Şimdi Ara

((( CEP TELEFONDAN FAX ALIP GÖNDERMEK )))

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar winfax ventafax vs programlar kullanarak cep telefonumdan fax alıp göndermek istiyorum. Nokia 6600 marka cep telefonum var. Telsimi arayıp data fax özelliğini açtırdım fakat bilgisayardan fax alıp gönderme işlemini yapamadım. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

teşekkürler.

• walla şimdiye nkadarki en güzel sorulardan biri... cvp vericek arkadaşı bende 4 gözle bekliyorum....
  • imkansızımı istiyorum acaba kimse bişi yazmamış?.
  • istediğin şey çok yaygın değil de ondandır
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

istediğin şey çok yaygın değil de ondandır

haklısın ama napalım bulunduğumuz yerde telefon hattı yok. Bekleyelim bakalım belki biri zamanında uğraşmıştır ve nasıl yapıldığını bizimle paylaşır.
  • bilmiyorum ya. olur mu acaba?
  • Kullandığınız Telefonun yanında gelen software cd'sinden çıkan driverları kullanarak yada internet üzerinden bularak Telefonu bilgisayara Modem olarak tanıtmanız gerekli GPRS Modem.Daha sonra kullanmak istediğiniz fax programından fax gönderilirken kullanılacak cihaz için listeden kendi telefonunuzu seçmeniz gerekli bilmem ne gprs modem sonra kullandığınız operatörün kendi AT komutlarını kullanmak gerekebilir. yada direkt data hesabınız açıksa numarayı yazar fax çekersiniz. Telefonun ayarlarından da fax gönderme seçeneği varsa aktif etmeyi unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cagri -- 17 Kasım 2006; 21:27:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cagri

Kullandığınız Telefonun yanında gelen software cd'sinden çıkan driverları kullanarak yada internet üzerinden bularak Telefonu bilgisayara Modem olarak tanıtmanız gerekli GPRS Modem.Daha sonra kullanmak istediğiniz fax programından fax gönderilirken kullanılacak cihaz için listeden kendi telefonunuzu seçmeniz gerekli bilmem ne gprs modem sonra kullandığınız operatörün kendi AT komutlarını kullanmak gerekebilir. yada direkt data hesabınız açıksa numarayı yazar fax çekersiniz. Telefonun ayarlarından da fax gönderme seçeneği varsa aktif etmeyi unutmayın.

Arkadaşım öncelikle yardımın için teşekkür ederim. Bunları denedik fakat olmadı modem i tanıtmış olmamıza rağmen winfax numarayı bile çevirmedi. Bluetooth ile bağlanabiliyorum çünkü 6600 usb desteği yokmuş? Sen hangi telefon ve program ile bu işi yaptın.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keane_ -- 17 Kasım 2006; 21:31:48 >

• arkadaşım bende Samsung E700 var benim telefonu USB'den bağladım Modem olarak tanıttım ama sonrada Fax alma ve gönderme seçeneği kapalıydı aktif ettim olay bu fakat fax çekmedim ama cihazı sorunsuz bir şekilde tanıttım.

Senin Telefon için gerekli modem options adında bir program buldum ayrıca türkçe kurulum ayarlarıda var;

http://www.nokia.com.tr/id42290.html
  • quote:

arkadaşım bende Samsung E700 var benim telefonu USB'den bağladım Modem olarak tanıttım ama sonrada Fax alma ve gönderme seçeneği kapalıydı aktif ettim olay bu fakat fax çekmedim ama cihazı sorunsuz bir şekilde tanıttım.

Senin Telefon için gerekli modem options adında bir program buldum ayrıca türkçe kurulum ayarlarıda var;

Cagri teşekkür ederim. Nokia 9300 aldık içerisinde fax vs yazılımları mevcut gprs ve senkronizasyon ayarlarınıda kolayca yaptım. Yanlız bu kadar pahalı bir telefonda 128 mb sd kart vermeleri ilginç.

• Bazı çok fonksiyonlu yazıcılarda direkt cep telefonu bağlantı özelliği bulunuyor.

Peki bu açıdan değerlendirdik mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: keane_

quote:

arkadaşım bende Samsung E700 var benim telefonu USB'den bağladım Modem olarak tanıttım ama sonrada Fax alma ve gönderme seçeneği kapalıydı aktif ettim olay bu fakat fax çekmedim ama cihazı sorunsuz bir şekilde tanıttım.

Cagri teşekkür ederim. Nokia 9300 aldık içerisinde fax vs yazılımları mevcut gprs ve senkronizasyon ayarlarınıda kolayca yaptım. Yanlız bu kadar pahalı bir telefonda 128 mb sd kart vermeleri ilginç.

rica ederim hayırlı olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.