Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Malvolorne

Memuru memurla evlendirme tarikatına operasyon yapılmadan bu ülke düzlüğe çıkmaz.
    sabah 11 , öğlen 3 arası çalışan 2 kişinin evlenmesi sonucu bir eve 15 bin tl giriyorsa o ülke düzlüğe çıkmaz,cari açık kapanmaz.

Sen yaratıcılığın ile özel sektörde 2000 tl kazanamıyorken,4 saat çalışıp bir eve 15 tl giriyorsa o ülkenin iflası yakındır.
    Kesinlikle katılıyorum ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

Bu mesaj silindi.
    İşte baştan beri bunu anlatıyordum bak sonunda kendin itiraf etmişsin "hayat boyu iphone sahibi olamamış" cümlen ile iphone'u bir statü sembolü olarak gördüğünü ve emperyalizm tarafından beyni yıkanmış bir sistem kölesi olduğunu açık açık kabul etmişsin, hasta olduğunu kendin yazmışsın yani artık bana laf düşmez, yol yakınken daha fazla kafayı tırlatmadan acilen bir psikoloğa filan görün, bu gidişle seni tv haberlerinde intihar eden zengin ama mutsuz veletler arasında görmeyelim, üzülürüz yazık yaaaa bunlardan çok var bu forumda
    onuru ve prestiji iphone almak sanan ezik, özenti ve insanlıktan kopmuş gitmiş bir gençlik, vay canına, şu emperyalizm gençliği kuklaya çevirmiş de parmağında oynatır hale gelmiş, daha çok psikolog ve aile içi eğitim lazım diyeceğim ama şimdi senin ailen de elinde birer iphone almış suratına bile bakmıyordur, Allah bilir aynı evde iphone üzerinden yazışarak haberleşiyorsunuz
    bedava versen almam o iphone denen işgalci emperyalist ülkenin telefonunu, hediyeni alır gözünün önünde balyozla dümdüz eder eline veririm, artık nerene sokarsan sok, orası beni ilgilendirmez! ben 15 yıldır aynı cep tel.i kullanan bir vatanseverim, milliyetçiyim ve gerçek Atatürkçüyüm, senin gibi 3-5 ayda bir telefon değiştirip, lafa gelince "atatürkçüyüm(!)" sloganları atan, etrafa hava atmak için telefon alan, baba parası yiyen bir velet asla olmadım ve olmam da, Allah korusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3po -- 2 Mayıs 2019; 21:6:12 >

• Demek oluyorkii olabildigincee türkiyeden herhangi bir teknolojikk vs. ihtiyacımızı almayacaz almayın arkadaslar yurt disinda tandik varsa ona deyin yoksa yellah keçakk mal (yine uygun degil ama oburune nazaran daha mantikli) en iyisi biraz daha üzerimizdeb kazanmasınlar bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: x3po

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    dini imanı kullandığınız yetmedi şimdi de atatürkü mü kullanıyorsunuz

benim bu konuda geçmiş sayfalarda yazdığım yazılar zaten belli cep telefonunun ne kadar lüzumsuz bir tüketim ürünü olduğunu zaten yazmıştım. mesajlarım duruyor ama sende okuyacak kapasite var mı? problem burada işte.

sen yarım bıraktığın ortaokulu bir bitir önce. eline almışsın bir klavye cak cak basıyorsun tuşlara. hahaha

yerli üretim diye birşey yok senin ağababalarının yandaşlarının çinden getirip millete ittirdiği fason çin malları var.

onlara para vermeyeceğiz onları hiçkimse telefon diye alıp da cebine sokmaz

sen bile alıp kullanmazsın

o beyaz eşyacı çöp markanın bir buzdolabı var evde benden habersiz almışlar motoru amerikan f16 sı gibi çalışıyor mübarek zar zar zar hahaha

telefonunu düşünemiyorum bile iyi bile olsa söylediğim gibi size para kazandırmamak için almayacağız

sigarayı da tütün içiyorum cebimde param var ama bakkaldan almıyorum size vergi adı altında haraç da yok hahahaha

• yurtdisindan telefon getirmeye devam. sn cumhurbaskanim..

• Malvolorne kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız ancak bunu yapan hükümet bir yandan da Bosna Hersek'ten et ithalatı için talimat veriyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Zaten eti çok pahalıya yiyoruz, ülkede uygun fiyata et üretmenin yollarını aramak yerine ithal etmeyi tercih ediyolar nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Becca_Pramheda

yurtdisindan telefon getirmeye devam. sn cumhurbaskanim..
    Ozan Bingöl'e göre şu an 618 lira olan pasaport telefon kayıt harcı 1000 lira olacak deniliyor yakında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • x3po X kullanıcısına yanıt
    Cep telefonları üzerinden halkın sırtına vergi yükü bindirilirken ithal tütünden alınan vergi sıfırlanarak çok uluslu sigara kartellerinin üzerindeki vergi yükü kaldırıldı, bunu biliyor musunuz?
    Dünayanın fındık ihtiyacının %70'ini sağlayan ver Türkiye Cumhuriyeti'ne dünya fındık borsasını belirleme imkanı sunan fındık işletmelerinin tamamı İtalyanlar'a satıldı, bunu biliyor musunuz?
    Şimdi de varlık fonu altına alınan Milli Piyango'yu yabancılara peşkeş çekecekler, haberiniz var mı?

Hiç bunları eleştirmek yok, halkın sırtına vurulan zam ve vergi kırbacını yazınca yerliyiz, vergiyiz... İğrenç.
  • bu ülkede en çok kullanılan hizmet VERGİ !!!

• İşçilere nisbet, 1 Mayıs'ta alınıyor bu karar. İşçinin, fakirin sömürücüsü zihniyet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    Pazarlamacı kafasında öyledir. Satıcı, aracı daha çok kazanır. Ülkemizde de öyledir. O yüzden zor bela üretim yapan kahramanlar her gün azalır. Geri kalanların üstüne daha çok çullanılır!
  • Akp dh'de Seçim yapsa %1 alamaz anladım

• zehir tukuren kobra kullanıcısına yanıt
    Dediklerinin hiç biri için verilecek cevabım yok ama don lastiği bile üretilmiyor demeniz çok saçma olmuş don lastiğini bırakın da ayakkabı lastiğinden aklınıza gelecek tüm tekstil ürünlerini üretiyoruz nerden mi biliyorum ipliğini ben veriyorum 😉

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.