Şimdi Ara

Center ve Bookshelf yardım Tannoy , KEF , Monitor Audio , HECO, Infinity

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir çok yorum ve site taradım ama tam anlamıyla hangi model bana daha uygun karar veremedim. sizin değerli düşüncelerinizi almak isterim.

Şu an Pioneer VSX-322 AVR kullanıcısıyım. Center olarak KEF Cresta 20 Center kullanmaktayım. Bana tizleri yüksek gelmiyor. (frontlar pure acustic idi detaylarından memnun olmadığım için sattım. şu an bir şey bağlı değil)

Detaylı ve parlak (mid/tiz yüksek) çalan 2.el Center ve Bookshelf araştırıyorum. Biliyorum modeller eski ama ancak bütçem bunlara yetiyor.
    subwoofer ım var o yüzden bass ile ilgili sorunum yok. film, müzik karışık dinliyorum. 20m2 oda.

Center ;

Tannoy MXC
    KEF Q9C
    HECO Victa Center 101
    Infinity Referance 100 MK II

Bookshelf ;

Monitor Audio BX2
    KEF Q15.2
    Tannoy Mercury MX2
    Mordaunt Short MS-302
    Dali Lektor 2

Araştırıp bilgi edindiğim modeller bunlar. belirttiğim gibi bu modellerden hangileri mid/tiz daha detaylı çalar.
    ya da bilgi birikiminize göre bu modelleri geç şu modellere bak diyebileceğiniz hoparlörler nelerdir.

Not: Bu arada 2x30w Class A amplifikatör projem var. malzemeleri topluyorum. Müsait zamanda bitirdiğimde Bookshelfleri onunla da kullanabileceğim. bunu da değerlendirmenizi rica ederim.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

• Kef olurdu benim tercihim... Alternatiflere Definitive ve Dali eklenebilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersin.clk kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ediyorum. Center ve bookshelf için de KEF diyorsunuz. Peki Definitive ve Dali hangi modeli tavsiye edersiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kef için IQ 5 olabilir küçük ama çok keyiflidir sinema ve müzik olarak başarılı Dali İkon serisi tavsiye Definitive daha çok sinema ağırlıklı bütçeye bağlı olarak bp6 veya bp8 , Center da C2 bile işe yarayacaktır

• ersin.clk kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum.
    Kef iq5 floorstanding ikinci eli de bulamadım.

Dali Ikon seri bütçemin çok üzerine çıkıyor.

Definitive için ise yine bütçeyi aşıyor ve ikinci elinde çok seçenek yok.

Tannoy markası ile ilgili olumlu çok yazı okudum.
    Siz yine de benim seçeneklerimden center ve bookshelfte de KEF mi tercih et diyorsunuz?

• Rica ederim, bahsi geçen markalar kendini ispatlamış markalar, ama nacizane fikrim bütçeyi biraz daha artırarak Orta segment ürünlere yönelmeniz , kafanızda alacağınız ürünleri belirleyip bekleyin düşecektir...

• Merhabalar

Hızlı gelişen bir değişiklik oldu ve Infinity reference 81 mk 2 model floorstanding tipi hoparlör aldım. Çok memnun kaldım. Bas olsun mid tiz kaliteli ses veriyor bana göre.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dali Zensor Pico Hi-fi Hoparlör
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bw 606 ama bütce biraz artmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.