Şimdi Ara

CEP ÖZGÜR - SORU CEVAP BÖLÜMÜ TÜM TARİFELERLE İLGİLİ SORU SORABİLİRSİNİZ. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dhmember

vodafone'a taşıdıgım hattım farklı tarifeden açılmışsa tarifemi degistirmem icin yine 30 gun beklemelimiyim yoksa hat yeni taşındıgı icin tasındıktan 1-2 hafta sonra degisim yapabilirmiyim?

ilk açılışta 30 gün beklemeden tarifenizi değiştirebil,rsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

quote:

vodafone'a taşıdıgım hattım farklı tarifeden açılmışsa tarifemi degistirmem icin yine 30 gun beklemelimiyim yoksa hat yeni taşındıgı icin tasındıktan 1-2 hafta sonra degisim yapabilirmiyim?

ilk açılışta 30 gün beklemeden tarifenizi değiştirebil,rsiniz

teşekkürler
  • eğer dil seçimi yapıldıysa aktivasyon tarihinden 30 gün sonrasına ileri tarihli paket degişikligi olur eger yapılmadıysa aynı gün cep merkezi üzerinden degişiklik yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Arkadaşlar bana biraz yardımcı olursanız sevinirim. Ben Avea'dan Vodafone'a zaten geçecektim çoğu arkadaşımın yaptığı gibi, kampüste denk geldim geçiş yaptım her neyse. Tarife de Cep Özgür olmuş. Şimdi benim internetle işim olmuyor hiç, yani olsa da olur olmasa da olur hiç aramam. En çok SMS kullanıyorum, yeri geldiğinde arama yapıyorum. Bana göre nasıl şeyler var, ne yapmam gerekiyor biraz yardımcı olur musunuz? Az önce annemi aradım 14 saniyelik konuşmaya 40 kuruş gitti, hat geldiğinde 4 lira bakiye vardı içinde üstüne yükleme yapmadım. Bu hep böyle olmayacak sanırım?

aç kapa 40 kuruş canını sıkıyorsa,

bu konuya göz at derim:
    http://forum.donanimhaber.com/m_37879964/tm.htm

Teşekkürler, bu da uygun değil bana bir avantajı yok. En iyisi bir bayiiye gidip bilgi almak sanırım.

• Vodafone.Com.Tr / Bireysel / Kontörlü tarifeler Bir Cep Merkezinden daha çok yardımcı olacaktır. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SæFæK

eğer dil seçimi yapıldıysa aktivasyon tarihinden 30 gün sonrasına ileri tarihli paket degişikligi olur eger yapılmadıysa aynı gün cep merkezi üzerinden degişiklik yapılabilir.

Dil seçimi yapıldı. Bu durumda taşınan hat 1-2 günlük bile olsa yine 30 gün beklemek gerekecek o zaman.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SæFæK

eğer dil seçimi yapıldıysa aktivasyon tarihinden 30 gün sonrasına ileri tarihli paket degişikligi olur eger yapılmadıysa aynı gün cep merkezi üzerinden degişiklik yapılabilir.

Dil seçimi yapıldı. Bu durumda taşınan hat 1-2 günlük bile olsa yine 30 gün beklemek gerekecek o zaman.

Malesef.. ama eğer aldıgın cep merkezinin hatası ise. Onlar kayıt alıp düzeltme hakkına sahip. anlık düzeltebilirler.
  • ya arkadaşlar bu 25 yaş sınırına bi çözüm yokmu kendi adımıza alamıyoruz heralde, ilk mesaja nazaran yazıyorum hat kendi adıma yaşım 27 4 5 ay önce vodafoneye taşıdım mevcut tarifem cep1, kardeşim kullanıyor dersem geçiş yapılabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: resE
    ya arkadaşlar bu 25 yaş sınırına bi çözüm yokmu kendi adımıza alamıyoruz heralde, ilk mesaja nazaran yazıyorum hat kendi adıma yaşım 27 4 5 ay önce vodafoneye taşıdım mevcut tarifem cep1, kardeşim kullanıyor dersem geçiş yapılabilirmi

Aynı sorun bendede var.Bu konu tam net degilmi 25 yaş ustü kendi adına olan vodafone hattı nasıl cep özgüre gecirebilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lightjedi80x

quote:

ya arkadaşlar bu 25 yaş sınırına bi çözüm yokmu kendi adımıza alamıyoruz heralde, ilk mesaja nazaran yazıyorum hat kendi adıma yaşım 27 4 5 ay önce vodafoneye taşıdım mevcut tarifem cep1, kardeşim kullanıyor dersem geçiş yapılabilirmi

Aynı sorun bendede var.Bu konu tam net degilmi 25 yaş ustü kendi adına olan vodafone hattı nasıl cep özgüre gecirebilir?

ÖRNEK.

Not: Sadece 1.Derecede yakınını kullanıcı gösterebilirsin
    Ben 26 Yaşındayım.
    Kardeşim 18 yaşında..
    Yada BABA 30 Yaşında Hattın yasal sahibidir.!
    ogluda 19 yaşında.

Ben Numaramı taşırken yada yeni hat alırken. Oğlumun yada kardeşimi kullanıcı tanımlatıp yapabilirim.
    Oglumun yada kardeşimin kimlik bilgileri gereklidir.

Anne ve babalar, çocuklarını kullanıcı olarak göstererek, çocukları adına Cep Özgür tarifesinden hat alabilecekler veya MNP başvurusu yapabilecekler.
    Anne ve babalar çocuklarını cep merkezlerine getirmeden ve ek evrak almadan bu uygulamadan yararlanabileceklerdir.
    Geçerli olan bu uygulama için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli..

Başvuru formunu doldururken, eğer anne veya baba, çocuğu için hat alıyor veya MNP başvurusu yapıyorsa, formdaki abone ve kullanıcı bilgilerinin girilmesi gerekir.

Sıkça Sorulan Sorular

Benim 2 çocuğum var ikisini de ayrı ayrı kullanıcı gösterebilir miyim?
    Hayır, Cep özgür tarifesinde maksimum 1 hat alınabilir sınırı olduğundan maksimum bir çocuğunuzu kullanıcı olarak gösterebilirsiniz.

Ben 10 yaşındayım.Anne yada babam beni Cep Özgür tarifesinde kullanıcı olarak gösterebilir mi?
    Hayır, Cep Özgür tarifesinde kullanıcı olarak tanımlanabilmek için yaşınızın minimum 12 olması gerekmektedir.

Ben 15 yaşındayım kendi adıma hat almak istiyorum. Vodadone Cep merkezlerine anne babam mı getirmelimiyim?
    Eskisi gibi 15-18 yaş için muvafakatname alarak kendinize hat alabilirsiniz. Veya anne babalarınız sizi kullanıcı olarak tanımlatabilir.

Ben 18 yaşından büyüğüm, bize de mi annemiz babamız alacak ya da muvafakatname almamız gerekli mi?
    Hayır, sizlere standard aktivasyon uygulanabilir. Aktivasyonda, kullanıcı girişi yapılırken “kendisi” seçilerek aktivasyonunuz tamamlanacak.

Biz mevcut Vodafone kullanıcısıyız Cep Özgüre geçmek istiyoruz ama hatlarımız anne babalarımız adına, biz de bu uygulamadan faydalanabilir miyiz?
    Hayır, söz konusu uygulama şuan için sadece aktivasyon ekranlarında yer alacaktır, yani numara taşıma ve yeni hat akstivasyonları için geçerlidir. Mevcut aboneler ise hatlarını kendi üzerlerine DEVİR alarak Cep Özgür’e geçebilirler.

Cep Özgür’e babam veya ben hattımı taşıyınca, 600 dk’lık numara taşıma kampanyasından faydalanabilir miyim?
    Evet,

Peki Cep Öğrenci veya başka bir tarifeye MNP’yle geçtikten sonra Cep Özgür’e geçince yine dakikalarımı kullanmaya devam edecek miyim?
    Evet,

• Umarım aklınıza takılan soruları çözümleyebilmişimdir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SæFæK -- 30 Mayıs 2010; 11:44:12 >
  • Bu 2. ay bedava internet kampanyası 1 seferlik mi acaba? Konuyu bulamadım. Yoksa devamlı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lightjedi80x

quote:

arkadaşlar size hikayemi anlatıyım o zaman, bende bir cep1 kullanıcısı idim, bir kaç vodafone numerosu ile yogun konusmaya baslamıstım, haliyle bakiyeler her 3 dakikada bir düşüyordu, avea hariç ( goruntulu gorusmeye ucret alıyor ) diger operatorlerin butun kampanya ve tarifelerini araştırdıktan sonra en mantıklı ve karlı tarifenin bu cep özgür oldugunu gördüm, yaşım 25 üstü oldugundan dolayı 19 yasında bir gençin üzerine benim hattı devrettim 14 tl karşılıgında ve bir iki saat sonra artık cep ozgurde idim, simdi kafama tek takılan her aramada 60 dk nin üzerinde gorusmelerin sureklilik arz etmesi olayı ile hattın tek taraflı kapatılacıgı esası, bunun dısından hersey guzel, işte boyle arkadaşlar eğer devredeciginiz kişi 93 ve üzeri dogumlu ise babanın dolduracagı muvafakatname ile sizinle beraber gelecek yani üçünüz devreden devralan, ve devralan kişinin yasının tutmaması nedeni ile vasisi olacak, umarık acıklayıcı olmuştur

• arkadaşlar yeni konu açmak istemedim o yüzden buradan sorayım hemen dedim

Vodafone un yeni faturasız hatları hangi kodla başlıyor? 545 mi 541 mi yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mce07

arkadaşlar yeni konu açmak istemedim o yüzden buradan sorayım hemen dedim

Vodafone un yeni faturasız hatları hangi kodla başlıyor? 545 mi 541 mi yoksa?

541 olması lazım
  • quote:

peki dediğiniz gibi bir tanımlatma yapsak bile 1 kişi sadece 1 adet cep özgür tarifesi mi kullanabilir?

2.soru:daha önce cep özgür tarifesindekiler nt kampanyasından yararlanamıyordu.
    diyelim ki eski kampanyaya katılan bir abone;
    cep öğrenci tarifesine numarasını taşıdı ve 250 dakikasını 2 ayda aldı.
    3.ay cep özgür'e geçti ama nt kampanyasından 250 dk alamadı.
    4.ay tekrar cep özgür dışında bir tarifeye geçerse kalan 250 dk hakkını alabilir mi

kendi sorumun cevabını kendim vereyim arkadaşlar.
    2. sorunun cevabı "evet alabilir"

bugün 20 tl yüklendi nt kampanyasından 250 dakika her yöne ve size özelden 20 tl her yöne hediyeleri kazanıldı.

• quote:

quote:

peki dediğiniz gibi bir tanımlatma yapsak bile 1 kişi sadece 1 adet cep özgür tarifesi mi kullanabilir?

2.soru:daha önce cep özgür tarifesindekiler nt kampanyasından yararlanamıyordu.
    diyelim ki eski kampanyaya katılan bir abone;
    cep öğrenci tarifesine numarasını taşıdı ve 250 dakikasını 2 ayda aldı.
    3.ay cep özgür'e geçti ama nt kampanyasından 250 dk alamadı.
    4.ay tekrar cep özgür dışında bir tarifeye geçerse kalan 250 dk hakkını alabilir mi

kendi sorumun cevabını kendim vereyim arkadaşlar.
    2. sorunun cevabı "evet alabilir"

bugün 20 tl yüklendi nt kampanyasından 250 dakika her yöne ve size özelden 20 tl her yöne hediyeleri kazanıldı.

Vodafone'den de aynı cevap geldi :)

• Slm arkadaslar. Yaşım 25'den büyük olduğu icin cep özgür tarifesine geçemiyorum. Bunun üzerine kardeşime taa memleketten kardeşimin adına olan bir VF hat aldırdım ve bana göndermesini söledim.Hattın tarifesinin cep özgür olmasını üstüne basa basa söyledim.Neyse hat alınıp bana gönderildi.31mayısta hat elime ulastı. Ama gel gör ki hat yeni cep ögrenci tarifesinden acılmıs. Ne kadar sinirlendim bilemezsiniz. Kardeşimi hattı aldığı yere gidip durumu düzeltmelerini söyle dedim. Hatta bizzat tel ile ben görüstüm. Hattı aldıgı yer bayii değilde telekom işiyle uğraşan bir dükkan imiş,sorunun bayiden kaynaklandıgını,sorunu derhal bayiye ileteceklerini ve ptesi hattımı cep özgüre gecirecelerini söylediler.Bu olay 31 Mayısta yasandı ve 3 gündür hattım yeni cep öğrenci tarifesinde. Az önce de My VF'dan baktım yine aynı. İçimden gecen hattımı acan bayisinin adını ve adresini müsteri hizmetlerine şikayet etmek geciyor. Önce durumu onlara iletip baktım olmuyor, sikayet edeceğim. My VF'den cep özgüre gecebilirim gecis ama 1ay sonra gerceklesiyor. 180 Dk ve 1GB internet kampanyasından faydalanamayacagım. Bir işime yaramayacak yani... Sizce yeni acılan bir hattın tarifesi hemen değisir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaelmaslim -- 2 Haziran 2010; 8:36:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karaelmaslim

Slm arkadaslar. Yaşım 25'den büyük olduğu icin cep özgür tarifesine geçemiyorum. Bunun üzerine kardeşime taa memleketten kardeşimin adına olan bir VF hat aldırdım ve bana göndermesini söledim.Hattın tarifesinin cep özgür olmasını üstüne basa basa söyledim.Neyse hat alınıp bana gönderildi.31mayısta hat elime ulastı. Ama gel gör ki hat yeni cep ögrenci tarifesinden acılmıs. Ne kadar sinirlendim bilemezsiniz. Kardeşimi hattı aldığı yere gidip durumu düzeltmelerini söyle dedim. Hatta bizzat tel ile ben görüstüm. Hattı aldıgı yer bayii değilde telekom işiyle uğraşan bir dükkan imiş,sorunun bayiden kaynaklandıgını,sorunu derhal bayiye ileteceklerini ve ptesi hattımı cep özgüre gecirecelerini söylediler.Bu olay 31 Mayısta yasandı ve 3 gündür hattım yeni cep öğrenci tarifesinde. Az önce de My VF'dan baktım yine aynı. İçimden gecen hattımı acan bayisinin adını ve adresini müsteri hizmetlerine şikayet etmek geciyor. Önce durumu onlara iletip baktım olmuyor, sikayet edeceğim. My VF'den cep özgüre gecebilirim gecis ama 1ay sonra gerceklesiyor. 180 Dk ve 1GB internet kampanyasından faydalanamayacagım. Bir işime yaramayacak yani... Sizce yeni acılan bir hattın tarifesi hemen değisir mi?

Merhabalar,

Sadece Aktivasyonu yapan bayi Kayıt alıp DÜZELTME yaptırabilir. ve bu işlem anlıktır. ama aldığın yer bir Cep Merkezi değil. bu yüzden o ona o ona derken malesef olmaz.
    Mh'yi ara şikayet et birşey olmaz. Çözerler. hemen degilse bile en azından 1 ay beklemezsin

• başka bi konuda sormuştum arada kaynadı burda tekrar sorayım :

cep mini paketinde 150 dk bitince görüşme otomatik kesiliyor mu yoksa devam mı
    vodafoneda şöyle bi güzellik var mesela ücretsiz dk lar bitince (mnt dakikaları) görüşme sonlanıyor.
    Bu paketde de fazladan 15-20 dk görüşülürse (%100 doldu mesajının hemen ulaşmadıgını varsayıyorum) paket zaten ucuzluk amacını kaybediyor fazladan 5-6 lira yazıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.