Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dıj güçlerin oyunu bozuldu bu ÖTV vergiaiyle bekamızı bir kez daha kuvvetlendirmiş olduk helal sana Reis
  • Tamda telefon almayı düşünürken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 2 Mayıs 2019; 20:16:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Butce acigini bir tek telefon mu kapatiyor.
    ironi yaptim heryerden vergi gelicek bu daha baslangic millet odiycek becerisizliklerini..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 senedir samsung grand master'i kullanıyorum. bu yaz çalışıp 1.5-2 bin lira arası bir telefon almayı düşünüyordum lakin bu fikirden vazgeçmek zorunda kalacağım anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-156629339

Bu mesaj silindi.
    aynen kardeşim, ithal otoya da vergiler arttırılmalı, istanbulda gezerken sanıyorsun ki almanyaya geldim, her yer mercedes, bmw son model İTHAL, GÂVUR MARKA araç kaynıyor, ithal oto da %1000 vergi olsun tadından yenmez bak o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3po -- 2 Mayıs 2019; 16:30:29 >
  • x3po X kullanıcısına yanıt
    Yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 2 Mayıs 2019; 20:17:22 >
  • quote:

Yazık.
    Helalll... bak bazen bozuk saatin günde bir defa doğru zamanı gösterdiği gibi, senin gibi kardeşlerimiz de gün geliyor gerçeği dile getiriyor...

Yerli malı nasıl olurmuş tüm dünya görsün ey ahaliiiiiii !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=K2Oi2YJljcQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3po -- 2 Mayıs 2019; 16:33:16 >
  • kaçak alırım.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Öylesine şakasına takıldım sana gardaş, kusura kalma sen
    82 milyon biriz biz...

• quote:

Orijinalden alıntı: x3po

"param yok, ekonomi kötü, neden batıdan geriyiz" diye ağlamayacaksın o zaman, batı üretip sen de koyun gibi batının her ürettiğini alırsan devletini değil başka devletleri ihya edersin, bunu bile düşünemiyorsun yuh! yerli üretilmiş telefonun vergisinin ithalden yüksek olduğunu ispatlasana bana, slogan politikacı gibi işkembeden sallayacağına. devletin yerli üretime verdiği destekten haberin yok belli ki, aç vestel'in her çeyrekte aldığı destekleri bir oku, kaç çeşit destek alıyor, kaç milyar dolar destek alıyor önce bir oku öğren, varsa yoksa ezberden slogancılık. avrupanın en büyük fabrikalarından birisine sahip yerli marka vestel, tabii ondan da haberin yoktur, senin beğenmediğin vestel 100 küsür ülkeye ihracat yapıp kaç milyar dolar bu ülkeye katkı sağlıyor haberin var mı? YOK ! yerli üretim olunca hemen bir aşağılama, hemen bir komplekse girme, ne ayaksınız olm siz? yabancı ülkelerin türkiye ajanları mısınız yoksa?? 10 sene önce de aynı lafları ediyordu senin gibiler, "bu hükümet en fazla 2-3 sene daha dayanır sonra gümler" diyorlardı hala aynı şeyi takılmış plak gibi tekrarlıyorsunuz, kendi yalanlarınızla kendinizi kandırıp duruyorsunuz, senin gibi sadece kendi keyfini düşünen egoistler bilmez devletçilik, milliyetçilik nedir ama lafa gelince "atatürkçüyüz, yerli malı yurdun malı" diye ortalıkta gezersiniz, dünyadan haberiniz yok oysa ki! düşünüp anlamak için önce beyin lazım, o da herkese nasip olmuyor işte
    tekrar diyorum %65-70 vergi az, senin gibi şımarıklara %300-%400 vergi koysun bu devlet, ithal mal alırken inletsin senin gibi egoist özentileri, bir kere değil 100 kere düşündürsün, belki o sırada kazayla düşünürken aklınızı kullanmayı da öğrenirsiniz!

Alıntıları Göster
    Vesteli hor gördüğüm beğenmediğim yok. Burada benim eleştirim ülkeyi yönetenlere...Ayrıca ağladığım falan yok, çünkü ülkeyi batıran malum partiye tek bir kere bile oy verrnedim. Suçu ona buna atma uzmanı bir partinin tabi ki çıkış yolu bulmak için zeki bir politika üretmesini beklemek yanlış... Demek ülkemizin geri kalmasının, yabancı ülkelerin ileri olmasının sebebi koyun gibi onların ürettiklerini satın alan zavallı bizleriz. Be akıllı! Bütün bunlar olurken devletin aklı neredeydi? Dolar 7 TL olunca mı aklınıza geldi cari açık? Asgari ücretlinin elinde İphoneX görüncemi geldi Vestele teşvik vermek? Bak bakalım Volkswagen grubu kaç tane otomobil satıyor? Acaba hükümet yerliyi teşvik için Volkswagene özel ötv artışı niye yapmıyor? Öyle ya Alaman arabaları alırsak Alamanyayı ihya etmezmiyiz? AAa bak sen doğuş grubuna dokunamazlar bil bakalım neden?

İnsanların yıllarını düşük faizli kredi ile ipotekletip seçimlerden önce " İstikrar istiyorsanız bana oy vereceksiniz, bak biz gidersek işleriniz bozulur borçlarınız öyle duruyor" diyerekten az oy toplamadınız... Hala diktiğiniz betonları yandaş müteahhitlerin elinde patlamasın diye, zararına Ziraat bankasına, halk bankasına düşük faizli kredi verdirtiyorsunuz. Düşün bakalım o devlet bankaları konut kredisi için kaynağı nereden buluyoır? Zavallılar 5 sene ötesini geçtim, 5 ay sonrasını bile öngörebilecek zekaya sahip değiller. Dış politikada da , ekonomi yönetiminde de bu acziyetlerini görüyoruz...

"Bu hükümet en fazla 2-3 sene daha dayanır sonra gümler" diyorlardı...Doğru ama medyayı elinde tutan , pisliklerini ustalıkla örten, hezimeti biler zafer gibi gösteren bir iktidar olduğunuz için, ayrıca din gibi temiz bir müesseseyi kirli emelerinize alet ederek halkın saf ve cahil kesimini kandırarak bu güne kadar varlığınızı sürdürmeyi başarabildiğiniz için yanıldık. Doğrusu bence becerebildiğiniz tek şey bu oldu.

• Nevfel kullanıcısına yanıt
    O zaman küçücük çocukların Almanya vatandaşı olma hevesini kınamayın...
    Bir defa geleceğimiz dünya da sürünerek mi yaşayalım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmail YK - Allah Belanı Versin

• D-Assault kullanıcısına yanıt
    ya hocam tamam ya
    o kadar çok yanlış şey yazmışsın ki cidden yazdıklarını okuyunca senin başka bir dünyada yaşadığına karar verdim o yüzden yazdığın yanlışlardan hangisini düzelteceğimi bile şaşırdım, vestele sanki teşvik yeni bir şeymiş gibi filan yazmışsın, ooofff sen ve senin gibi kendi ülkesinden bihaber olanları ben olsam direkt vatandaşlıktan atarım, git nerede mutlu oluyorsan orada yaşa derdim tabii o hayranı olduğunuz dıştan güzel gözüken, içine girdiğinde seni 5.sınıf insan olarak görecek batı ülkeleri seni vatandaş diye alacaklarmış gibi sanki... keşke şöyle bir vatansız pasaportsuz dımdızlak ortada kalıp anyayı konyayı bir anlasanız keşke... ama neyse...
    neyse sen takıl bu şekilde kendi yalanlarınla, mevcut hükümet de %50 üstü oy almaya devam etsin, sen ve senin gibiler de ağlaşmaya devam edin ya da yerli malı alın vergilerden kurtulun ehhehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3po -- 2 Mayıs 2019; 16:55:8 >

• SaB0 kullanıcısına yanıt
    Azer Bülbül - Zoruna mı gitti

İthal cep tel.de %1000 vergi isteriz! İthal cep tel.de %1000 vergi isteriz!
  • Erduvan yapar ahparti yapar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.