Şimdi Ara

Cengiz Han 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
28.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

senin koyduğun linkler asılsız bu oyun hero online bu kadar benzemiyor senin koyduğun linkler orta asyanın obsinin daha çalışma yapılmamış oyunun resmini koymuşsun bu oyunun resimleri bunlar değil kaldiki oyun daha çıkmadı oyunun cbsi türkiyeye aralıkta geliyor oyunun ob 2012de tam sürümde 2013 veya 2012 aralıkda gelecek oyun daha yapıma başlanmadı resimleri çıkmasına imkan yok ve ben hero onlineye yıllarımı verdim kesinlikle hero online resimleri karakter pet aynı cengizhan 2 nin bu kadar çakma olmasına imkan yok aynısı martial heroes onlinede olmuştu hero online alıntısıdır kaldı ki cengiz han 2 herodanda başarılı olacaktır troy onlinede tamamıyla 12 sky 2 nin çakması arafın cengizhan 2 yi geçme şansı yok bir kere joygame nerede gametürk nerede gametürkün yaptığı hangi oyun tutmuş söyle ve joygamein yaptığı hangi oyun tutmamış onuda yazarsan sevinirim

Hala asılsız diyor ya.

Arkadaşım bu tür oyunlar Kore, Çinde vs. 2-3 yıl önce bile çıkabiliyor. Yüzlerce örneği var sen hala 2013 vs. diyorsun.

Cengizhan2 Joygame Sayfası:
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.278780438821436.74755.210878088945005&type=3

Buda faal Çin serverı:
    http://tg.70yx.com/han2/class/piclistshtml/74.shtml

Bak bakalım o çok sevdiğin Joygame adminlerin aynı resimleri koymuş mu koymamış mı?

Burdaki resimlerde Cengizhan2 ableminide Çin sitesine girersen en tepede görürsün:http://tg.70yx.com/han2
    Beyin bedava..

Gametürk Kabod'unda ilk 3'te olan biriyim bana mamal okuma. Para da harcadım.
    Joygame'nin oyunlarını da oynadım. Öyle ahım şahım değildir. Tek serverlı küçük komüniteli oyunları tuttu diye bana yediremezsin.
    Biz burda bilgi paylaşımı yapıyoruz. Sen gözünü kapamış, dediğim dedik konuşuyorsun.. Oyun verdiğim linklerdeki oyunun aynısı. Hayal kırıklığına uğradıysan kusura bakma.

• @ChanOfRight

Joygame'de moderatör falan mısın? Nedir bu Joygame taraftarlığı :) Cengiz Han2'ye Hero Online demişsin, ona da çok güldüm Tamam çok benziyor ama Hero Online değil o resimler :) Burdan da "Hero Online'a yıllarımı verdim" kelimesinin ne kadar düzmece bir söylem olduğunu anlayabiliriz :D

Bak ben sana bir şey söyleyeyim sevgili Joygame fan'ı kardeşim. CrimeCraft gelir, Araf gelir; Wolfteam gider, Kehanet gider. Ondan sonra bak sen piyasaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwrdms

@ChanOfRight

Joygame'de moderatör falan mısın? Nedir bu Joygame taraftarlığı :) Cengiz Han2'ye Hero Online demişsin, ona da çok güldüm Tamam çok benziyor ama Hero Online değil o resimler :) Burdan da "Hero Online'a yıllarımı verdim" kelimesinin ne kadar düzmece bir söylem olduğunu anlayabiliriz :D

Bak ben sana bir şey söyleyeyim sevgili Joygame fan'ı kardeşim. CrimeCraft gelir, Araf gelir; Wolfteam gider, Kehanet gider. Ondan sonra bak sen piyasaya

senin yanlışın var crimecraft gider.kabod gider.araf gider.jade gider.kabod zaten gitti diyerleri gitti gidecek.joygamede ise sadece kehanet 1 oyun bu kadar kaliteli bir firmanın hata yapmasıda lazım ki diğer firmalarla rekabete girsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

quote:

Orijinalden alıntı: pwrdms

@ChanOfRight

senin yanlışın var crimecraft gider.kabod gider.araf gider.jade gider.kabod zaten gitti diyerleri gitti gidecek.joygamede ise sadece kehanet 1 oyun bu kadar kaliteli bir firmanın hata yapmasıda lazım ki diğer firmalarla rekabete girsin

Hero Online'a verilen yılların düzmece olduğunu kabul ettiniz demek :)

Her neyse, size hayal dünyanızda tatlı rüyalar diliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Bu çinlilerin girmediği bi wow kalmıştı en son yeni ek paketle oraya da girecekler helal olsun. Çin lafını görünce kusasım geliyor artık.

WOW?
  • CengizHan 2 fena değilmiş, Araf'da fena değilmiş.
  • ChanOfRight ; yinemi Hero Online
    Yeter arkadaşım her oyunu Hero Online'ye benzetiyorsun.Bence sen Hero Online'yi unutamamışsın.Şahsen Hero Online Türkiye'yi uzun süre oynadım çok güzeldi.Hero Online gibi grafikleri olsun pvp si iyi olsun yeter.Grafik 2. plandadır benim için.
  • LawLess437 Benimde unutamadığım 2 oyun vardır 1-Airrivals 2-Hero Online US

Hero yu daha tr si yokken usda oynamıştım türk guildindeydim
  •  Cengiz Han 2

Face sayfasından bir görüntü.Sanırım seslendirme yapıcak.
  • Joygame keşke daha güzel oyunlar sunsa bizlere.Son Destan , Cengiz Han 2 , Kehanet gibi bence gereksiz olan oyunlara vereceği para ile adam gibi bir oyun getirse daha iyi olurdu.Örneğin Forsaken World , Prius Online , Alliance of Valiant Arms gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Joygame keşke daha güzel oyunlar sunsa bizlere.Son Destan , Cengiz Han 2 , Kehanet gibi bence gereksiz olan oyunlara vereceği para ile adam gibi bir oyun getirse daha iyi olurdu.Örneğin Forsaken World , Prius Online , Alliance of Valiant Arms gibi.

senin dedigin oyunlar cok para isteyen oyun türleri bir pirius olsun forsaken olsun player para harcamalı böyle oyunlardaki türkiyedeki zihniyet ben oyuna asla para harcamam enayimiyim zihniyeti adam yüksek ucup iflas edecegine alcak ucup normal kar elde ediyor sahsen bir s4 te bile avrupa serverlarinda prolara karsı hıc sansım yok adamlar ful parali item kullaniyorlar bir türk serverina girince oh cekiyorum yani herkes culsuz ustune oyun parasıyla bile item alamıyor =D türkleri eleştirdigim yok ama öyle oyunlar bize bi 7 8 yıl sonra gelir piyasası bıtınce yanı saten cengiz han 2 de yeni bir oyun degil

• Vidyo ekleme olayını unutmuşum ekleyemedim idare edin. seslendirme sonrası kamera arkası görüntüler :Ç
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lhRc-AOV23Y

gerçekten muhteşem olmuş.

OYuna gelecek olursak neden Cengiz han2 ? Çin de bu oyunun 2 versiyonu var Türkiye ye gelende bu sene yapılan yani 2ci versiyonu. O yüzden Cengiz Han 2 adı verilmiş olsa gerek. Oyun içeriği inanılmaz geniş inanılmaz keyifli. Pet sistemi binek sistemiyle birleştirilmiş. Yani binek üstünde her sınıf atak yapabiliyor binekler level alabiliyor binekler çiftleşip farklı binekler elde edilebiliyorsunuz. Bineklerinize yetenekler bile alabiliyorsunuz Cengiz Han 2 de. Türkiyede tutar dediğimiz nadir oyunların başında geliyor. Araf online ve cengizhan2 online büyük bir rekabete girişecek gibi.

• Orijinalden alıntı: LawLess437

ChanOfRight ; yinemi Hero Online
    Yeter arkadaşım her oyunu Hero Online'ye benzetiyorsun.Bence sen Hero Online'yi unutamamışsın.Şahsen Hero Online Türkiye'yi uzun süre oynadım çok güzeldi.Hero Online gibi grafikleri olsun pvp si iyi olsun yeter.Grafik 2. plandadır benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 4 Kasım 2011; 20:30:27 >
  • filipin serverine nasil kayit olup indirioruz siteye girince tanitim videosu cikiyo sadece bilen birisi yardimci olabilirmi
  • zaten 18 inde beta açılıyor filipin i ne yapacan aga
  • Unutmadan kapalı beta 18 Aralık saat 13:00'da açılıyor .

Buyrunuz kapalı beta keyleri buradan. :http://www.oyunkayit.com/kayit/cengiz-han-2-kapali-beta-anahtari-al
  • Joygame'in 17sindeydi sanırım çıkacağı ZombiRock isimli oyun oldukça eğlenceli bi oyun.. Merak eden Brawl Busters ismiyle youtubetan bakabilir.. Bi diğer bombası ise bana göre 2012 nisan ayında çıkması beklenen Divine Soul ..
  • hikaye yi oturtsunlar oynanır benim için önemli olan hikaye
  • Grafikleri kötü gibi sanki..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.