Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hanahmet

64 gb hafız - 4 gb ramli telefonları fiyatlara göre sıraladım. General Mobil - Vestel ilk sıralarda. Fiyat bakımından çok avantajlılar.
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/e/YToyOntpOjE0O2E6Mjp7aTowO3M6MToiNCI7aToxO3M6MjoiMTIiO31pOjIxO2E6Mjp7aTowO3M6MjoiNjQiO2k6MTtzOjM6IjUxMiI7fX1fczo5OiJmaXlhdDpBU0MiOw==/

Bu telefonlardan bazılarını kıyasladım. Diğerleri işlemcileri bakımından yanına yaklaşamıyor. Aynı fiyatta olanın bile işlemcisi düşük, 4k video çekemiyor. Teknik puan kıyaslamasında bile fiyat avantajı var. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/104945-107035-119609-126073-128877-147235/vestel-venus-z20_xiaomi-redmi-5-plus-64gb_xiaomi-redmi-s2-64gb_xiaomi-mi-a2-lite-64gb_xiaomi-redmi-6-64gb_samsung-galaxy-j6-64gb/

Nasıl oluyor da böyle bir fitmayı küçük görüyorsun? Kime karşı boynunun borcu?

Alıntıları Göster
    Hahahaha dalga mı geçiyorsun hocam.

Vestel'in Z20'si ile karşılaştırdığın modellere bak. O modellerin çoğu giriş seviyesi yahu. Vestel ise Z serisini flagship diye yutturuyor bize. Hani bilmesek.

Kullandığı işlemci SD6XX serisi. Orte seviye. Ama ilk çıktığında hiç unutmam 2099'muydu neydi. Mayıs 2018 de.

GM ve Vestel tabii ki düşük fiyat verecekler. Ama kullandıkları componentler bile o kadar kötü ki.

İthal gelen cihazlardan bir cihaz nasıl pahalı olabilir yahu?

ve 1 sene içerisinde böyle bir ürün nasıl yarı fiyatına düşer bunu kimse sorgulamıyor!

• Ekonomi zaten iflas etmiş durumda. Vergiler ile götürebildikleri kadar götürecekler, halkın üstüne binecekler Bir kesim bunu hakediyorda ama geri kalanın günahı ne.

Kısa bir süre sonra bu fiyatlar ile zaten gerek telefon gerek otomobil markaları Türkiye'yi terk etmeye başlayacaktır. Halk olarak bizlerde sokaklarda kutu içlerinde falan yaşarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Hahahaha dalga mı geçiyorsun hocam.

Vestel'in Z20'si ile karşılaştırdığın modellere bak. O modellerin çoğu giriş seviyesi yahu. Vestel ise Z serisini flagship diye yutturuyor bize. Hani bilmesek.

Kullandığı işlemci SD6XX serisi. Orte seviye. Ama ilk çıktığında hiç unutmam 2099'muydu neydi. Mayıs 2018 de.

GM ve Vestel tabii ki düşük fiyat verecekler. Ama kullandıkları componentler bile o kadar kötü ki.

İthal gelen cihazlardan bir cihaz nasıl pahalı olabilir yahu?

ve 1 sene içerisinde böyle bir ürün nasıl yarı fiyatına düşer bunu kimse sorgulamıyor!

Alıntıları Göster
    Diğerleri sanki SD8XX serisi işlemciler kullanıyor.
    Her neyse; anladım ki size daha fazla anlatmam boşa. Ön yargınızı kıramıyorum.

Size iyi muhabbetler hocam. . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: Malvolorne

Türkiye hızlı şekilde cari açık ve döviz giderini düşürmek zorunda bunun için her türlü ithal ürünlere ek vergiler gelecektir,olay vergi toplamak değil ekonomiyi durdurmak,şu an arabada mesela devlet idare ediyor kara paracıların parasını toplamak için çok fazla arttırmıyor ama yakında arabaya da ötv artışı gelecektir.

Amerikanın borç parası ile sahte zenginlik dönemi bitti gerçek dünyaya hoş geldiniz.
    Sanayi sektorune cok fazla vergi koyamaz . Istihdami etkiler . Bir suru araba ureticisinin tr de fabrikasi var
    Gelen zam ust segmet telefonlari vurdu .
    Bence dogru bir hareket . Sirf marka g9steris takintisi yuzunden insanlarimiz maasinin 6-7 kati telefon aliyor
    Surekli bu firmalara kolelik yapiyor , ulkesinede zarar veriyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vestel iyi ürün yapıyorsa gitsin telefonlarının üzerine bir osmanlı tuğrası koyup Afrikaya satsın.
    Maliye bürokratları dünyanın en öngörüsüz bürokratlarıdır.
    Sayelerinde Türkiye ucuz telefon çöplüğü oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 2 Mayıs 2019; 13:32:59 >
  • hanahmet H kullanıcısına yanıt
    Işlemci, performans, yazılım desteği/sorunsuzluğu ve kalite karşılaştırmasını da bekliyoruz. Ne çıkacak acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanahmet

Diğerleri sanki SD8XX serisi işlemciler kullanıyor.
    Her neyse; anladım ki size daha fazla anlatmam boşa. Ön yargınızı kıramıyorum.

Size iyi muhabbetler hocam. . . .

Alıntıları Göster
    Tabi işinize gelince "kıramıyorum"

Ben vestel'i neden eleştiriyorum biliyor musunuz?

Bel altı dövüşüyor da o yüzden. Rekabet edeceğine şımarık bir çocuk gibi mızmızlandığı için eleştiriyorum.

3 tane ya 3 tane cihaz çıkaracak.

Giriş - Orta - Üst

İçine koyacak adam gibi componentleri, işlemcisi olsun, RAM'i olsun, CMOS sensör olsun.

Fiyatlarını da ADAM gibi yapacak. "Biz de çakalım bu furyadan nemalanalım" demeden.

"Ülkemize destek olalım" diyerek.

ama nerdeeeee. Mızmızlanıp vergiyi sokuşturuyorlar. Ondan sonra "Bizim ürünler neden satılmıyor" satılmaz tabi.

Sonra ön yargı kıramıyorum. he tabi.

• Butce acigini kapatmanin en iyi yolu telefonlara ek vergi !!!

• Sürpriz olmuş şekilde neden veryansın ediyorsunuz arkadaşlar?

Daha 15 gün önce Bakan damat bey vergileri tabana yayacaz diye, yaya yaya söylemiş millet de alkışlamıştı. Yayma başladı işte, bir gariplik yok yani her şey normal olarak gelişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 2 Mayıs 2019; 12:22:27 >
  • Reis pompalıyor ÜMMET coşuyor
  • classlord kullanıcısına yanıt
    Hocam hyundai 2020-2021 yılları arasında Türkiye'deki fabrikalarını kapatacak. Ondan sonra da Toyota kapatır değil 3.ncü 5.nci dünya ülkesi olma yolunda ilerleriz. Daha bir de Almanya bizi kıskanıyor demiyor mu. Sanki beni tövbe tövbe.
  • Artik yapay zekali kasper alma vakti geldi..
  • Lüks telefon alanların çoğu %80 aktroldür.
    Bunlarda gidip yurt dışından alıp pasaporta işletiyordur.
  • sonu yok mu bu işin yav, millet alamıyor almıor artık zaten.

• Eskiden televizyon radyo araç almak için iki üç aile birleşir alirlarmis galiba bizde yakında öyle yapacaz. 3/4 kişi birleşir telefon alırız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başka bir ülkede olsa halk ayağa kalkardı ama bizim milletimiz morfinle yaşamaya alıştığı için yaşadığı her rezilliği sanki başka bir ülkede oluyorcasına yorumluyor geçiyor.

• Bu cahillikle bu yaşa kadar nasıl geldiniz hayret doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Öyle deme hocam. Bu Merkel sadece 3 milyar Euro gibi cüzi bir meblağ karşılığında Türkiye'yi 5 milyon Suriyeli'yi misafir etmeye ikna etmiş bir liderdir. Ha bizimkiler 3 milyar Euro'yu Davutoğlu döneminden beri hala tam olarak almışlar mıdır bilinmiyor ama Türkiye'yi bağladığı kesin bu konuda ülkesini bunlardan korumak adına :)

http://www.hurriyet.com.tr/avrupa/merkel-acikladi-turkiyeye-ikinci-3-milyar-euro-yardimda-anlastik-40886226

Alıntıları Göster
    Anliyorum ama merkel bir piyon. Macaron gibi ... Merkel gidiyor simdi yerine varisi olan kadini da acikladi partisinde. Tahmin et o kadanin da cocugu yok.

Neden aldi Suriyelileri ? Uzun hikaye bu .

yukaridaki videoyu izle. entik karisim ile kuresel ekonomiyi yayip, milliyetci ekonomileri yikmak.

bati da bunu multi race ile yaparken, bizim gibi islamci ulkelerde ise vahabi arabcilikla yaptilar. sen hala %100 yerli fuze uretiyoruz diye inan. Bak ingiltereye 1970 lerde ve sonrasinda.

Almanya da aynisi idi.

Bunlarin hepsi o siyonist yahudilerin plani idi. O kadar cok aptal , aptalca sekilde bu iliskileri adlandirdilar ki, artik insanlar ciddiye almiyor. Zaten amaclari da bu idi. Aptallar ile suyu bulandirmak.

Israil , OSO militanlari haric bir tane suriyeli almadi topragina. 1 tane afrikali almiyor. Ama gidip bu refugee ve afrikali black lifes matter guruplarina milyarlar akitiyorlar. amaclari belli. Milliyetci kimligi yok etmek. Bizde de bir suru siyahi var mesela. Siyahi asyali olur mu? hayir! biz turkuz...

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.