Şimdi Ara

CEP ÖZGÜR - SORU CEVAP BÖLÜMÜ TÜM TARİFELERLE İLGİLİ SORU SORABİLİRSİNİZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda Dolaşırken Birşey DİKKATİMİ ÇEKTİ bir arkadaşımız sormuş; Hattım Turkcell Annemin Üzerine Ben 18 yaşındayım Cep Özgür'e geçebilirmiyim. Başka bir arkadaşımızda yazmış. Hayır hat yasal sahibi 25 Yaşından Küçük Olmalı. herhangi bir arkadaşımızda buna itiraz etmemiş. oysa cep özgür tarafiesinde hattın yasal sahibi çocuklarını kullanıcı olarak tanımlatarak cep özgürden faydalandırabiliyor. ama sadece yeni hat ve numara taşımada geçerlidir bu işlem. Mevcut aboneler bu şekilde bir uygulamadan faydalanamaz.. BİLGİLERİNİZE...

Sorular Olursa Tüm Tarifelerle İlgili Yardımcı oLuruz..

Sayğılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SæFæK -- 23 Mayıs 2010; 22:33:22 >

• Başlığı düzenlemeni öneririm ilk başta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Başlığı düzenlemeni öneririm ilk başta.

Yazınızı yeni gördüm düzeltmesi konu açıldıgında tarafımdan yapılmıştı teşekkürler.
  • peki dediğiniz gibi bir tanımlatma yapsak bile 1 kişi sadece 1 adet cep özgür tarifesi mi kullanabilir?

2.soru:daha önce cep özgür tarifesindekiler nt kampanyasından yararlanamıyordu.
    diyelim ki eski kampanyaya katılan bir abone;
    cep öğrenci tarifesine numarasını taşıdı ve 250 dakikasını 2 ayda aldı.
    3.ay cep özgür'e geçti ama nt kampanyasından 250 dk alamadı.
    4.ay tekrar cep özgür dışında bir tarifeye geçerse kalan 250 dk hakkını alabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

peki dediğiniz gibi bir tanımlatma yapsak bile 1 kişi sadece 1 adet cep özgür tarifesi mi kullanabilir?

4.ay tekrar cep özgür dışında bir tarifeye geçerse kalan 250 dk hakkını alabilir mi

- Tc Tanımlandığından Evet 1 Kişi
    - Tam geçiş tarihi önemli İNcenmesi gerekir Eğer net bilgi istiyorsanız en yakın cep merkezine durumu yazılı bildrin ve aynen kayıt alınmasını isteyin veya numaranızı ö.m ile atın inceletelim. Net bir bilgi verelim

• quote:

Orijinalden alıntı: SæFæK

quote:

peki dediğiniz gibi bir tanımlatma yapsak bile 1 kişi sadece 1 adet cep özgür tarifesi mi kullanabilir?

- Tam geçiş tarihi önemli İNcenmesi gerekir Eğer net bilgi istiyorsanız en yakın cep merkezine durumu yazılı bildrin ve aynen kayıt alınmasını isteyin veya numaranızı ö.m ile atın inceletelim. Net bir bilgi verelim

ö.m gönderdim.teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

ö.m gönderdim.teşekkürler.

Şikayet İlgili Birime İletildi En Kısa Sürede Yardımcı Olunacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bayilerde hesabını bilen tarifeye geçiş neden yapılamıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

bayilerde hesabını bilen tarifeye geçiş neden yapılamıyor ?

Böyle birşey yok. Tüm Vodafone Cep Merkezleri Hesabını Bilen Tarifeye abone geçişlerini yapabilirler. Şu anda kullanmadığın bir hattım üzerinde test'te yaptım.

Paket Kodu Paket Adı Pakete Geçiş Tarihi
    PPHYE01 Hesabını Bilen Tarife 2010-05-25 13:12:14.

saygılarımla.
  • quote:

quote:

Böyle birşey yok. Tüm Vodafone Cep Merkezleri Hesabını Bilen Tarifeye abone geçişlerini yapabilirler. Şu anda kullanmadığın bir hattım üzerinde test'te yaptım.

saygılarımla.

böyle bir şey olmadığını ben de biliyorum.

gerek forumdaki kişilere (http://forum.donanimhaber.com/m_37879964/tm.htm )
    gerek kendi arkadaşlarıma vodafonun bu tarifesini öneriyorum ama vodafone cep merkezlerinde olumsuz yanıt alıyorlar...

• quote:

quote:

quote:

saygılarımla.

gerek kendi arkadaşlarıma vodafonun bu tarifesini öneriyorum ama vodafone cep merkezlerinde olumsuz yanıt alıyorlar...

bayileri tespit edip eğitim düzenle fusem :) nisana kadar pasif olan bir tarife nisandan sonra birden kıymetlenince tl ye geçişle onlar unutmuştur demek hatırlatmak gerekir.Israr eden biri olsa öğrenecekler ama gidenlerde bilmeyenler olduğu için böyle olay buralara yansıyor yoksa ben yeri geldi bayinin bana verdiği yanlış bilgiyi ısrar ederek onun teyit etmesini sağlayarak doğruyu öğrenmesini de sağlamışımdır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

quote:

quote:

saygılarımla.

bayileri tespit edip eğitim düzenle fusem :) nisana kadar pasif olan bir tarife nisandan sonra birden kıymetlenince tl ye geçişle onlar unutmuştur demek hatırlatmak gerekir.Israr eden biri olsa öğrenecekler ama gidenlerde bilmeyenler olduğu için böyle olay buralara yansıyor yoksa ben yeri geldi bayinin bana verdiği yanlış bilgiyi ısrar ederek onun teyit etmesini sağlayarak doğruyu öğrenmesini de sağlamışımdır :)

büyütülecek mesele değil, 30 gün sonra myvodafondan hallediliyor

• Vodafone Cep merkezi yapamıyorum diyor ise ara Müşteri hizmetlerini Şikayet et :) Öğrenirler.. (:
  • quote:

Vodafone Cep merkezi yapamıyorum diyor ise ara Müşteri hizmetlerini Şikayet et :) Öğrenirler.. (:

arkadaşları toplayıp bayi basmayı düşünmüyorum

gereken durumlarda sikayetvar.com u kullanıyorum.
  • quote:

quote:

Vodafone Cep merkezi yapamıyorum diyor ise ara Müşteri hizmetlerini Şikayet et :) Öğrenirler.. (:

arkadaşları toplayıp bayi basmayı düşünmüyorum

gereken durumlarda sikayetvar.com u kullanıyorum.

Bu bir işe yaramaz. :) bayinin kendini düzeltmesi ancak şikayet kayıtlarıyla olur.
  • bu hesabını bilen tarifesi ile ilgili bende sorun yaşadım bayide
    netden inceledim bana ve bir arkadaşıma uygun bi tarife gibi göründü zira kısa kısa çok sayıda görüşme yapıyoruz

hemen kalktık yakınımızdaki vodafone bayisine gittik

derdimizi anlattık

bize verdikleri cevap özetle şu

bu tarife berbat bi tarifedir

öyle saniye üzerinden ücretlendirme yapılmaz

ilk anda 30krş düşer 1dk dan sonra saniyelik peryodlarla tl düşer

ayrıca bunun lira kartlarını heryerde bulamazsınız

olmadık yerde biter açıkta kalırsınız vs vs

biz tabi büyük bi hayal kırıklığına uğrayıp vodafona söverek geri döndük

bunun üzerine dayanamayıp müşteri hizmetlerini aradım

tarife hakkında gerekli bilgileri aldım

aynı net de belirtildiği gibi

ayda 20 lira yüklendiğinde saniyelik peryodlarda lira düşüyor
    ayrıca tüm lira kartlarının bu tarifede kullanılacağını öğrendim

görüşmeyi bitirince bu sefer bayi ile birlikte vodafona sövdüm

niye derseniz sakarya nın merkezinde bulunan belki en büyük vodafone bayisinde hiçbir haltdan anlamayan HÖDÜK ler çalıştırdıkları için

ya müşteriler ile birebir muhattap olacak kişileri nasıl olur da eğitmezsiniz

adamlar orda geyik muhabbeti yapıyor

neticede henüz söz konusu tarifeye bende arkadaşım da geçmedi

zira hala şüphelerim var

• Hesabını bilen tarifede sabit ücret yoktur. Saniye üzerinden düşüm gerçekleşir ve kullandığın kadarı hattından düşer, fazlası değil...
  • Arkadaşlar bana biraz yardımcı olursanız sevinirim. Ben Avea'dan Vodafone'a zaten geçecektim çoğu arkadaşımın yaptığı gibi, kampüste denk geldim geçiş yaptım her neyse. Tarife de Cep Özgür olmuş. Şimdi benim internetle işim olmuyor hiç, yani olsa da olur olmasa da olur hiç aramam. En çok SMS kullanıyorum, yeri geldiğinde arama yapıyorum. Bana göre nasıl şeyler var, ne yapmam gerekiyor biraz yardımcı olur musunuz? Az önce annemi aradım 14 saniyelik konuşmaya 40 kuruş gitti, hat geldiğinde 4 lira bakiye vardı içinde üstüne yükleme yapmadım. Bu hep böyle olmayacak sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur! -- 26 Mayıs 2010; 22:33:52 >
  • vodafone'a taşıdıgım hattım farklı tarifeden açılmışsa tarifemi degistirmem icin yine 30 gun beklemelimiyim yoksa hat yeni taşındıgı icin tasındıktan 1-2 hafta sonra degisim yapabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Arkadaşlar bana biraz yardımcı olursanız sevinirim. Ben Avea'dan Vodafone'a zaten geçecektim çoğu arkadaşımın yaptığı gibi, kampüste denk geldim geçiş yaptım her neyse. Tarife de Cep Özgür olmuş. Şimdi benim internetle işim olmuyor hiç, yani olsa da olur olmasa da olur hiç aramam. En çok SMS kullanıyorum, yeri geldiğinde arama yapıyorum. Bana göre nasıl şeyler var, ne yapmam gerekiyor biraz yardımcı olur musunuz? Az önce annemi aradım 14 saniyelik konuşmaya 40 kuruş gitti, hat geldiğinde 4 lira bakiye vardı içinde üstüne yükleme yapmadım. Bu hep böyle olmayacak sanırım?

aç kapa 40 kuruş canını sıkıyorsa,

bu konuya göz at derim:
    http://forum.donanimhaber.com/m_37879964/tm.htm

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.