Şimdi Ara

CENK TOSUNA 20 MİLYON EURO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siyah-beyazlı forma altında gol krallığına koşan Cenk Tosun’u iki İngiliz kulübü; West Ham ile Norwich City yakın takibe alsa da özellikle Çin kulüplerinin devre arasında önerdiği astronomik rakamlar dudak uçuklattı. 25 yaşındaki yıldız için yıllık 8 milyon euroya çıkıldı, Beşiktaş’a ise 20 milyon euro önerildi. Yönetim, Cenk’i kaybetmek istemedi, “sezon sonu gelin” mesajını verdi.

Beşiktaş ile bu sezon yıldızını yeniden parlatan Cenk Tosun’un kısmeti de açıldı. Milli oyuncu, uzun süredir İngiliz kulüplerinin radarında olsa da Çinliler’in de transfer için kesenin ağızını açtığı öğrenildi.Cenk Tosun’u öncelikle Slaven Bilic’in yoğun takibi dikkat çekiyor. Bleacher Report’ta bir köşe yazısı kaleme alan Dean Jones, Bilic’in Beşiktaş’tan eski öğrencisi Cenk için scout ekibi görevlendirdiğini ifade etti. West Ham’ın direkt forvet oynayabilecek bir oyuncunun eksikliğini yaşadığı ve 25 yaşındaki yıldızın takibe alındığı aktarıldı. Buna göre West Ham menajeri Slaven Bilic, ihtiyacı olan forvet tipinin Cenk Tosun olduğunu kararlaştırdığı kaydedildi.
    KAYNAK:CNN
    Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bence kesin satılmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilic 20 milyon euro veririm ama tek bir sartim var yaninda mustafa pektemek de gelecek demis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 4 Mart 2017; 13:34:44 >
  • Bunlar Podolski ye de 20 milyon demişti 1 ay önce adam 2 milyona gitti. Bu haber yalan zaten buraya konu açılması hata

• 20 Mİ ???

SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT SAT

• Akıl var mantık var bizim başkana 20 milyonu ver anında satar yerinede daha iyisini alır

• SİZ DE BUNU YEDİNİZ???

• bakın kaynak belli parayı sözde teklif edenler belli sonra iki gün sonra gelip oğuzhan 50 milyon len gibi gelip cenk 20 milyon len diye kendi çapınızda dalga geçmeye çalışmayın. taraftarlar çıkan haberlere göre yorum yapıyor. sanki ortada bir haber yokken biz diyoruz oğuzhan 50 cenk 20 milyon diye.

bana göre yalan haber cenk e 20 milyon vereceğine başka adam bulur çinliler. ingilizler max 8 falan verir çinliler 15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli Komutan -- 4 Mart 2017; 13:36:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ingiltere futbol federasyonuna Norwichin eski baskani,hakem komitesinin basina da Norwich belediye baskani gelirse tamamdir.Penk Tosun gollerine devam eder

• Bilic hala özürlü sanırım. 2 senedir çalıştığı oyuncu için scout ekibi gönderiyor. Gerçi kulübede Cenk varken Pektemek'i oynatan da kendisiydi.

Transfer konusuna gelirsek. Cenk ayağına ya da kafasına top geldiğinde atabilen bir oyuncu. Pozisyona girme konusunda sıkıntısı var. Ama ceza sahası içinden net vuruşlar yapabiliyor. İyi beslendiği takımda rahat 15-20 gol atar. Bizde sol kanatta bir Quaresma daha olsa 25 golü bulmuştu çoktan. Arkasındaki Talisca da asist özelliği olan bir oyuncu değil.
  • "OĞUZHAN' A 800 MİLYON EURO" başlığını arıyordum nerelere geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Ingiltere futbol federasyonuna Norwichin eski baskani,hakem komitesinin basina da Norwich belediye baskani gelirse tamamdir.Penk Tosun gollerine devam eder

omo besıktas ost oste sompoyon olomoaz ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oculomotor nerve

"OĞUZHAN' A 800 MİLYON EURO" başlığını arıyordum nerelere geldim

Roma'dan döndü salih len italya gördü len oğuzhan kim len

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psman -- 4 Mart 2017; 15:58:49 >
  • 0a yanlıslıkla basılmıştır gençler bruma bile ancak o paraya gider bu ülkeden neyse yılan haber
  • İnsallah satılır 10 milyon Euro etmez Burak Yılmaz falan Cenk'ten daha iyi. Satamazsak elde kalır bu çÖp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarısı da olmaz ya, olursa saniye düşünülmesin.
  • Cenk'in 25 yasinda ne isi var çin de. Daha burda kazanacak cok sampiyonluk var. Cenk 'e cop diyende futbol yerine baska spor izlesin.

• 20 çok az. En az 70'e satmalıyız

• Bizim ülkede hangi topçuya 20 versen anında satarlar...
  • 20 milyon euromu cenk en fazla 5 milyon euro eder

• lira olmasin o?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.