Hic gusel degil. Ben begenmedim. Savasta hilal methodunu ilk kullanan Turkler degilmiydi ?
EVet tabii ki Türkler. Selahaddin Eyyubi'de Türk'tür zaten. Her ne kadar Kürt zannedilsede çocuklarının ismi yüzde yüz Türktür. Hemde Arı Türk. Araştır istersen
Ismarlamaysa 4. sınıf,değilse 3. sınıf film .. Kardeş türkülerin yeni albümünü al daha iyi ..
film çok iyi değil....tavsiye etmem.. l.o.t.r. kralın dönüşü'nün kötü bir taklidi resmen.. bir taraf aciz...diğer taraf çok güçlü...bir kişi bişeyler yapmaya çalışıyo... olmamış bu film...
Abi son sahnede hiristiyan piskoposun 'İslamiyeti kabul edelim sonra tövbe ederiz'sozu bombaydı yaaaa.butun salon yıkıldı..adam yusuf yusuf
daha öne konuyla ilgili acılmıs topic var
gerçekten izlemeye değer ama güzel bi sinemada izleyin ses sistemleri falan odeon cineplex de izledim harika
bence de güzel bir film seyredilmesi gerekir . bazilari tarafki diyor ama yılardir hristiyan yanlisi film seyretmekten, gercekleri anlatan bir film bize yanli imis gibi geliyor. kaynaklara bakarsak (bizim kaynaklara) rahatca gorulebilir birde tamam gorsel olarak cok cok güzel degildi ama cok guzel bir film di bence seyredin:
2 gün önce izledim. pek hoşuma gitmedi. abartılacak bi film değil kesinlikle.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme