Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam kendine köşk yaptırıyor ona para bulmanız lazım o yüzden eklenen vergilere ses çıkarmayın parayı siz vereceksiniz rahatı o sürecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

SAR emisyon vergisi bekliyorum bende ilave olarak.

Alıntıları Göster
    hiç şaşırmam gerçekten neler görmedik ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: RElS

Mate 20 lite 1899 tl idi migrosta qazuklanmışın 1-2 hafta önce tabiki.. Şimdi bence zammı yansıtmaya başlamış olabilirler. Dolar 6 tl bundan sonra Türk halkının sabrı ne kadar dayanır bilmem..

Halen İstanbul'u biz kazandık kazanacağız diyen milli iradenin hükmünü yok sayan AKP ve bu belirsizliği gideremeyen -YSK olduğu sürece hem kur zammı hemde ek vergilerin geleceği kesin..
    Kanka migros'ta bulamadım. Carrefour'da mate 20 vardı 2300'e ama garanti firmasını sevemedim. Bu aldığım Türkiye Huawei garantili. Başımın ağrımasından korktum aslında anlayacağın :D

Ötv mötv derken bir hışımla aldık işte :D umarım haftaya daha çok sevinirim iyi ki almışım diye :D Reis'e de selamlarımı iletiyorum burdan canım reisim bi kulağımızın arkasını bıraktı <3

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Dostum ben niye kendimi kandırayım. Sen reşit değil misin? Oy da kullanmadın sanırım. Zira oy kullanan birisi neye oy verdiğini bilir. Muharrem İnce başkan adayı mıydı? Yoksa cumhurbaşkanı adayı mı? Başkan diye hitap etmeleri beni bağlamaz. Reis diye de hitap ediyorlar. Ne diyelim reis yönetimi mi?
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    ben 5. kez hükümet seçtim onu bir belirteyim bi önce terbiyeni takın sonra yazdığını ve benim yazdığımı bir daha oku bence daha hangi siteme oy verdiğini bilmeyen sensin akıl verme bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 2 Mayıs 2019; 17:41:46 >
  • Ölene kadar mokoko...
  • quote:

Orijinalden alıntı: x3po

Helal olsun devletime, daha çok vergi alınsın cep telefonlarından, böylece baba parası yiyen veletler çevresine sırf hava atmak için 3-5 ayda bir yeni cep tel. alıp paramızı ülke dışına aktarmasın, yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı ! Lafa gelince yerliyiz Atatürkçüyüz, hava atmaya gelince emperyal ve emek sömürücüsü ülkelerin markaları olan iphone, xiaomi, huawei almaya geceden kuyruğa girmek! Bizim ülkedeki kadar ikiyüzlü hain başka bir ülkede daha yoktur ! İthal cep tel.de vergiler %300 olsun !
    Başarılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Maalesef 5. kez oy kullanıyorsunuz. Sizin gibi on milyonlarca insan yüzünden bu durumdayız. Kimi, neyi seçtiğini bilmeyen bir ülke. En komiği ise bildiğini iddia eder olmaları.

YSK resmi sonuçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcb1903 -- 2 Mayıs 2019; 17:59:2 >
  • ağlamayınnn. yurtdışı cihazları kulllanın ne pasaport ücreti nede vergilerle uğraşmayın paranızın kıymetini bilin biraz sızlanmak yerine alternatif bulun kendinize.
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    şakamısın sen kardeşim neyi idda ediyorsun neyi ispat etmeye çalışıyorsun ysk da yazan yazı üzerine mi bu konuşmaları yapıyorsun orda yazana mı inanıyorsun valla allah sizi ıslah etsin blok
  • İşin buralara gelmesi kötü ama cep telefonu vergi alınması en mantıklı kalemlerden birisi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: x3po

Bu mesaj silindi.
    akp bitti artık ülke öyle kötü duruma düştü ki ekonomiyi bir daha kesinlikle düzeltemeyecekler dolar 10 lirayı bulacak bu da o iktidarın sonu olacak boşa ağlama ağlasan da sızlasan da faydası yok artık

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saltanat sürmenin bir bedeli var elbet!! Smoothi'ler,50 bin$'a hermes çantalar malum giderler bir hayli fazla! Az bile,böyle başa böyle tarak.
  • pasaport kayıtları yeniden canlanır artık yurtdışından telefon getirmek tekrar uyguna geldi, dön baba dönelim
    tabi vestel pasaport kaydını 500 liralardan 1000 liraya çıkartabilirse düşünemiyorum sim kartlarının tarihe karışacağı haberi vardı sim kartsız... uzaydan internet kullanılması... vb diye, eğer o teknolojiye geçersek toptan kurtuluruz, yoksa zevkini çıkarmaya devam
  • Bugün sürekli hepsi buradada fiyat takibi yapıyorum,... P30 pro 7500 e fiyat çıktı şimdi an itibariyle 6200 küsür.. Sonra bakıyorum s10 plus s10 ile aynı fiyattan satılıyor, s9 plus s9 aynı fiyat..... Bazı yerde 256 lık cihaz 128 likten daha ucuz... Piyasa diye bir şey kalmadı 🌪...

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.