|
Bildirim
Nesi var tasarımın? Birbirine benzeyen saçma sapan telefonlar yerine en azından bir duruş sergilemiş Sony. Tek diyeceğim şey çerçeveler alt üst orantılı olsun yeter.
|
İnce bir çerçeveyle gelmesi çentikten iyidir.
|
ÇENTİKLER KOVALAYA SİZİ !
Her telefon iPhone çakması olacak diye bir kaide mi var? |
Orta Doğu pazarından çekildi.
Sony Mobile Türkiye'de Dubai'ye bağlı olduğu için otomatikmen gitti Lakin duyumlarıma göre Sony Mobile Türkiye tekrardan Sony'nin diğer ürün grupları gibi İngiltere'ye bağlandı. Yani Avrupaya bağlandı. Bu sebepten ötürü Haziran-Temmuz gibi yeni ürünlerle beraber tekrar giriş yapacağını sağlam kaynaklardan duydum. |
Tasarımı beğenenler olarak sayımız az sanırım :d
|
Geçen sene (2018) telefon almıştım eğer XZ3'te kulaklık girişi olsaydı XZ3 alacaktım ama Samsung'a nasipmis bir dahakine Sony alabilirim
|
Benim hoşuma gitti çerçeveleri en aza indirmişler ne çentik var ne saçma sapan kamera deliği, xz3 de tek arka kamera koymuşlardı 3'e çıkarmışlar kamera performansını merak ettim açıkçası, yalnız dikkatimi çeken parmak izi okuyucuyu ben mi göremedim yoksa ekran üzerinden mi olacak ? Xz3'de arkaya koymuşlardı çünkü.
|
Arkadaşım boşuna açıklama yapma. Bir kesim Sony kullanmadan ön yargılı yorumlar yapıyor. Sony kullansalar kaliteyi anlayacaklar. Sırf tasarım yüzünden bir marka bu kadar kötülenmez. En kararlı arayüz Sony telefonlarda. Araştırma sonuçları da öyle diyor bakın.
https://shiftdelete.net/en-kararli-android-telefon-hangisi-74459 |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|