Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ülkede bir kez de güzel bir şeyler olsun.

Neyse, elimdeki telefon bozulsa bile yenisini almayacağım. Suriyelilere gitmesin param.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRT BANDROL VERGİSİ

HAHAHAHHAH :D Ne ülke arkadaş ya.

• Ağla.

• Son çırpınışlar...

• Hayırlı bir iş yaptıkları yok sırf milletin kötülüğü insanlara zulüm etmek için başa getirilmiş bir parti lanet olsun böyle zihniyete!

• (Bizim millete müstehak kıçında don yok elinde son model iphone, taksitle telefon alıp nakite bozdurmalar )
    Arkadas aslinda kendiyle celisiyor kicinda don olmayan nakit ihtiyacini taksitli alip pesin satarak karsiliyor ve kicina don aliyor ne yapsin kici aciktami kalsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bakın burası çokemelli!!!

Nisan Marttan daha iyi olacak. Mayıs, Nisandan da daha iyi. Haziran Mayıstan çok çok daha iyi olacak. Ananızın bir tarafını göreceksiniz!!
  • Ayda 15000 TL gelirim var. Ben hala Note 4, eşim de Iphone 6 plus kullanıyor. 3 sene önce almıştık. Şuanda bu gelirle bozulmasınlar diye dua ediyorum.
  • Telefon zammı ve 10 tane başlık, bizim telefon saplantılı gençliğe bu zam kötü koymuş

• yurtdisindan telefon getirip 500 TL kayit parasi odemeye devam .

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    partili cumhurbaşkanlığı diye bir sistem dünyada yok kendinizi kandırmayın ha mozambikte falan vardır belki, iktidarın ve kendi medyasının bi tarafından çıkardığı uydurma isim partili cumhurbaşkanlığı bu sistemin adı başkanlık sistemidir a hbaer de ve diğer yandaş kanallarda ısrarla başkan diye hitap ediliyor bunu da mı duymadınız, kabul edin yada etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 2 Mayıs 2019; 8:33:33 >
  • Hayırlı işler...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

Bu ülkede bir kez de güzel bir şeyler olsun.

Neyse, elimdeki telefon bozulsa bile yenisini almayacağım. Suriyelilere gitmesin param.
    Ben Batman’da yasıyorum. iPhone telefonum var, zamanında iyi paraya almıştım. Şimdi bir daha o parayı vermem, gidip kaçak telefon alacağım. Bu cetelere, degnekcilere para vermek istemiyorum.

• Arge+yazılım+iş gücü+ham madde+ulaştırma+kâr payı 1000 dolara satılan telefonu devlet 1500 dolara satarsa neden üretsin ki?

Aynısı otomobilde de geçerli.

• "Beter olun lan, sorgulamazsan böyle öperler işte, bu daha ne ki!"
    Yetmez ama evet evet! Ama eskiden kuyruk vardı, kuyruk yağı vardııı!
  • The SATANİST kullanıcısına yanıt
    NE alırım NE aldırırım...
  • Tamda telefon alacaktım olacak iş değil
  • Allahtan makarnanın ÖTV sine dokunmuyorlar.Makarnaya dokundukları gün iktidar düşer
  • Bunlar hep dışjjj güjlerin oyunları.Dışjjj güjler ÖTV yi artırıp halkı kızdırmak istiyooooorrrr.Bu numaraları yemeyiiiiinnn....Bu iktidara laf edenin Allah kulağını çekeeeerrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanahmet

iphonenun ilk zamanlarını da biliriz, daha mesaj gönderemeyen iphoneları fahiş fiyata sattılar. telefon çekmeyince "düzgün tutamıyor" diye suçu kullanıcıya atan firmayı yine baş üstü yaptılar. Bunları unutup vestelin general mobilin yeni telefonalarını nasıl küçümsüyorlar? aselsanın baz istasyonununa bile karşı çıkan var bu forumda.
    O zaman vestel yarın bugünkü telefonların yapamadığı devrim sayılacak yeniliği getirsin, ama mesaj göndermesin.

O zaman fahiş fiyattan satsınlar, kabul ederim.

Fakat öyle birşey görmüyoruz. Aynı donanımda milyon tane olan 50 dolarlık telefonu halka 3-4 kat kazık fiyatlarla satan firmaları küçük görmek boynumuzun borcudur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.