Şimdi Ara

CENGIZ HAN Türkmüdür ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
12.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: @lperen

Şuan moğolistanın olduğu yerde eskiden göktürkler yokmuydu?

Şu an bizim yaşadığımız yerler bizans toprağıydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tanganakan

quote:

Orjinalden alıntı: ottoman_solider

Irk yoktur. Milliyet vardır

Afrikalı zenciler hangi milliyeten ?

Ayrım yapılacağı için ırk yoktur ki.Sorgulamak bile bu ayrımcılığı yani insan ayrımcılığı yapmak demektir.Bizler İnsan Irkıyız.İnsanların kendi içinde ayrı bir ırk oluşturması bence mümkün değil.Eğer ırk diye bir kavram olacaksa hayvanlarda da olması gerekir.Yani kanatlı bir insan veya trake solunumu yapabilen insan gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman_solider -- 17 Şubat 2008; 0:22:51 >

• quote:

quote:

quote:

Ayrım yapılacağı için ırk yoktur ki.Sorgulamak bile bu ayrımcılığı yani insan ayrımcılığı yapmak demektir.Bizler İnsan Irkıyız.İnsanların kendi içinde ayrı bir ırk oluşturması bence mümkün değil.Eğer ırk diye bir kavram olacaksa hayvanlarda da olması gerekir.Yani kanatlı bir insan veya trake solunumu yapabilen insan gibi

Zenci ırkın, Çinli ırk ile aynı olduğunu kimse iddia edemez. Ederseniz çok gülünç olur. Sizin söylediğiniz insanlık ile insanlar arasındaki fark kadar barizdir. İNSANLIK ta ırkların farklılığından bahsetmek doğru olmamalı ama İNSANLAR'da Irk kesinlikle tartışılmayacak kadar bariz ve genetik ayrımları olan bir farklılıktır. İnsanlıkta Irklar arasındaki ayrımcılık doğaldır ki söz konusu olmamalı fakat bu tip düşünceler sadece ideallerde kalıyor maalesef. İnsanlık ile İnsan sıfatını biribiriyle karıştırarak, kavram kargaşasına sokmak, bilimselliği zedeleyebilir. Objektif ve evrensel düşüncelerin kökenlerini inançlarınızın etkilemesine izin vermemenizi tavsiye ederim. Aksi takdirde olayların ve nesnelerin bilimselliğini tartışmak imkansız olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanganakan -- 17 Şubat 2008; 0:39:10 >

• Ben severdim ama pek sevilecek biri değilmiş...
  • Moğollara Türk kanı karışmış olabilir ama türkler moğol değildir.Cengiz han insandan çok babardı.Bagdattaki dünyanın en büyük kütüphanelerini ebem yakmadı gittiği yerde kadınlara tecavüz kim etti.Diyeceğim en önemli söz vardı son noktayı koyacaktım ama unuttum.
  • Az önce bu konuyla ilgili konuşuyorduk arkadaşlarla..konuyu görünce şaşırdım
  • ORJİNAL TÜRK TÜR

Barbar diyenler ilkin aynaya baksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KARDELEN_

ORJİNAL TÜRK TÜR

Bandrolünü gördün mü
    Aynaya bakınca karşıda cengiz han görmüyorum
    he sen görüyorsundur o ayrı
  • Bu safsatayı görünce bir ara hangi amaca hizmet ettiğini bilmeyen 3-5 kanı kaynamış elemanın istanbul sokaklarına yazdığı komedi filmi replikleri geldi aklıma:

"Dünya Türk Olsun!"

O zamanda çok gülmüştüm, şimdi yine çok güldüm.

Unutmadan, Michael JACKSON'ın eltisi Türkmüş, bu yüzden Jackson içinde bir Türklük testi yapılmalı...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Zenci ırkın, Çinli ırk ile aynı olduğunu kimse iddia edemez. Ederseniz çok gülünç olur. Sizin söylediğiniz insanlık ile insanlar arasındaki fark kadar barizdir. İNSANLIK ta ırkların farklılığından bahsetmek doğru olmamalı ama İNSANLAR'da Irk kesinlikle tartışılmayacak kadar bariz ve genetik ayrımları olan bir farklılıktır. İnsanlıkta Irklar arasındaki ayrımcılık doğaldır ki söz konusu olmamalı fakat bu tip düşünceler sadece ideallerde kalıyor maalesef. İnsanlık ile İnsan sıfatını biribiriyle karıştırarak, kavram kargaşasına sokmak, bilimselliği zedeleyebilir. Objektif ve evrensel düşüncelerin kökenlerini inançlarınızın etkilemesine izin vermemenizi tavsiye ederim. Aksi takdirde olayların ve nesnelerin bilimselliğini tartışmak imkansız olur.

Arkadaşlar Gelin Bilimsellik nedir onu bir tartışalım.Kimin Bilimseli?Nerden Çıkmış?Bilim tarihi nedir?Eminim ki bu sorunun cevabı bu kelimelerde

• Orjinalden alıntı: ottoman_solider
    Orjinalden alıntı: ottoman_soliderArkadaşlar Gelin Bilimsellik nedir onu bir tartışalım.Kimin Bilimseli?Nerden Çıkmış?Bilim tarihi nedir?Eminim ki bu sorunun cevabı bu kelimelerde

2008 yılında bilimselliği bilmiyorsan, öğrenmek istiyorsan başka bir şey, bilimselliği tartışmak istiyorsan başka bir şey. Eğer bilimselliği bilmiyorsan, burası yeri değil. Git istediğin yerden öğren. Tartışmak istiyorsan, önce bilimselliği biliyor olman gerekir ki tartışalım. Yok eğer hem bilmiyorsan ve tartışmak istiyorsan buna cehalet denir. Cahillerle tartışmayı istemem çünkü, yanlış anlaşılırım. Geriye tek şey kaldı sana ve senin gibilere söylenecek: Git, öğren de gel.

• quote:

Orjinalden alıntı: Can !

quote:

ORJİNAL TÜRK TÜR

Bandrolünü gördün mü

• Bu gördüğümüz herkese Türk deme olayı da yeni çıktı.Ya bütün dünya Türk olsa ne olacak.Sen ülkenin durumuna bak ne durumdasın gör...
  • benim bildiğim annesi TÜRK....tü.
  • Cengizhanın bi sözü vardı şöyle bişeydi tam hatırlamıyorum
    Bi yeri işgal etmenin en güzel yanlarından biri oranın en güzel kadınlarına sahip olmaktır.
    Türk kanı karışmış bu adama
  • Dünya üzerinde 3 tane ırk vardır;

-Beyaz Irk
    -Sarı Irk
    -Siyah Irk

bunlar kendi içinde bölümlere ayrılır....Yani İngilizler (Angolasaksondu galiba) bir ırk değildir,Türk ırk değildir....Onlar Irkın alt birimlerini oluşturur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 17 Şubat 2008; 10:21:35 >
  • Barbar kelimesi çok yanlış Türk'lerin barbarlıkla alakası yoktur

-Yalnızca şöyle bir özellikleri vardır gördükleri her toprağa bizim demişlerdir. Güneşin doğduğu yere orayıda alalım orasıda bizim demişlerdir. Gökyüzü bizim çadırımız güneşin doğduğu yerin alınması gerektiğini düşünmüşlerdir zamanında

-Dedikleri gibi aldıkları toprakları yakıp yıkıp talan etseler oradaki insanlara işkence etseler barbarlık olur fakat gittikleri yerlere adaleti, düzgün yaşantıyı götürmüşlerdir

-Bizlere barbar diyen toplumların asıl kendileri barbar oldukları için su üstüne çıkmaya çalışırlar
  • Artık iş öle bir noktaya geldiki canı sıkılan o türkmü bu türkmü diye konu açıyor.

Bende yakında açıcam :

Adem ile Havva türkmüydü ?
  • türkün dostu olmaz çünkü herkes türktür
  • quote:

Orjinalden alıntı: Can !

quote:

ORJİNAL TÜRK TÜR

Bandrolünü gördün mü

Onu her göz göremez kardeş
    İnsan görmek istediğini görür

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.