Şimdi Ara

CEP ÖGRENCİ 450 DK ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Cep Kullanıyorum ! Ama Nedense Her 15 İle 20 Gün Arsında Telsimden Mesaj Geliyor Aynen Böle
    500 DAKIKA INDIRIMLI SÜRENİZ DOLMUŞTUR 22/12/2006 TARINE KADAR SEBEKE İÇİ GÖRÜŞMELERİNİZİN DAKİKASI 2 KNT DEN ÜCRETLENDİRİLECEKTİR
    Arkadaşlar Sizdede Böle Bir Sorun Varmı ??

• ARKADAŞIM NORMALDİR 500 DK YANİ 8.5 SAAT EDER 500 DK KONUŞUYOSAN 1 DK 2 KONTURDEN KONUŞUCAN VERİLDİYİ TARİHE KADAR KONTUR YÜKLEDİNMİDE 500 DK GELİYO :

SEN ARIYOSAN 500 DK KONUŞUNCA 500 DK DA KARŞINDAKİ KIZ ARKADAŞIN ARASIN 17 SAAT YAPAR AYDA 17 SAAT YETMEZMİ ? CEP AİLEYİM BENDE YIL BASINDAN SONRA CEP ÖRENCİ OLUCAM
    İŞALLAH
  • quote:

Orjinalden alıntı: kad_kad

ARKADAŞIM NORMALDİR 500 DK YANİ 8.5 SAAT EDER 500 DK KONUŞUYOSAN 1 DK 2 KONTURDEN KONUŞUCAN VERİLDİYİ TARİHE KADAR KONTUR YÜKLEDİNMİDE 500 DK GELİYO :

SEN ARIYOSAN 500 DK KONUŞUNCA 500 DK DA KARŞINDAKİ KIZ ARKADAŞIN ARASIN 17 SAAT YAPAR AYDA 17 SAAT YETMEZMİ ? CEP AİLEYİM BENDE YIL BASINDAN SONRA CEP ÖRENCİ OLUCAM
    İŞALLAH

Aydaa Mı
    8.5 Saat Haftada Bitio Bi Oturmadaa En Az 1 Saat Konuşuozz
    O Da Arıooo Aramazzmıı :P
    Cep Saat Varmışşş Alam Bi Tanee:P 1 Saat 5 Kontormuşşş

• AMA CEP SAAT DE AÇ KAPA YAPINCA KONTURUN GİDİYO SÖLİM 10 SN 5 KONTUR 60 DKDA 5 KONTUR CEP ÖRENCİ AL DERİM BEN
  • Arkadaşım izdirap çekcegine cep ögrenci al kurtul!!!
  • bence bu yapılan büyük saçmalık
  • Böyle bir sınırlama getirdiler, bu tarifenin de pek bir anlamı kalmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Böyle bir sınırlama getirdiler, bu tarifenin de pek bir anlamı kalmadı.

Tarafinin ßir anlamı kalmadı ama mecburuz.. Telsim kısa süre içerisinde yeni tarifeler çıkartacaktır
  • adam olmaz ya
  • eskiden 500dk olayı yoktu bari...
  • GÖZÜNÜ SEWEYİM AWEA NE SINIR TANIYO NE BİŞİ
  • Telefon kullandığın kapalı alanlarda Avea'nın çekim problemi yoksa kesinlikle geçmeni öneririm.
  • şükredin halinize
  • quote:

Orjinalden alıntı: CLeoX

GÖZÜNÜ SEWEYİM AWEA NE SINIR TANIYO NE BİŞİ

%100 KATILIYORUM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.