar mühendisliği mi daha mantıklı olur tamamen sizin kişisel tercihinizi merak ediyorum kendim istanbulda yaşıyorum bu arada bu özeller %50 ama sakaryaya gitmekten daha ucuza geliyorlar

• kodAdıYassuo31 K kullanıcısına yanıt

tamam kodadıyassuo31 sen ne dersen o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte bu yüzden CENG.
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üniye yatmaya gitmeyeceksen fırsatları değerlendireceksen çok önemliii

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DeadSpunk D kullanıcısına yanıt

peki istanbulda özel üniversiteler mi yoksa anadolu mu bu anlamda daha iyi olur sizce

• okan tuzlanın saçma sapan bir yerinde diye biliyorum ve sanırım daha yeni açıldı bilgisayarı o yüzden önermem okanı.

aydın üniyi görmüştüm avm gibiydi. bina üniversitesi oraya para vermeni de önermem açıkçası. ortamı da zenginsen çok iyidir.

sakarya iyidir hocam ya. yeni ortam yeni hayat.

• peki sizce sakaryanın bilişim sistemleri mühendisliği olması dezavantaj mıdır ceng ile aynı fakültede ve ders programları çok benzer ama emin olamadım fikir almak istiyorum

• İstanbul daima daha avantajlıdır, TRde bilişim sektörünün kalbi İstanbul.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cengden eksiği yok fazlası vardır fakülte adı gibi bölüm

• hocam ben de bir soru sormak istiyorum marmara ybs mi Sakarya bilişim sistemleri mühendisliği mi tercih etmeliyim her ikisi de kesin tutuyor istanbulda oturuyorum bulunduğum ilçeden çok sıkıldım sırf o yüzden mezuna kalmak istemiyor canım

Yazılım alanında baya ileriye taşımak istiyorum kendimi hangi seçim daha doğru olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Autghust34 kullanıcısına yanıt

Marmara ybs baya iyi olur hocam. Sanırım yazılım dersleri de alıyorlardı zaten. Ancak başka bir bölüm de okusan kendini yazılım alanında geliştirmen mümkün. Egede 2 yıllık programcılık okuyup trendyolda yazılım mühendisi olarak çalışan da gördüm. Çoğunlukla kendini geliştirmene bakıyor yazılım sektöründe.

• DeadSpunk D kullanıcısına yanıt

peki sizce mezuna kalmaya değecek bir sıralama mı alternatif bölümleri de düşünsek buradan bir 15-20k ya çekiş yaptığım durumda daha iyi tercihlerim olur mu o zaman için

• teşekkür ederim hocam yorumunuz için

• Sakarya cengteyim. Eğitim olarak iyi bir bölüm hocaları ilgili şu ana kadar sorduğum bütün sorulara cevap da aldım takıldığım yerlerde yardımcı da oldular. Amaa üniversitenin yönetim kısmı yozlaşmış. Ve İktidarın arka bahçesi konumuna dönmüş durumunda. 3.dünya ülkelerinden gelen yabancı öğrenci sayısı da çok göze çarpıyor. Arkadaş ortamın varsa saydığım olumsuz şeyler bir nebze çekilebilir oluyor. Şehirde YHT var yhtyle arkadaşlarla 1.sınıf iken 2 kere istanbula 1 kere eskişehire 3 kere ankaraya 1 gece 2 gün veya 2 gece 3 gün gezmeye gittik.

• Autghust34 kullanıcısına yanıt
    Sakarya mı Marmara mı bilmem ama marmarayı isminden dolayı yazmak saçma olur.Sakarya kötü bi üniversite değil.Eskiden itünün mühendislik fakültesiydi.Ama sosyal durumlarda sıkıntılı şeyler yaşandığını birkaç defa gördüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.