Bildirim
Centrino 2 'mi yoksa Core 2 Duo Processor mu?
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
T9400 işlemcileri zaten Centrino2 ile beraber geliyor p8400, p8600 vs...
Centrino 2 dediğin gibi yeni bir teknoloji. İçinde yeni kablosuz ağ teknolojisinin ya da bunun gibi şeylerin bulunduğu bir çipset. İşlemci değil yani. Bu centrino 2 ile beraber yeni işlemciler DDR3 destekleme gibi özellikler devreye giriyor. Tam açıklayamadım ama yardımcı olmaya çalıştım. Centrino 2 ile core 2 duo yu kıyaslayamazsın kısacası. Çünkü centrino2 bir işlemci modeli değil -
quote:
Orjinalden alıntı: yucel0635
T9400 işlemcileri zaten Centrino2 ile beraber geliyor p8400, p8600 vs...
Centrino 2 dediğin gibi yeni bir teknoloji. İçinde yeni kablosuz ağ teknolojisinin ya da bunun gibi şeylerin bulunduğu bir çipset. İşlemci değil yani. Bu centrino 2 ile beraber yeni işlemciler DDR3 destekleme gibi özellikler devreye giriyor. Tam açıklayamadım ama yardımcı olmaya çalıştım. Centrino 2 ile core 2 duo yu kıyaslayamazsın kısacası. Çünkü centrino2 bir işlemci modeli değil
O zaman soyle bir soru sorayim,
ASUS M51VA253DV modelinde Centrino 2 islemci teknolojisi kullanilmismi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X