Şimdi Ara

Cengiz Han 2 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
28.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vyn

TL çok büyük önem arz ediyor bu oyunda neredeyse +9 silah basmak 2 altın oda 200 tl ediyor :)

+9 en yüksek seviye ise bence çok az miktar anlaşılan daha yüksek seviyelere kadar çıkabiliyor.Sonuçta ücretsiz oyun.Forsaken World'te binlerce dolar , euro yatıranlar var.
  • Girdim güzele benziyo oynanır divine edges şu aralar aşırı sardığından pek bakamadım 35lvl oldum bıraktım divine'yı bırakırsam bakıçağım türkçe mmorpg ler arasında
  • Oyunu denedim ve önermiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Oyunu denedim ve önermiyorum.

aynen cok kotu olmus tamam tamamen turkce ama suyunu cikartmislar
    asiri cocuk oyunu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Oyunu denedim ve önermiyorum.

Oyunun yapısı zaten kitleyi belirlemiş..
  • trailer güzel ama oyun paint terk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

metin 1 var mıydı?

vardı ve yalnızca kore japonyada oynanıyordu grafıkler haritalar vs 2 ye göre daha basit ve kötüydü
  • Oyunu 2 hafta önce denedim ve kelimenin tam anlamı ile rezalet. Abi iğrenç be. Ama 20 dakika dayandım :D
  • la aklınızı başınıza alın Joygame yazıyo.
  • şu ana kadar oynadığım mmorpg lerden en iyisi diyebilirim.grafikleri sağlam değil ama oyun içeriğinin inanılmaz geniş olması sizi içine çekiyo. ayrıca çok fazla etkinlik var.diğer oyunlarda slot kesilerek can sıkıntısıyla exp kazanılıyor bu oyunda ise exp en çok görevlerden kazanılıyor.tavsiye ederim şu an 72 lw suikastçiyim.sorunuz olursa Özel mesaj gönderebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

şu ana kadar oynadığım mmorpg lerden en iyisi diyebilirim.grafikleri sağlam değil ama oyun içeriğinin inanılmaz geniş olması sizi içine çekiyo. ayrıca çok fazla etkinlik var.diğer oyunlarda slot kesilerek can sıkıntısıyla exp kazanılıyor bu oyunda ise exp en çok görevlerden kazanılıyor.tavsiye ederim şu an 72 lw suikastçiyim.sorunuz olursa Özel mesaj gönderebilirsiniz...

Cengiz Han 2

• quote:

şu ana kadar oynadığım mmorpg lerden en iyisi diyebilirim.grafikleri sağlam değil ama oyun içeriğinin inanılmaz geniş olması sizi içine çekiyo. ayrıca çok fazla etkinlik var.diğer oyunlarda slot kesilerek can sıkıntısıyla exp kazanılıyor bu oyunda ise exp en çok görevlerden kazanılıyor.tavsiye ederim şu an 72 lw suikastçiyim.sorunuz olursa Özel mesaj gönderebilirsiniz...

3 tane sorum olacak.
    1)Dalga mı geçiyosun ciddi misin?
    2)Yaş kaç?
    3)Şu ana kadar hangi MMORPG'leri oynadın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

quote:

3 tane sorum olacak.
    1)Dalga mı geçiyosun ciddi misin?
    2)Yaş kaç?
    3)Şu ana kadar hangi MMORPG'leri oynadın?

1) tamam komiksin ama ciddiyim.
    2)yaşım 16 ayrıca bu işin yaşla ilgili bişey olduğunu sanmıyorum, 2000 yılından beri bilgisayarlarla iç içeyim.
    3)şu ana kadar yaklaşık 15 e yakın mmorpg nin içinde bulundum.herkesin zevkleri farklıdır.ona kalırsa rune scape dünyanın en popüler mmorpgsi olarak gösteriliyor ancak kraloyun daki oyunlardan farkı yok.

• Çok önceden yazmışım yine yazayım.İlk sayfada belirtmişim.Araf'cılar ve gametürkcüler ne oldu?oyun 1 yıl oldu cıkmadı 5 sene bekleyeceksiniz herhalde?Gametürk tutuldu mu tutulmadı mı ben soruyorum siz cevaplayın?Şunuda diyorum gametürk 2 yıla kalmaz kapanacaktır.Joygame yaş ortalamasının düşük olduğu halde bir çok oyunu tutmuştur.Wolfteam.S4.ZombiRock.Hatta zombirock'da bir daha event yapılsa şahane bir oyun diyebilirim.S4 hack dolu wolfteamda -14 yaş diyebilirim.Şunuda söylemek gerekirse Cengizhan 2 beklediğim gibi çıkmadı.Göreve dayalı bir oyun.Dakkasına sıkıyor.
  • oyunu 1 aydır oynuyorum tmm mükemmel bir oyun olmayabilir ama berbatta denemez 70lvl oldum oyun diğer mmorpg lerden farklı cünkü daha çok göreve dayalı yaş konusuna gelirsek 17 yaşındayım ve oyun içerisinde 20-30 yaşlarında çok kişiye rastadım
  • hayatımda gördüğüm en dandik oyun, oyun zaten başlı başına para üzerine kurulu, para yatırmadan hiçbirşey yapamıyorsun üstelik para yatıranlarında kral olduğu bir oyun, dünya haksızlıklarla dolu, sebepsiz yere krallar tarafından sırf keyfine göre susturuluyorsun itilip kakılıyorsun sadece eleştiriye katlanamıyorlar diye, sabah adam başka krallıktayken ve kaleni basıp seni öldürürken akşamına bi bakıyosun senin ülkeni kralı oluvermiş. işte bu denli dandik bir oyun. ilgisiz oyun yöneticileride cabası. başlayacaklara uyarım olsun!! oyunda zaten asla birlik beraberlik yok, adam kayırmaca cok fazla, bu dandik oyuna asla para yatırmayın ve oynamayın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eleftra

hayatımda gördüğüm en dandik oyun, oyun zaten başlı başına para üzerine kurulu, para yatırmadan hiçbirşey yapamıyorsun üstelik para yatıranlarında kral olduğu bir oyun, dünya haksızlıklarla dolu, sebepsiz yere krallar tarafından sırf keyfine göre susturuluyorsun itilip kakılıyorsun sadece eleştiriye katlanamıyorlar diye, sabah adam başka krallıktayken ve kaleni basıp seni öldürürken akşamına bi bakıyosun senin ülkeni kralı oluvermiş. işte bu denli dandik bir oyun. ilgisiz oyun yöneticileride cabası. başlayacaklara uyarım olsun!! oyunda zaten asla birlik beraberlik yok, adam kayırmaca cok fazla, bu dandik oyuna asla para yatırmayın ve oynamayın!

sadece cengiz han 2 mi?
    joygame in bütün oyunları aynı..+ basmak için oyuna nakit harcamanız gerekiyo..

berbat değil diyen arkadaşların aklından zoru var..oyuna girdim oyundaki yazı karakteri gözümü öle rahatsız ettiki anında çıktım.

içeriği genişmiş..s**tığın b*k unda içeriği geniş al oyna o zaman..

• Gamatürkle Joygameyi karşılaştırmak bile saçma.Gametürkden kaçan oyun sayısı belli deil.Joygamede para sömürüyor ona laf yok.(gametürkle Joygameyi karşılaştırdm onun dışında ikiside para sömüren şirketler).
  • Oldukça berbat bir oyun.

Öncelikle bu oyuna F2P etiketi yapıştırmak kadar saçma bir şey daha olamazdı. Tamamen P2W tarzı bir oyun olmakta. Üç haneli hatta dört haneli parayı basan insanlar azımsanmayacak kadar fazla. Adamlar haftada bir ülke değiştiriyor. Ülke değiştirmek de 10 lira falan yani en az. Bu nasıl iş, hala anlayamadım.

Sizin daha taşınız yokken adam full 62 taş ile dolaşıyor meydanlarda. Senden 5 level düşük bile olsa tek atıp geçiyor. Yapabileceğin hiçbir şey yok. Dungeon sistemi desen rezalet. Oynayış ise kokuşmuş. Grafikler ağlıyor. Diyaloglar desen öylesine...

Para vermedikten sonra adam kesemiyorsun, görevleri tam yapamıyorsun, silahına artı basamıyorsun, taş üretemiyorsun... Resmen görev bitiriyorsun seçenekler şöyle oluyor: Paran var mı? Varsa al bakalım şu elit silahı. Paran yok mu? Al o zaman sana bir adet zurna. Ne anladım ben bu işten?

Azıcık MMORPG oynamışlığı olan biri bulaşmaz bu saçma oyuna. Arkadaş davet etti, onla biraz oynadım ancak ultra dandik bir oyunla karşılaştım. Para basmayacaksanız bu oyunda bir hiçsiniz. Adamlardan haftada 200-300 lira harcayan var. Ne yaparsın işte, bir Joygame klasiği. Oyun da bi şeye benzese de para basmalarını anlayabilsem...

Aman diyeyim, uzak durun.

• 1 haftamı yedi bu oyun binek,ticaret ve zanaat sistemi hoşuma gitmişti grafiğin benim için zerre önemi yok ancak level atlama olayı acayip can sıkıcı bu yüzden bıraktım 64 levelde 1000 Tane slot kes %2 xp al 1 tane JP li görev yap 3 level atla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.