Arkadaşlar yeni bir notebook alacam. Fakat haziran ayında intel centrino 2 platformunu duyaracak diye kendimi beklemeye aldım.
ekran kartında, front side bus hızında(1033 mhz), ön bellekte(>6MB), ram tipinde (ddr3) ve kablosuz ağ kapsama alanında iyileştirmeler olacak diye okudum.
bu iyileştirmeler şu an ki Penry işlemcili sistemlerden ne kadar farklı olur? performansa katkısı ne olur? Üreticiler notebookları ne zaman piyasaya sürerler ? Yani beklemek mantıklı mı?
Bu konularda bilgisi, fikri olanlar paylaşabilir mi?
Benim görüşüm, performans %10 u geçmez. Beklemeye de değmez. Santa rosa ile penryn fos çıktı. bu da onun gibi bişey olur.
Santa Rosa & Penryn fos çıktı ? Neyse...
Beklemek hiç bir zaman mantıklı değil. Her zaman gelişen bir sektör notebooklar, çıktı mı alırsın ya da sürekli beklersin..
quote:
Orjinalden alıntı: hoseignasyo
Arkadaşlar yeni bir notebook alacam. Fakat haziran ayında intel centrino 2 platformunu duyaracak diye kendimi beklemeye aldım.
ekran kartında, front side bus hızında(1033 mhz), ön bellekte(>6MB), ram tipinde (ddr3) ve kablosuz ağ kapsama alanında iyileştirmeler olacak diye okudum.
bu iyileştirmeler şu an ki Penry işlemcili sistemlerden ne kadar farklı olur? performansa katkısı ne olur? Üreticiler notebookları ne zaman piyasaya sürerler ? Yani beklemek mantıklı mı?
Bu konularda bilgisi, fikri olanlar paylaşabilir mi?
montevina olarak geçiyor bu kelime seni sonuca götürür