Oyunda atladığınız bir konu var: Slot keserek isteseniz de exp kazanamazsınız. Görevler yol gösterici nitelikte. Anca özel dungeonlar var Kahramanlar Arenası örneğin. Girip exp kasabilirsiniz burada. Akşamları Pekin Club'a bırakın o sabaha belirli bir exp kasıyor zaten. Sonra diyelim hiç girmiyorsunuz oyuna birden bire tekrar dönmek istediniz bir sürü exp kasılmış olarak göreceksiniz. İlla birşeyler yapmanıza gerek yok. Günlük olarak acemi, antik, kutsal dağ falan yaparsanız exp derdi olmaz.
Daha onceki yıllarda metin2 ile karsılasmıstık ama metin? ne alaka die sorular olmustu şimdi cengiz han ne die sorucak olursak Eski Türklerden 1 devlet kurusu Bu Kadar Hakan 2 Oğuzhan 2 fln bir alakası yok.
Ares
kullanıcısına yanıt
evet vardı :D
SIRF YORUM YAPMAK IÇIN 1 YILDIR GIRMEDIĞIM HESABIMA GIRDIM. ŞUNU SÖYLEYEYIM GRAFIK ONEMLI DEĞİLDİR BİR OYUN ICIN. HATTA ABARTI YAPMACIKTIR. M2 NIN GRAFIKLERI KOTU OLMASINA RAĞMEN 5 YIL OYNADIM VE COK ZEVK ALDIM. HA ŞUNU SÖYLEYEYIM JOYGAMENIN OYUNLARI OYNANMAZ. PARAYI BASARSAN LVL, EMEK CART CURT ÖNEMLI DEĞILDIR. PARAYI BASAN ZEVKINI ALIR NASIL OLSA OBURLERI EŞŞEK YERINE GECIYOR. BIR WOLFTEAM DA BILE 1 ADAM 100 LU KOMBO CEKERSE KARŞISI IÇIN OYUNUN TADI KALIR MI?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme