Şimdi Ara

cep onarım ( tamir ) paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gitti gidiyordan samsung note5 telefon aldım,ürünün altında ek garanti ibaresi dikkatimi çekmişti.İçinde sigorta teminatı olduğunu düşünerek aldım daha sonra telefonumun ekranı kırıldı
    çağrı merkezini aradım problemi bildirdikten sonra 48 saat içinde ekran onarımım gerçekleştirildi. Sözleşmesi içinde parça ve işçilik dahil 1 yıl içinde 2 adet onarım hakkım olduğunu öğrendim.En güzel tarafı içinde sigortacılık prosedürleri olmadığından (nasıl kırıldı-nerede oldu- gibi) sorulara maruz kalmadan telefonum tamir edilmiş oldu.
    Arkadaşlar sizinle ek bir bilgi daha paylaşayım,cihazım onarılamayacak durumda ise ikinci el bir fiyatla cihazım benden satın alıyor.Mantıklı ve güzel bir ürün incelemenizi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goky68 -- 18 Nisan 2017; 13:36:14 >

• üstteki yoruma güven duyulsun diye bari, 1 mesaj atmış hesap kullanmayaydınız iyiydi. tüm algım negatif yönde etkilendi açıkçası.
  • Tamda alım kararı verecekken neden almamam gerektiğini anladım
  • Niyeyse vatandaşın biri dh ye üye olur ve ilk konusu ve ilk yorumu bu firma hakkında olur. Ne iyi(!) bir arkadaş.
  • tam da fixpack alıp almama konusunda araştırmalar yaparken bu konuya rastladım ve almaktan vazgeçtim, teşekkürler fake fixpack yetkilisi.
  • yalancının :))
  • Beyler fixpack i bilmem ama ben mediamarkttan aynı garantiyi yaptırdım, telefonu verdikten sonra 17 inci günde para iadesi yaptılar yüzde 60. Yaptırırken yorumlara bakmadan yaptırdım. Telefon bozulunca yorumları okuyup korkdum ama bazen i?e yarayabiliyor bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cep Telefonu tamir kursu tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.