Şimdi Ara

CENNETİN KRALLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• gidelim de bu kadar mı söyleyeceklerin?biraz taraflı bir film olmuş diyorlar. doğru mu?
    sinemaya gitmeye değer mi bilemiyorum.
  • demek güüsell
  • yoo taraflı deil, anlatırsam bi anlamı kalmaz ztn, gidin görün
  • topic e bak Aferin!!!!!!!!
  • Evet bencede gitmeyenler mutlaka gitsin. Bazı yerler taraflı onun nedenide iki tarafı dengelemek için.
  • Hic gusel degil. Ben begenmedim. Savasta hilal methodunu ilk kullanan Turkler degilmiydi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alamut Kalesi Kitapları
    11 yıl önce açıldı
    Peygamberin şehri Petra
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan2004

Hic gusel degil. Ben begenmedim. Savasta hilal methodunu ilk kullanan Turkler degilmiydi ?

EVet tabii ki Türkler. Selahaddin Eyyubi'de Türk'tür zaten. Her ne kadar Kürt zannedilsede çocuklarının ismi yüzde yüz Türktür. Hemde Arı Türk. Araştır istersen
  • Ismarlamaysa 4. sınıf,değilse 3. sınıf film ..
    Kardeş türkülerin yeni albümünü al daha iyi ..
  • film çok iyi değil....tavsiye etmem..
    l.o.t.r. kralın dönüşü'nün kötü bir taklidi resmen..
    bir taraf aciz...diğer taraf çok güçlü...bir kişi bişeyler yapmaya çalışıyo...
    olmamış bu film...
  • Abi son sahnede hiristiyan piskoposun 'İslamiyeti kabul edelim sonra tövbe ederiz'sozu bombaydı yaaaa.butun salon yıkıldı..adam yusuf yusuf
  • daha öne konuyla ilgili acılmıs topic var
  • gerçekten izlemeye değer ama güzel bi sinemada izleyin ses sistemleri falan odeon cineplex de izledim harika
  • bence de güzel bir film seyredilmesi gerekir . bazilari tarafki diyor ama yılardir hristiyan yanlisi film seyretmekten, gercekleri anlatan bir film bize yanli imis gibi geliyor.
    kaynaklara bakarsak (bizim kaynaklara) rahatca gorulebilir
    birde tamam gorsel olarak cok cok güzel degildi ama cok guzel bir film di bence seyredin:
  • 2 gün önce izledim. pek hoşuma gitmedi. abartılacak bi film değil kesinlikle.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.