Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devletimizin telefon piyasasından başka vergi alacak yeri yok galiba tekrar tekrar telefona vergi nereye kadar gidecek bu yaptıkları kaçak telefon alımını daha da arttıracak ben de yeni bi telefon almayı dşünüyodum artık alacak durumda ortadan kalktı kimse gidipte vestel al falan demesin o çöpe 1 lira bile vermem.... Daha ne diyelim daha yazacak çok şey var ama konuşmanında faydası yok....

• başkanlık geldi uçuyoruz sıkı tutunun sanki roket taktık

• Kemal Sunal vergiye vergi verginin vergisi verginin vergisinin vergisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300-1200tl arasında zammı anında yapıştırmışlar
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Trollük yapma.

• Pasaport kayit ucretleri de artacak mi ? Bilgidi olan var mi ? Dubai de arkadas var telefon aldirmayi dusunuyorum + agustos gibi amerikaya da bir grup gidecek. Buyuk ihtimal kayit ucretleri de artar.

• Çok iyi olmuş
    Uyansın artık millet
    Sadece vestel değil hicbir markadan almayin telefon

• Malvolorne kullanıcısına yanıt
    Ne saçma yorum hangi memurun evine 15 bin giriyor? Hani atın da bu kadar değil.
  • Uyan dostum uyan. Uyan artık uyan. Karanlık uykundan..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonunuzu bir gün satmaya karar verirseniz sıfır aldığınız fiyatının üzerinde satacak olmanızdan ötürü yine de şanslısınız Bu açıdan güzel haber

ironi ağırdı ama

• Yazık türk milletine

• Muharip uçak satışını halka açsınlar, milli muharip uçak projesi de rafa kalkar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

Vestel ürün kullanmayacak arkadaşları ,
    Arçelik ve Sunny ürünlerini değerlendirmelerini tavsiye ederim ,

Teknik servisleri olsun , ürün kalitesi olsun ,üst seviyede.

hele Sunny Samsung,philips televizyonlarını üretmekte.Türkiye'de
    Sunny = vestel

• Bugün kaçak telefon satan bir yer otv zammını bahane ederek fiyatı yükseltmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vesile olanlardan bir bir çıkar umarım. Başkası için yaşayanlar güruhu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 2 Mayıs 2019; 11:50:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

O zaman vestel yarın bugünkü telefonların yapamadığı devrim sayılacak yeniliği getirsin, ama mesaj göndermesin.

O zaman fahiş fiyattan satsınlar, kabul ederim.

Fakat öyle birşey görmüyoruz. Aynı donanımda milyon tane olan 50 dolarlık telefonu halka 3-4 kat kazık fiyatlarla satan firmaları küçük görmek boynumuzun borcudur.

Alıntıları Göster
    64 gb hafız - 4 gb ramli telefonları fiyatlara göre sıraladım. General Mobil - Vestel ilk sıralarda. Fiyat bakımından çok avantajlılar.
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/e/YToyOntpOjE0O2E6Mjp7aTowO3M6MToiNCI7aToxO3M6MjoiMTIiO31pOjIxO2E6Mjp7aTowO3M6MjoiNjQiO2k6MTtzOjM6IjUxMiI7fX1fczo5OiJmaXlhdDpBU0MiOw==/

Bu telefonlardan bazılarını kıyasladım. Diğerleri işlemcileri bakımından yanına yaklaşamıyor. Aynı fiyatta olanın bile işlemcisi düşük, 4k video çekemiyor. Teknik puan kıyaslamasında bile fiyat avantajı var. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/104945-107035-119609-126073-128877-147235/vestel-venus-z20_xiaomi-redmi-5-plus-64gb_xiaomi-redmi-s2-64gb_xiaomi-mi-a2-lite-64gb_xiaomi-redmi-6-64gb_samsung-galaxy-j6-64gb/

Nasıl oluyor da böyle bir fitmayı küçük görüyorsun? Kime karşı boynunun borcu?

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Asgari ücretin dahi altında çalışan insanların binbir taksit ile binlerce liralık cep telefonu almaya çalıştığı bir ülkede yaşıyoruz. İsabetli bir karar olduğunu düşünüyorum.
    Al işte, bir kralcı daha. Sana ne kimin parasını neye harcadığından düşünemeyen varlık? İsterse 10 yıllık emeğini verir alır, sana ne?

Bu kafa var ya bu kafa, çok tehlikeli. Neden milletim asgari ücretle ancak bin bir taksit ile bir telefon alabiliyor demiyor da neden alıyor diyor. Arkanızı iyi açın, daha da açın.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.