Y-SAY:561 İçin Öneriniz Nedir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifakif32 -- 5 Ağustos 2022; 19:49:43 > |
+350 Oy CENG Veya EE Anketi
+350 Oy CENG Veya EE Anketi
(En Son Oy Tarihi: 15.3.2024)
-
-
Uf çok seçenek var
Kendi durumunu anlatmadan/ seni tanımadan seçim yapmak zor.
Kendi bölümüm olduğundan ODTÜ BilMüh
Ve diğer seçenekler arasından da Sabancı iyi duruyor.
Ama şimdi Bilkent ee de iyi. Burslu.
:|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 19 Temmuz 2022; 20:43:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şuan aslında ben de odtü düşünüyorum hocam ama sabancı ve bilkent de aklımı karıştırıyor dediğiniz gibi
-
Vakıf üniversitelerinin imkanlarını iyi araştırmak gerekli.
Devlet seçilecekse ODTÜ vakıflardan Sabancı.
-
Hocam İTÜ’ye gidebiliyorsa git veya ulaş bir şekilde güzel bir burs ayarlayabilirler belki. Geçen sene sağlam burslar verdiler. Değerlendir derim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam burs cidden iyi ama eğitim kalitesi beni düşündürüyor
-
Seni de bilkent eeye alalim
Bilkent ee’deki akademisyen kalitesi türkiye’de başka bir yerde yok. Adını duymadığın hoca stanford princeton çıkıyor. Cs hocaları o kadar kariyerleri değil. Bunu göz önünde bulundurmak lazım
Aynı durumdayım hocam kampüsü gezince karar vereceğim galiba
EE vs CENG için konuşacak olursam
EE seçip tony stark olmak varken kim ceng seçip web developer olmak ister ki
-
Up
soru mu bu bilkent ee tabi ki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İkisinden de mezun olsan büyük ihtimalle IT sektöründe çalışacaksın. Yazılım ilgini çekiyorsa, ee yazma bilg müh yaz.
-
Bilgisayar mühendisliği, ee/ehb'ye göre daha rahat bunu da dikkate al. Sorudan bağımsız, bilkent ee türkiyedeki en iyi bölüm olabilir.
Not: itü ehb mezunuyum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy Shelby -- 19 Temmuz 2022; 22:31:7 >
Olabilir hocam ama yazılım çok ilgimi çekiyor şuan biraz daha ODTÜ ceng gibi düşünüyorum
Sıralaman çok iyi tebrikler, ben de bir EE mezunu olarak yorumumu yazayım
Yazılımcı olacağım web sitesi, mobil uygulamalarla uğraşacağım, e-ticaret(getir, yemeksepeti), finans sektörü(bankalar, papara vs.), mobil oyun sektörü(peak games, loop) diyorsan BİLGİSAYAR
Gömülü yazılımcı olacağım, savunma sanayii(aselsan, roketsan, tai vs.), otomotiv(ford, togg), beyaz eşya(arçelik, vestel, siemes) vs. diyorsan EE
Para diyorsan BİLGİSAYAR
Rahat üniversite hayatı diyorsan BİLGİSAYAR
Yurtdışı istiyorsan her ikisi
Kısacası çalışmak istediğin alan, sektöre göre seç
BENCE ODTÜ BİLGİSAYAR SEÇ, İOS DEVELOPER OL.
RAHAT ÜNİVERSİTE HAYATI, GÜZEL ÜNİVERSİTE, YÜKSEK MAAŞ
-
Teşekkürler hocam mantıklı geldi
Sağolun hocam yazacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
560. olup bilkente para odersen snei bulur islak odunla doverim |
EE vs CENG için konuşacak olursam EE seçip tony stark olmak varken kim ceng seçip web developer olmak ister ki |
Uf çok seçenek var
Kendi durumunu anlatmadan/ seni tanımadan seçim yapmak zor. Kendi bölümüm olduğundan ODTÜ BilMüh Ve diğer seçenekler arasından da Sabancı iyi duruyor. Ama şimdi Bilkent ee de iyi. Burslu. :| |
Bilkent ee’deki akademisyen kalitesi türkiye’de başka bir yerde yok. Adını duymadığın hoca stanford princeton çıkıyor. Cs hocaları o kadar kariyerleri değil. Bunu göz önünde bulundurmak lazım
|
İkisinden de mezun olsan büyük ihtimalle IT sektöründe çalışacaksın. Yazılım ilgini çekiyorsa, ee yazma bilg müh yaz. |
Sıralaman çok iyi tebrikler, ben de bir EE mezunu olarak yorumumu yazayım Yazılımcı olacağım web sitesi, mobil uygulamalarla uğraşacağım, e-ticaret(getir, yemeksepeti), finans sektörü(bankalar, papara vs.), mobil oyun sektörü(peak games, loop) diyorsan BİLGİSAYAR Gömülü yazılımcı olacağım, savunma sanayii(aselsan, roketsan, tai vs.), otomotiv(ford, togg), beyaz eşya(arçelik, vestel, siemes) vs. diyorsan EE Para diyorsan BİLGİSAYAR Rahat üniversite hayatı diyorsan BİLGİSAYAR Yurtdışı istiyorsan her ikisi Kısacası çalışmak istediğin alan, sektöre göre seç BENCE ODTÜ BİLGİSAYAR SEÇ, İOS DEVELOPER OL. RAHAT ÜNİVERSİTE HAYATI, GÜZEL ÜNİVERSİTE, YÜKSEK MAAŞ |
Hangisine ilgin varsa ona yönel bence ben cs istiyordum ama listemde bi tane ee vardı iyiki gelmemiş fiz102 alırken elektrik göre göre sıkıldım eede bu kadar elektrikle kafayı yerdim galiba:p elektrik falan sevmiyorsan eee yazılmaz bilgisayarda da var tabi ama ee ye göre basit kalıyor. Eğer ikisine de eşit eğilimdeysen tartışmasız bilkent ee
|
Benzer içerikler
- apotemi problemler zor mu
- kolaykopi güvenilir mi
- ayt matematik nasıl çalışılır
- ayt fizik kaç günde biter
- vip fizik pdf indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X