Şimdi Ara

Cenk Tosun Sevdası Ne zaman BİTECEK? (YETEEERR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bıktım ben bu adamdan saha içinden bu kadar başına savruk bu kadar vurdum duymaz bu kadar eli belinde gezen Avrupanın 5 büyük liginde başka adam var mı?

Bu adama değil 20 milyon euro 5 milyon euro veren varsa bile sepetlemeyen net haindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 23 Aralık 2017; 18:41:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Bıktım ben bu adamdan saha içinden bu kadar başına savruk bu kadar vurdum duymaz bu kadar eli belinde gezen Avrupanın 5 büyük liginde başka adam var mı?

Bu adama değil 20 milyon euro 5 milyon euro veren varsa bile sepetlemeyen net haindir.

En fazla 10m euro

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitmesi isabet olur topsuz oyunda sadece onu izler oldum, adamın kafa bir milyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 23 Aralık 2017; 19:12:0 >
  • Rahat olun Ocakta Everton da 20 M Euro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenk'e 10 verseler bizim takımda olsa satın derdim.Menajerler piyasayı iyi pofpofluyor gibi.Burak bundan iyiydi gide gide Çin'e zor gitti.Bunun böyle bir top tutuşu oyunda kalıplı şekilde ayakta kalışı falanda yok Burak gibi.Almazlar bence hele hele yok 20 yok 25 falan hikaye gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong mind strong body

Cenk'e 10 verseler bizim takımda olsa satın derdim.Menajerler piyasayı iyi pofpofluyor gibi.Burak bundan iyiydi gide gide Çin'e zor gitti.Bunun böyle bir top tutuşu oyunda kalıplı şekilde ayakta kalışı falanda yok Burak gibi.Almazlar bence hele hele yok 20 yok 25 falan hikaye gibi.

yav hıkaye tabı. turkısh medya bazı ensesı kalın abılerın elınde. rica mica araya bırılerını sokuyolar böyle uyduruk haberler yapıyolar. aynısı burak ıcınde gecerlıydı.

mevzu taraftarı gaza getırmek.

evertonın fln haberı olsa güler. cenk tosun burak yılmaz da kım la derler yani

• 2 gün sonra Cenk'i satan şampiyonluğu satar demeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cenk tosunu beğenmiyor adamlar lükse bak. bizde olsa gomisten çok daha fayda sağlar.

• Hadi gözün aydın 25 milyon euroya itelediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

cenk tosunu beğenmiyor adamlar lükse bak. bizde olsa gomisten çok daha fayda sağlar.

Mario Gomez, Aboubakar izledik bırak da beğenmeyelim. Ayrıca Gomis Cenk'ten iyi golcü. İsterseniz değişelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawk1903

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

cenk tosunu beğenmiyor adamlar lükse bak. bizde olsa gomisten çok daha fayda sağlar.

Mario Gomez, Aboubakar izledik bırak da beğenmeyelim. Ayrıca Gomis Cenk'ten iyi golcü. İsterseniz değişelim.

Gomis komple olarak bakıldığında daha iyi tabi ama cenk bire-birde affetmiyor ayrıca rahat çalım atıp adam eksiltebiliyor. Tabi 20 milyon veriyorlarsa hiç durmayın satın.

• Cenk'i severim, iyi bir BJK'li olduğunu da biliyorum. Ama şu an bizim takımdan kim olursa olsun 20-25 milyon euro verilirse, satılır, satılması gerekir.
  • YAhu 20-25 fln verilirse ztn satilirda Cenk cok iyi golcudur. Sampiyonlar liginde tarihte ilk defa ustuste yilin golunu atan tek adam. 7 gol ligde 4 gol sampiyonlar liginde atti gecen sene 25 golle bitirdi Besiktasta tum kulvarlarda. Yapmayin gozunuzu seviym bu adma turkiye transfer rekorunu kiracak ve o rekor bi daha kirilmayacak gorursunuz. Milli takimda bile gol atan tek adam bu.
  • cenk gayet iyi bir oyuncu, bunu tartışmaya bile gerek yok, 25 e satılır 10a da satılır satmak problem değil, mesele cenk'in görevini aynı kalitede yüklenecek birini bulup satılmasını sağlamak.
  • Her türlü satılması lazım biizm kulüplerimizde, bu rakamı görüpte satamayacağı oyuncusu yok yerinede muhakkak önceden anlaşılıp biri alınabilir
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 28 Aralık 2017; 9:54:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime94

quote:

Cenk'e 10 verseler bizim takımda olsa satın derdim.Menajerler piyasayı iyi pofpofluyor gibi.Burak bundan iyiydi gide gide Çin'e zor gitti.Bunun böyle bir top tutuşu oyunda kalıplı şekilde ayakta kalışı falanda yok Burak gibi.Almazlar bence hele hele yok 20 yok 25 falan hikaye gibi.

yav hıkaye tabı. turkısh medya bazı ensesı kalın abılerın elınde. rica mica araya bırılerını sokuyolar böyle uyduruk haberler yapıyolar. aynısı burak ıcınde gecerlıydı.

Everton güler diyorsun fakat adamların alternatif forveti niasse ve akhisardan aldılar :)

Adamın piyasası var, ligde olanlardan ziyade şampiyonlar ligindeki performansı transferi yaptırır.

Piyasanın geldiği durumu iyi gözlemleyin artık, şampiyonlar liginde iyi performans sergileyen hangi forveti Cenk'ten ucuza alabilirsiniz ? Bugün avrupa takımlarından oynayan ve formda forveti alın bakayım kaça veriyorlar ?

Cenk'e yazılan 20 m euro artık normal bir ücret...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime94

quote:

Kim güldü şimdi ?
    Arkadaş bilmeden etmeden yazıp duruyorsunuz ya..Bu kadar oyuncuları küçük görmeyin başarılı olanlara kin gütmeyin ,zevk mi alıyorsunuz anlamıyorum !

He arkadaş Cenk 5 bile etmez evet..Siz böyle ötmeye devam edin.Everton da salak zaten.5 hafta boyunca UEFA da manşet olan bir forvet öncesinde 2 sene şampiyon takımda oynamış bir forvet yine öncesinde Avrupa UEfa maçlarında adını duyurmuş bir forvet 5 bile etmiyor.Zaten biz de balına oynuyordu Şenol hoca evladı diye oynatıyordu.Orada da bulmuştur değil mi torpil falan ?

• Kesinlikle 10 milyon euro bile vermezler.
  • O parayla muhtemelen dembaba yada taliscayi aliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.