Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iktidarın bu zammını kesinlikle doğru bulmuyorum ancak bıçak iki tarafıda kesmeli bence

bu zammı akp icat etmedi 2001 krizini yaşamış ve yüksek miktarda zarar etmiş biri olarak o dönemle bu dönemi kıyaslıyorum

bu zaman daha iyi o döneme göre iyi

2000 doğumlular bilmez yazar kasa atıldığı dönemleri

bilmediği için de bu zamlar ağır geliyo tabii

anlayışla karşılamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: time58

Adam asgari ücretle çalışıyor ve ayda sadece 500gr et yiyor sonra bu yetersiz diye günde 3-5 ekmek alıyor kaç kişi gördüm böyle
    ekmeğe de ekstra vergi getirilsin, Et'e de (!)
    zaten bu insanlar hiç vergi vermeden yaşıyor, aldığı herşeyin vergisi arttırılsın yetinmeyi öğrensinler bu ne canım !!!!

senin kafanda geçenler tıpkı böyle dimi, insanların kazandığı parayı istediği yere harcamakta özgürdür, arttırdığın vergilerle bunu engelleyemezsin ki yıllardır bunu görüyoruz. bu kafayla Yazık,gerçekten aynı oksijeni solumak zor.
    İster dolu ister soluma , gereksiz ithalatı kısan herşeye doğrudur diyorum.. Bu ülkede imei kaydı ucuzken yurtdışı cihazdan geçilmiyordu noldu şimdi ha.. Nefsine hakim olamayanların daha fazla kazıklanmasını gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gereksiz ithalatı kısan herşeye doğrudur diyorsun, bunu desteklerim fakat bu masadaki kırıntıları temizlemekle olmaz önce büyüklerle başlarsın mesela , devletteki araçların markasına bak , yerli araç yoksa da yerli üretimler olsun, passatlardan mercedes’lerden geçilmiyor, aradaki matematik çok basit...
    dar gelirli orta gelirli insanları kısarak değil , büyükleri dizginleyerek cari açığı kapatırsın, yoksa insanların bu kadar saat çalıştırarak ellerindeki bu küçük imkanları kısarak değil
    bu hareketle insanlar daha mutsuz olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4.5 seneye kalmaz bu hükümet gitmek zorunda kalır. İyi bir lider şimdiden bulunmalı çünkü bunlar gerçekten gidici bu sefer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne zaman fiyatlara yansıyacak bu karar. kesin 1 tarih var mı ?
  • Kısa öz ülkeyi batırdık eller cebe.

• Bu durumda yurtdisindan getirmek daha uygun olmazmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.