Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: x3po

Helal olsun devletime, daha çok vergi alınsın cep telefonlarından, böylece baba parası yiyen veletler çevresine sırf hava atmak için 3-5 ayda bir yeni cep tel. alıp paramızı ülke dışına aktarmasın, yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı ! Lafa gelince yerliyiz Atatürkçüyüz, hava atmaya gelince emperyal ve emek sömürücüsü ülkelerin markaları olan iphone, xiaomi, huawei almaya geceden kuyruğa girmek! Bizim ülkedeki kadar ikiyüzlü hain başka bir ülkede daha yoktur ! İthal cep tel.de vergiler %300 olsun !
    Yerli telefon var da biz mi bilmiyoruz.

Çinden parça alıp montaj yerli falan değildir.
  • Reisimiz dış mihrağın bir oyunu daha bozdu. Teşekkürler reis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CheErnesto kullanıcısına yanıt
    Butce acigini bir tek telefon mu kapatiyor.

• O degilde herseye vergi yuku getirerek vergi toplayabilecegini sanan insanlar var bunlar uonetimde allah islah etsin

• etimonster kullanıcısına yanıt
    Yerli dediğin firmaların cihazları da aynı vergiye tabii. Değişen birşey yok

• Nevfel kullanıcısına yanıt
    Şükür, zavallı insanların kendini teselli etme biçimidir kusura bakma kardeş. Bu arada almanya ile bizi kıyaslayan ben değilim, Reis dedikleri o şahıs. İnşallah aktroll partiyi desteklemiyorsunuzdur yoksa sabaha kadar konuşsak boş. Bir ülke sadece vergi ile değil, ürettiklerini ihracat ederek büyür. Bu kadar cami ve imam hatip gibi andaval bir nesil yetiştiren yerler açılacağına, teknik lise açılabilir. Bu kadar cami yapılacağına üretim tesisi yapılabilir. Bilal oğlana gemi alınacağına, vakıflara trilyonlar aktarılacağına bir çok fabrika kurulur dışa bağımlılık azaltılabilir. Her şey bir yana; ''Onların doları varsa bizim Allah'ımız var'' diye bir adam tarafından yönetiliyoruz ya en çok zoruma giden de o dur. Elinden Allah'ı al bomboş. Ekonomi yok, iktisat yok, dış ilişki yok yok oğlu yok.. Neyse daha çok şeyler yazarım da silivri soğuktur şimdi
    İyi forumlar
  • cagataybas kullanıcısına yanıt
    Zaten %100 :)
    Yeni oranlarla %94.7

Sevilmedik yerimiz kalmayacak :)
  • Hali hazırda ki telefonlarımıza gözümüz gibi bakalım bozulmaması için dua edelim ne yapalım işimiz Allah'a kaldı

• Desene küçülerek büyüyeceğiz
  • Valla bugün gittim hemen P20 Lite aldım. Mate almaya gücüm yetmedi. Hanım benim İphone 7'ye göz dikmişti onda 6s var gitti gidecek diye başımın etini yiyodu. Ötv'yi duyunca bugün koştum aldım 2000 TL'ye. Umarım kötü etmemişimdir ilk defa kullanıcam :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: etimonster

Yerli telefon var da biz mi bilmiyoruz.

Çinden parça alıp montaj yerli falan değildir.

Alıntıları Göster
    yerli telefon var evet, hangisi olduğunu sen iyi biliyorsun da işine gelmiyor yerliyi desteklemek...
    bir tane emperyalist uşağı ortaya bir tane yalan slogan atmış "Çinden parça alıp montaj yerli falan değildir", onun peşinden giden koyun sürüsü de aynı yalanı tekrarlayıp kendini haklı çıkarmaya çalışıyor
    ispatlasana her parçanın çinden alındığını, ispatlasana tasarımın çinde yapıldığını, hani nerede kanıtın? YOK !

bu kafayla emperyalizme daha çooooooooook kölelik edersin, önce kafayı değiştir sonra dünya değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3po -- 2 Mayıs 2019; 15:47:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: x3po

Helal olsun devletime, daha çok vergi alınsın cep telefonlarından, böylece baba parası yiyen veletler çevresine sırf hava atmak için 3-5 ayda bir yeni cep tel. alıp paramızı ülke dışına aktarmasın, yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı ! Lafa gelince yerliyiz Atatürkçüyüz, hava atmaya gelince emperyal ve emek sömürücüsü ülkelerin markaları olan iphone, xiaomi, huawei almaya geceden kuyruğa girmek! Bizim ülkedeki kadar ikiyüzlü hain başka bir ülkede daha yoktur ! İthal cep tel.de vergiler %300 olsun !
    Kardeş insanlar bu dünyaya devleti ihya etmek için gelmiyor. Çalışıp para kazanıp kendini mutlu edecek şeylere harcıyor. Kusura bakma ama benim keyfim, mutluluğum devleti hiç ilgilendirmez. Devlet bunu fırsata çeviremez. Sonra Türkiye işte böyle devletine düşman, mutsuz, umutsuz insanların ülkesi olur....Kimse cari açıkmış, yerliyi teşvikmiş vs masumane bahanelere sığınmasın... Bal gibi batmış ekonomiyi, tamtakır hazineyi, 1-2 yıl daha götürebilir miyiz acaba adımları bunlar. Yerliyi teşvik edeceksen yerlinin vergisini düşür! Ama düşüremezsin çünkü 1 kuruşa muhtaç batmış bir hazinen var... Cari açığı düşüreceksen sen de üret , yeni fabrikalar kur. Ama o da yok, çünkü işin kolayına kaçıyor devlet. Hazır üretilmişinden vergi almak varken öyle ya kim uğraşacak fabrikayla, işçiyle. Koy vergiyi hem para kazan hem de ithalatı düşür...Vay be hepsi Einstein maaşallah baştakilerin. Bi bu millet enayi...

• quote:

Orijinalden alıntı: D-Assault

Kardeş insanlar bu dünyaya devleti ihya etmek için gelmiyor. Çalışıp para kazanıp kendini mutlu edecek şeylere harcıyor. Kusura bakma ama benim keyfim, mutluluğum devleti hiç ilgilendirmez. Devlet bunu fırsata çeviremez. Sonra Türkiye işte böyle devletine düşman, mutsuz, umutsuz insanların ülkesi olur....Kimse cari açıkmış, yerliyi teşvikmiş vs masumane bahanelere sığınmasın... Bal gibi batmış ekonomiyi, tamtakır hazineyi, 1-2 yıl daha götürebilir miyiz acaba adımları bunlar. Yerliyi teşvik edeceksen yerlinin vergisini düşür! Ama düşüremezsin çünkü 1 kuruşa muhtaç batmış bir hazinen var... Cari açığı düşüreceksen sen de üret , yeni fabrikalar kur. Ama o da yok, çünkü işin kolayına kaçıyor devlet. Hazır üretilmişinden vergi almak varken öyle ya kim uğraşacak fabrikayla, işçiyle. Koy vergiyi hem para kazan hem de ithalatı düşür...Vay be hepsi Einstein maaşallah baştakilerin. Bi bu millet enayi...

Alıntıları Göster
    "param yok, ekonomi kötü, neden batıdan geriyiz" diye ağlamayacaksın o zaman, batı üretip sen de koyun gibi batının her ürettiğini alırsan devletini değil başka devletleri ihya edersin, bunu bile düşünemiyorsun yuh! yerli üretilmiş telefonun vergisinin ithalden yüksek olduğunu ispatlasana bana, slogan politikacı gibi işkembeden sallayacağına. devletin yerli üretime verdiği destekten haberin yok belli ki, aç vestel'in her çeyrekte aldığı destekleri bir oku, kaç çeşit destek alıyor, kaç milyar dolar destek alıyor önce bir oku öğren, varsa yoksa ezberden slogancılık. avrupanın en büyük fabrikalarından birisine sahip yerli marka vestel, tabii ondan da haberin yoktur, senin beğenmediğin vestel 100 küsür ülkeye ihracat yapıp kaç milyar dolar bu ülkeye katkı sağlıyor haberin var mı? YOK ! yerli üretim olunca hemen bir aşağılama, hemen bir komplekse girme, ne ayaksınız olm siz? yabancı ülkelerin türkiye ajanları mısınız yoksa?? 10 sene önce de aynı lafları ediyordu senin gibiler, "bu hükümet en fazla 2-3 sene daha dayanır sonra gümler" diyorlardı hala aynı şeyi takılmış plak gibi tekrarlıyorsunuz, kendi yalanlarınızla kendinizi kandırıp duruyorsunuz, senin gibi sadece kendi keyfini düşünen egoistler bilmez devletçilik, milliyetçilik nedir ama lafa gelince "atatürkçüyüz, yerli malı yurdun malı" diye ortalıkta gezersiniz, dünyadan haberiniz yok oysa ki! düşünüp anlamak için önce beyin lazım, o da herkese nasip olmuyor işte
    tekrar diyorum %65-70 vergi az, senin gibi şımarıklara %300-%400 vergi koysun bu devlet, ithal mal alırken inletsin senin gibi egoist özentileri, bir kere değil 100 kere düşündürsün, belki o sırada kazayla düşünürken aklınızı kullanmayı da öğrenirsiniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3po -- 2 Mayıs 2019; 16:3:36 >

• Lurtz1903 kullanıcısına yanıt
    bende var 5 aydır kullanıyom habıre güncelleme gelıyor telefonu seviyorum oyun oynamam çift bülütütlu acayip hoşuma gidiyor
  • Yav onu bunu bırakın da, 6-7000liraya telefon mu olur heminüyüm?
    Hadi olur, alan mı olur heminüyüm?
    Hadi aldı, 7000TL dokunmuyor da 200-250TLlik zam mı dokunuyor heminüyüm...
    Hadi o da olur, almayın heminüyüm? Asgari ücret alıyonuz her sene telefon değiştiriyonuz. Ekmek mi su bu bu? Acil ihtiyaç olsa anlıcam.
    3yıl önce, o da mecburiyetten, 1100TLye akıllı telefon aldım, ne interneti var ne bişeyi var süs diye gezdiriyorum. Almayaydım halk içine çıkamıyodum. Otobüste neyde telefon çalıyo bi açıyorum herkes bana bakıyo, e tabi herkeste akıllı telefon benimki tuşlu. Nalet olsun dedim aldım ama almasam da olacaktı. Şu akıllı telefonlar çıktı millet akılsızlaştı bırakın şunları elinizden heminüyüm.
  • Lurtz1903 kullanıcısına yanıt
    Mate 20 lite 1899 tl idi migrosta qazuklanmışın 1-2 hafta önce tabiki.. Şimdi bence zammı yansıtmaya başlamış olabilirler. Dolar 6 tl bundan sonra Türk halkının sabrı ne kadar dayanır bilmem..

Halen İstanbul'u biz kazandık kazanacağız diyen milli iradenin hükmünü yok sayan AKP ve bu belirsizliği gideremeyen -YSK olduğu sürece hem kur zammı hemde ek vergilerin geleceği kesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 2 Mayıs 2019; 16:10:42 >
  • Ne olacak bu durumlar böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 2 Mayıs 2019; 20:18:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RElS

Mate 20 lite 1899 tl idi migrosta qazuklanmışın 1-2 hafta önce tabiki.. Şimdi bence zammı yansıtmaya başlamış olabilirler. Dolar 6 tl bundan sonra Türk halkının sabrı ne kadar dayanır bilmem..

Halen İstanbul'u biz kazandık kazanacağız diyen milli iradenin hükmünü yok sayan AKP ve bu belirsizliği gideremeyen -YSK olduğu sürece hem kur zammı hemde ek vergilerin geleceği kesin..
    Reis hep senin yüzünden bunlar. Biliyorsun değil mi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-156629339

Ne olacak bu durumlar böyle?
    aynen hocam, reise her gün duacıyız

ithal cep tel.de %500 vergi olsun, ithal özentisi, gösteriş meraklısı emperyalist uşakları vergiden aynen öyle oh oh diye inlesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3po -- 2 Mayıs 2019; 16:15:52 >
  • aslanx1 kullanıcısına yanıt
    ahahahah! sesli güldüm...

yazık ya valla... hepimize yazık...
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.