Şimdi Ara

Cengiz Han 2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
28.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: walegx

zaten 18 inde beta açılıyor filipin i ne yapacan aga

hocam 1 ay once yazmisim onu :D
  • kusura bakma ya dalmışım :)
  • ko'ya benziyor biraz grafikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGreenleaf

Joygame'in 17sindeydi sanırım çıkacağı ZombiRock isimli oyun oldukça eğlenceli bi oyun.. Merak eden Brawl Busters ismiyle youtubetan bakabilir.. Bi diğer bombası ise bana göre 2012 nisan ayında çıkması beklenen Divine Soul ..

ZombiRock'ı oynarım ama neden diyo sorun : BB'deki laglar ölümlük ya.Amerikanların EU serverlerine akın etmesi kadar aptalcası yoktur.Amerika-Romanya-İtalya öyle bir çorba olunca zaten oyun nedendir bilinmez lagtan geçilmiyor.
  •  Cengiz Han 2

CB başladı.
  • @aizen sousuke indiriyorum şu an oyun içinde buluşalım bi ara :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre510

@aizen sousuke indiriyorum şu an oyun içinde buluşalım bi ara :)

Olur ama ben oynamıyorum
  • oyun vürüslümü bende sorun çıktıda
  • oyundaki şarkılar güzel :)
  • Test Ettim Pek Beğenmedim..
  • biri yardım etsin ben oyununu indirirken tam sonuna geldi % 100 kadarını indirdim sonra birkere daha doldu ve hata verdi antivurus programını kapayıp denedim gene hata versi Cnnection Eroror veriyor tekrar dene ve iptal secenekterı var tekrar deniyom gene aynı hatayı veriyor oyunu masa ustune indirirmistim ordan silmeye salıstım silmmiyor bilgisayar kitlemiyor ne yükleyebildim nede silebiliyom yardım ederseniz sevinirim bende nod 32 ve microsort security essentials var nod 32 kapadım olmadı otekını kapamayı bilmiyom
  • oyunu grafik açısından değerledirilirse tabi pek iyi değil ama oynanış bakımından vakit geçirilir sikiller bu oyun grafiğine göre normal.+ basma olayı + 3 kadar %100 basılıyor sonrakiler sans işi tabi level kasma olayı ct denmi bilinmez ama 40 kadar kolay kasılıyor 40 tan sonra parti ile görevler ve günlük görevler var onlarla günde 1-2 level ançak alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender000

biri yardım etsin ben oyununu indirirken tam sonuna geldi % 100 kadarını indirdim sonra birkere daha doldu ve hata verdi antivurus programını kapayıp denedim gene hata versi Cnnection Eroror veriyor tekrar dene ve iptal secenekterı var tekrar deniyom gene aynı hatayı veriyor oyunu masa ustune indirirmistim ordan silmeye salıstım silmmiyor bilgisayar kitlemiyor ne yükleyebildim nede silebiliyom yardım ederseniz sevinirim bende nod 32 ve microsort security essentials var nod 32 kapadım olmadı otekını kapamayı bilmiyom

arkadaşım senin pc de anlaşılan virüs olayı var format atmayı biliyorsan at yoksa bilene attır.oda yoksa bilgisayarcıya götür onlar atsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender000

biri yardım etsin ben oyununu indirirken tam sonuna geldi % 100 kadarını indirdim sonra birkere daha doldu ve hata verdi antivurus programını kapayıp denedim gene hata versi Cnnection Eroror veriyor tekrar dene ve iptal secenekterı var tekrar deniyom gene aynı hatayı veriyor oyunu masa ustune indirirmistim ordan silmeye salıstım silmmiyor bilgisayar kitlemiyor ne yükleyebildim nede silebiliyom yardım ederseniz sevinirim bende nod 32 ve microsort security essentials var nod 32 kapadım olmadı otekını kapamayı bilmiyom

Nod 32 yi aç ayarlar kısmına gel daha sonrasında gelişmiş ayarlara gir bilgisayar sekmesini seçip ordan dışlamalar bölümüne tıkla daha sonra ekle butonuna basip c:/ ekle oyunu yükledikten sonra tekrar aynı yere gelip c:/ kaldır hata almazsın
  • ben silmek istiyom ama silemiyom dosya silme hatası çıkıyor nasıl sileçem
  • Saat 1 de açık beta başlıyormuş.Oynayacaklara duyurulur.
  • grafikleri kotu gibi geldi bana 1de bi girer bakarim ama tutulmaz sanirim fazla coluk cocugun maskarasi olur
  • Bir deneyelim bakalım sırf Yetkin DİKİNCİLER seslendirdiği için deneyeceğim.
  • dün girdim cacık olmaz. girer girmez 10 lvl oluyon 10 dk içerisin bir binegin oluyor. ve robot gibi stat falan yok grafike hiç girmiyom berbat arkadan çalan bir şarkı var sürekli tekrarlayıp duruyor aynı yeri umbala.... resmen adamın kafasını s...
  • TL çok büyük önem arz ediyor bu oyunda neredeyse +9 silah basmak 2 altın oda 200 tl ediyor :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.