Şimdi Ara

Ceng ve türevi bölümlere olan talep bu sene azalacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence sıralamalar düşüşe geçecek gibi. Tıp şu an çok iyi durumda.

Siz ne düşünüyorsunuz

• rehberlikçi hoca şöyle diyormuş tıp bu sene 40binde kapatır yeni açılan yapay zeka bölümleri de zirvede kapatacak diyordu

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

oha

geçen sene ankaratilpi.
    Ceng ve türevi bölümlere olan talep bu sene azalacak mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geçen sene ilk 10 bindeki bilgisayar bölümleri sinyalleri vermişti zaten. bazısı geriledi bazısı hafif ilerledi bazısı kontenjan düşürmesine rağmen aynı kaldı ( demek ki düşürmese gerileyecekti )

bence bu sene de aynısı olur +-%10 değişir

• tıp en az 20k olmalı 30k çok büyük fırsat ama millet 30kya taşra ceng veya saçma mühler falan yazıp max 40kya çalışıcak doktorlar 150yi cebe indirecek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sinerjistcalisanadam kullanıcısına yanıt

artık kimse maaşa bakmıyor eskidendi bu maaşa göre bölüm yazmalar artık bitti öğrenciler daha rahat branş istiyorlar az maaş olsa bile seçiyorlar

tıp gibi uzun ve zorlu mesleği seçmiyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    o zaman sana göre de 40k olur hocam

• sinerjistcalisanadam kullanıcısına yanıt

kimse sorsam 100bine doktor olacağıma 50bine daha rahat yerde çalışırım diyorlar

anladım hocam ama bence tıp yükselecek

Tıp uzun değil. Hazırlıkla beraber lisans 5 sene. Tıpta da 5 sene okuyup intörnlükte asgari asistanlıkta 80-90k maaş uzman olunca 150k

bir de byiokimya uzmanlığı, eforsuz yüksek maaş ve prestijli meslek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazırlık derken üniversiteye kadar ingilizce öğrenemezsen üniversitede de öğrenemezsin zaten hazırlığa okula dahil edilmez

mühendisliği iyi öğrenciler 3 yılda bitiryorlar genelde bizde üstten ders alma diye bir olay yok ve avrupada da 3 yıl mühendislik ama tıp 6 sene

ve mühendislikte 3. sınıfta maaş almaya başlıyorsun son sene de aday mühendis olarak katılıyorsun şirketlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 12 Haziran 2024; 21:27:58 >
  • intörnken hem ders çalışıp hem çalışıcan hastanede mental olarak zor olur. Bir de çalışırken tus'a hazırlanacaksın, diyelim kazandın yine hem çalışcan hem okucan 4-5 sene filan. Sonra bunun zorunlu hizmeti var, seni doğuda bir köye atmayacağının garantisi de yok şans işi. Sabah 7 de kalkcan eve akşam dönecen köyün tekinde, ne bir eğlencen var ne bi şey. Yaşa bi bakmışın 35 olmuş para kazanıyom diye tatmin edersin kendini Ceng ve türevi bölümlere olan talep bu sene azalacak mı? Ceng ve türevi bölümlere olan talep bu sene azalacak mı?  Kazandığı da 100k, 10-15 sene 1 kuruş harcamazsa şuan oturduğun evi alır, aldıktan sonra elde var 0 yine dön başa aynı Ceng ve türevi bölümlere olan talep bu sene azalacak mı? Ceng ve türevi bölümlere olan talep bu sene azalacak mı? 

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

zaten zorunlu görevde iyi yere atanmak artık çok çünkü iyi yerleri eskiden yerleşenler var onlar da ayrılmıyorlar zatenCeng ve türevi bölümlere olan talep bu sene azalacak mı? 

Niye öğrenilmesin ki ben a2 ingilizce ile hazırlığa başladım c1 (ielts 7.0) olarak çıktım.

tkr bile 3 senede bitirmedi ne anlatıyon ya

trolleme

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

orası öyle 20 yaşındayım tıpa başlarsam 2 sene kayıp.

ben yazılımdan gidicem zaten tıptaki hiyerarşi beni bozuyor

• Valla ikisinin de +, - yönleri çok. İşin içinden çıkmak zor gibi

• 1yılda ingilizce öğrenilmez

Yav öğrendim işte yalan borcum mu var?

bilkent hazırlık eğitimi ve sağlam çalışma ile oluyor

• 8 ayda ingilizce öğrenilmez

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.