< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luvwithope -- 20 Temmuz 2022; 0:39:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
+350 Oy CENG Veya EE Anketi (2. sayfa)
+350 Oy CENG Veya EE Anketi
(En Son Oy Tarihi: 15.3.2024)
-
-
Hocam aslında yazılıma ilgiliyim ama herkes Bilkent diyor yani çok kararsız kalıyorum hakikaten bazıları bilkentin yanında ODTÜnün kötü olduğunu söylüyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
itü ceng
-
Çok teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için de ayrıca teşekkür ederim amacım geniş kitlelerden dönüş almak
Hala mı itü hocam
Akademi istiyosan bilkent ee. Yok ben yazılımcı olcam diyosan metu ceng
561 sıralamayla Bilkent Bilgisayarı %50 burslu yazmayı düşünecek kadar Ceng istiyorsanız Ceng yazın.
-
Teşekkürler hocam
Yok hocam aslında çevremde bu siralamayla %50 burslu yaz diyen de var alternatif olarak ekledim ama yazılımcı olmak istiyorum
Aynı durumdayız. Benim de 448 ve arada kaldım keşke daha iyi veya daha kötü yapsaydım da bu muallak olmasaydı diyorum bazen.
Ders planlarına bakıp karar verin arada kalanlar. Ee bitirip de yazılımcı olursun yine ama o emeğe değmez. Bilgisayar yaz geç.
hocam itü yazın üçümüz de itü ceng yazip gidelim siralamalar cok yakin hatta size ekstra burs var ilk 500desiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Para sıkıntı değilse yazılabilir aslında ama lüzumsuz ve büyük masraf gibi oluyor şu haliyle.
Yazılımcı olmak istiyorsanız, bölümlerin prestijli adına kapılıp da EE yazmayın, CENG önceliğiniz olsun bence.
-
560. olup bilkente para odersen snei bulur islak odunla doverim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X