Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burnu büyük olanlardanda vergi alınsın çok oksijen tüketiyorlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

Evet yoktu. ötv yi onun sayesinde tanıdı ülke.
    Ötv'yi onunla tanıdık da, 99 depremi vesilesiyle çıkartılan bir vergiydi ve 2002'ye sarkmıştı

Zaten bu vergi yürürlüğe girer girmez Ak Parti iktidara geldi.(2-3 ay sonra)

Bu vergiyi Ecevit getirdi, Akp niye kaldırmayıp üstüne bin mislini ekledi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi muhalefet partisini şu güne kadar ötv kalksın vaadi veya mecliste gündeme getirdi? Birine laf atacaksınız diye birini yüceltmenin anlamı yok. Şuana kadar bir iki kişi hariç halk için çalışan siyasi lider gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

Hangi muhalefet partisini şu güne kadar ötv kalksın vaadi veya mecliste gündeme getirdi? Birine laf atacaksınız diye birini yüceltmenin anlamı yok. Şuana kadar bir iki kişi hariç halk için çalışan siyasi lider gelmedi.
    biriside suikastte kurban oldu üstadım. bir iki kişi hariç kısmına dahil olacak üçüncü kişiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolibandı

iktidarın bu zammını kesinlikle doğru bulmuyorum ancak bıçak iki tarafıda kesmeli bence

bu zammı akp icat etmedi 2001 krizini yaşamış ve yüksek miktarda zarar etmiş biri olarak o dönemle bu dönemi kıyaslıyorum

bu zaman daha iyi o döneme göre iyi

2000 doğumlular bilmez yazar kasa atıldığı dönemleri

bilmediği için de bu zamlar ağır geliyo tabii

anlayışla karşılamak lazım
    Ben bilirim. 1985 doğumlu olarak.
    Şu 2001 olayını uzatıp durdunuz ya 2002'de ekonomi düzelirken seçim oldu 2003'te kriz etkisi azaldı ve düzeldi.
    Peki 2013'ten beri bu ülke niye geriye gidiyor? Bir ülke 6 senedir geriye gidiyorsa suç düzeltemeyende.
    2001 yazdığına göre sen 1994 krizini görmedin o zamanlar enflasyon kaçtı? Bu sene 1 milyona aldığımı seneye 2 milyona alırdım.
    Şimdiki zamanıda anlayışla falan karşılayamam. Sürekli eskilere laf edip aynısı yaşatana anlayış gösterilmez. O kadar sene eleştir dur siyasi malzeme yap eskiden olanların aynısı olsun. O zaman o hükümetlerin gördüğü muameleyi görürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: x3po

Bu mesaj silindi.
    Benim yerime yeteri kadar güzel cevap vermişsin üyeye, aynen dediğini demek istedim arkadaş muhalefet oluyorsun ama abd nin dili ile gelmiş burada boycott diyorsun bu kadar da abd uşağı olduğunu belli etmeseler Türk olduklarına inanacağız nerede ise ha. :)

Bizim içimizdekiler temizlenmeden biz güçlenemeyiz. :)

Show tv 'de haber spikerinin dediği gibi ülkeyi boşaltalım çok kirlendi, hortumla yıkayacağız ülkeyi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulkibey

Bu mesaj silindi.
    Üye aranma anladın mı aranma, salladığın iddiayı ispatlayamıyorsan burada boşuna kıvranma. Öyle bir şey olsa çoktan uçururlar bu iki hesabı merak etme. Bu forumda üye olan sayısı 2 milyona dayanmış artık insanlar üyelik alırken ne üyelik alacağım diye şaşırır hale gelmiş bütün kombinasyonları deneyip üye oluyor millet kalkmış neymiş x2yk imiş öbürü de x3po imiş ya üyeeeeee sen kendinde misin osuruktan bile nem kapar hale geldiyseniz fazla yaşamazsınız bu düşünceler içinde olarak o yüzden aranmaaa git başka kapıya ağla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Ben bilirim. 1985 doğumlu olarak.
    Şu 2001 olayını uzatıp durdunuz ya 2002'de ekonomi düzelirken seçim oldu 2003'te kriz etkisi azaldı ve düzeldi.
    Peki 2013'ten beri bu ülke niye geriye gidiyor? Bir ülke 6 senedir geriye gidiyorsa suç düzeltemeyende.
    2001 yazdığına göre sen 1994 krizini görmedin o zamanlar enflasyon kaçtı? Bu sene 1 milyona aldığımı seneye 2 milyona alırdım.
    Şimdiki zamanıda anlayışla falan karşılayamam. Sürekli eskilere laf edip aynısı yaşatana anlayış gösterilmez. O kadar sene eleştir dur siyasi malzeme yap eskiden olanların aynısı olsun. O zaman o hükümetlerin gördüğü muameleyi görürsün.

Alıntıları Göster
    Hep bu hayal dünyasında yaşayacaksın vanishhhhhhh neden mi yaşım senden büyük yani senin geçtiğin yolları biz de geçtik o yüzden sen istediğin kadar yok böyle yok şöyle diye bu mesajları yaz ama şunu unutma değiştiremeyeceğin bir 28 milyon var bugün bu insanlar akp ye oy vermiş ise 2002 'yi yaşayıp bilip görüp ona göre oy veren insanlar olmuşlardır sen halaaaaaa yok krizden çıkılmıştı deeeeee yok akp beleşin üstüne oturdu deeeeeeeeee. Malum o zamanların desteklediğin partinin düşüncesi ile nefes aldığın için akp 'yi kıskanarak yazmaya devam edeceksin. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Senin ülkende resmi dil Türkçe umarım anlıyorsundur buraya kadar ve senin ülkende Türkçe kelimeler ister ingilizce 'den ister farsça 'dan ister arapça 'dan ister fransızca 'dan geçmiş olsun ne olursa olsun senin ülkende boykot etmenin kelime karşılığı boykot ise ve sende Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı isen burada sapla samanı ayırabilecek vasıfta olman lazım aksi takdirde böyle kendini komik duruma düşürürsün. Altına Amerikan aşığım desen her şey tam olacak bir eksik o kalmış. Eleştireceğim diye ne hallere düştünüz bu mu sizin kaliteniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Hep bu hayal dünyasında yaşayacaksın vanishhhhhhh neden mi yaşım senden büyük yani senin geçtiğin yolları biz de geçtik o yüzden sen istediğin kadar yok böyle yok şöyle diye bu mesajları yaz ama şunu unutma değiştiremeyeceğin bir 28 milyon var bugün bu insanlar akp ye oy vermiş ise 2002 'yi yaşayıp bilip görüp ona göre oy veren insanlar olmuşlardır sen halaaaaaa yok krizden çıkılmıştı deeeeee yok akp beleşin üstüne oturdu deeeeeeeeee. Malum o zamanların desteklediğin partinin düşüncesi ile nefes aldığın için akp 'yi kıskanarak yazmaya devam edeceksin. :)

Alıntıları Göster
    Sen önce yazı yazmayı öğren sonra gel birşeyler karala.
    O kadar yıl okula gidip çocuk gibi kelimeleri uzatan birine ne denebilir ki?
    Ne biliyorsun da ne yazıyorsun? Hiç. Boş boş edebiyat içinin doluluğu sıfır.
    Malum zamanların desteklediğim partide ilginçmiş hangi parti o? Senin daha siyasal tarihten haberin yok. Sen bir de üniversite falan okumuştun değil mi? Bilgi sıfır. Sen boşuna meslek liselerinde sürünmemişin, boşuna vasıfsız kalmamışın ilerleme olmamış sende. İhaleci abilerin gibi götürememişin seçim gününden sonra ortadan yok olamamışın.
    Senin gibisine kanıtlı belgeleri veriler göstersek ne olacak sonuç sıfır. Acaba kendi partin içinde ciddiye alınan biri misin sen?

• Şimdi aklıma takıldı, malum firmanın yerli ve milli telefonlarını inceledim 3 bin liraya sattıkları telefonun teknik özelliklerine bakın resmen insanlarla alay edercesine telefonlarına fiyat biçmişler.

Resmen bakkaliye gibi 1 liralık ürünü montajlayıp 2 katına piyasaya sürmüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTİ BUG -- 3 Mayıs 2019; 5:12:22 >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Ya vanishhhhh geç bunları sen nasıl zevkime geliyorsa öyle yazıyorum hayırdır karşımda cumhurbaşkanı sıfatı ile mi duruyorsunda benden doğru yazı yazmamı bekliyorsun bana laf atacağına önce sen bir kendine bak daha birşey kelimesinin bile ayrı yazıldığını bilmeyen biri bana goy goy yapmaya kalkıyor yazacak bir şey bulamayınca böyle ucuz numaralara burası bir forum olduğu hal de resmi kurumlararası yazışmalar yapıyor muşuz gibi ahkam keserek kendinizi bir şey sanmayın. Anladiiiiiii. :) Seninle karşında doğaçlama konuşur gibi yazıyorum yani daha içten ve daha hak ettiğin şekilde. Kıymetini bil. :)

Sen bu sözleri yazmaya devam edeceksin yok siyasal tarihmiş ya bırak vanisssssshhhhh tarihe aç bak gazeteler bir bir yazıyor manşetler bir bir yazıyor bana kendi hayal dünyanı anlatıp anlatıp durma burada sen bir ara yazıyordun bizim aile buralara oy veriyordu diye geç bu işleri sen. Ben sana diyorum 28 milyon bir yer de kenetleniyor bir partiye gönül veriyor sen diyorsun yokkkk akp bir şey yapmadııııııııı beleşe oturduuuuu he anam babam heee. :)

Ha bu arada ben seçim sonrası yok olmadım, öyle bilip bilmeden goy goy yaparsınız anca, siyaset bölümünde ceza aldım 90 gün hem de 30 mart günü hani akp li idi ya forumdaki adminler hani akp yalakalığı yapıyordu ya dh haaa işte siz anca ona buna kir atarak nefes alırsınız sizin muhalefet kaliteniz anca bu kadar olur. O yüzden bana da ceza kestiler o yüzdende yazamıyoruz ama size göre biz ak troll üz size göre forum akp yalakası size göre adminler ak nefer he anam babam heeee. Bizlere cezalar geldi sizlerden de ceza alanlar var takip ediyorum kim ne yapıyor ne oldu diye ha ne oldu şimdi bizler sizlere yazamıyoruz sizler de yazacak bir şey bulamıyorsunuz günde attığınız mesajlar ne kadar düştü görüyoruz çünkü bizler size cevap verdiğimiz için bir şey sanıyordunuz kendinizi ha şimdi oynayın koca forumda kendi kendinize sizi gören var mı bakalım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 3 Mayıs 2019; 5:21:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Şimdi aklıma takıldı, malum firmanın yerli ve milli telefonlarını inceledim 3 bin liraya sattıkları telefonun teknik özelliklerine bakın resmen insanlarla alay edercesine telefonlarına fiyat biçmişler.

Resmen bakkaliye gibi 1 liralık ürünü montajlayıp 2 katına piyasaya sürmüşler.
    Ya arkadaş nasıl bir inanç ile bu yazıları yazıyorsunuz aklım almıyor. Daha Samsung gibi bir firma ile malum diye çaresiz bir şekilde ismini yazamayan bir üye ile karşı karşıya kalıyorum bu kadar çaresiz bıraktı bu VESTEL sizi bu kadar mi isminiz yazamayacak kadar delirtiyor sizi. O malum dediğin firmanın bir gün tesisini gezdin mi de kalkmış burada yok şöyle böyle diye yazacak kadar çaresiz kalıyorsun. Hepimiz biliyoruz bir Vestel Samsung 'un 10 'da biri bile belki olamaz diye ama ismini yazamayacak kadar da çaresiz değiliz. Ve şunu unutma ki Samsung 'un ilk zamanlarını çok iyi bilen biriyim millet Nokia 'dan başka telefon alınmaz derken ben Samsung ileride nerelere gelecek diye takip eder ve söylerdim ha oldu da ve üstüne Nokia tarihe bile karıştı nerede ise ama Samsung bugünlere gelirken bada işletim sistemleri ile neler çektiğini azıcık teknoloji takip eden çok iyi bilir. Vestel 'de emekleme aşamasında ama ilerler ama yok olur gider bilemeyiz ha alın da demem çünkü daha çokkkkkk ekmek yemesi lazım Vestel 'in ama kalkıpta malum firmanın yok 3000 tl 'lik telefonunu araştırdım deyip onu karalamak için nefes alacak kadar da düşmedim.
    Şuan Vestel Z30 'un Redmi Note 7 ayarında yani benzer donanımda olmadığını kimse söyleyemez bana ilk zamanlarından bugün geldiği nokta ciddi ilerleme var Vestel 'de ama bunu ne hikmettir ki benim çözemediğim anlayamadığım sırf nefret kin ile nefes almak zorunda kalan kesimi oldum olası anlayamayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hulkibey

Bu mesaj silindi.
    Ohoooo hooooo daha yazdığımı bile iyi okumadan bana cevap veriyor, kardeşşşşşş ben bir mesajında beni bir başka üye il bir tuttuğun için ve kendi aklına göre iddialarda bulunduğun için kendi üyeliğimi savundum yok ben başka üyelik ile yazıyor muşum diye saçma salak iddia da bulunan sensin o yüzden yazarken dikkat et içini dolduramadığın iddialar fos olur gider. Ben x2yk 'yım bitti gitti. Beni başkaları ile bir tutma anladınnnnnn.

Ve senin bu sorularına cevap falan vermedim ben sallıyorsun falanda demedim sadece iki üyeliği tek bir kişi yazıyorsun iddiasında bulunduğun için tepkimi verdim önce neye cevap verdiğimi anla ondan sonra bana yaz. Anladııııı.
  • quote:

Ya arkadaş nasıl bir inanç ile bu yazıları yazıyorsunuz aklım almıyor. Daha Samsung gibi bir firma ile malum diye çaresiz bir şekilde ismini yazamayan bir üye ile karşı karşıya kalıyorum bu kadar çaresiz bıraktı bu VESTEL sizi bu kadar mi isminiz yazamayacak kadar delirtiyor sizi. O malum dediğin firmanın bir gün tesisini gezdin mi de kalkmış burada yok şöyle böyle diye yazacak kadar çaresiz kalıyorsun. Hepimiz biliyoruz bir Vestel Samsung 'un 10 'da biri bile belki olamaz diye ama ismini yazamayacak kadar da çaresiz değiliz. Ve şunu unutma ki Samsung 'un ilk zamanlarını çok iyi bilen biriyim millet Nokia 'dan başka telefon alınmaz derken ben Samsung ileride nerelere gelecek diye takip eder ve söylerdim ha oldu da ve üstüne Nokia tarihe bile karıştı nerede ise ama Samsung bugünlere gelirken bada işletim sistemleri ile neler çektiğini azıcık teknoloji takip eden çok iyi bilir. Vestel 'de emekleme aşamasında ama ilerler ama yok olur gider bilemeyiz ha alın da demem çünkü daha çokkkkkk ekmek yemesi lazım Vestel 'in ama kalkıpta malum firmanın yok 3000 tl 'lik telefonunu araştırdım deyip onu karalamak için nefes alacak kadar da düşmedim.
    Şuan Vestel Z30 'un Redmi Note 7 ayarında yani benzer donanımda olmadığını kimse söyleyemez bana ilk zamanlarından bugün geldiği nokta ciddi ilerleme var Vestel 'de ama bunu ne hikmettir ki benim çözemediğim anlayamadığım sırf nefret kin ile nefes almak zorunda kalan kesimi oldum olası anlayamayacağım.

Alıntıları Göster
    Alma diyorsun da bu firma %50 ötv'yi telefonlarını satmak için ortaya atıyor.
    Emekleme aşamasında olan bir firma, bilgi çağında bu tavırlarıyla sence müşteri kazanabilir mi ? müşteri kazanamazsa büyüyebilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Alma diyorsun da bu firma %50 ötv'yi telefonlarını satmak için ortaya atıyor.
    Emekleme aşamasında olan bir firma, bilgi çağında bu tavırlarıyla sence müşteri kazanabilir mi ? müşteri kazanamazsa büyüyebilir mi ?

Alıntıları Göster
    Ben o olayların Vestel satılsın diye yapılan hamleler olduğuna inanmıyorum bakın kesin demiyorum sadece inanmıyorum nedenine gelince de çünkü ben dahil milletimi çok iyi biliyorum ki bu millet ya almaz ya da 10 katta artsa o ürünün fiyatı gider yine de diğer ürünü alır. Bu kadar basit o yüzden yüzde 50 değil 100 de yapsalar bir şey değişmez sadece devletin kasasına daha fazla para birimi girmiş olur alan olursa.

Ha devlet şunu yapsa dese ki kardeş ithalat bitti dışarıdan mal gelmeyecek ülke de kim ne yapıyorsa onlar satılacak alınacak dese anlayayım ama devlet bu yaparsa birçok telefoncu dükkanından tutttttttttt distribütörüne kadar bir sürü firma iflas verir o yüzden bunu da yapamayacağını biliyor devlet ne yapacak madem öyle madem bu millet alacağım diyor bende bundan sebeplenirim yani işin özeti cari açığı düşürmemde bu millet bana daha çok yardımcı olsun der geçer. Olanda bu zaten 2 k çok diyorduk birkaç sene önce 3 e alıştık 4 e alıştık tam 5 e alıştık derken hoppppp 6 k ya fırladı orta seviye telefonlar şimdi sana sorarım hala alan varsa almaya devam ederse bu millet ben bu millete ne diyebilirim eğer kronik hasta olmuşsak asgari ücretlinin bile cebine iphone ler geziyorsa ki avrupa da abd de bu olaylar yaşanmayıp oradaki bilinçli bir halk toplum var ise ama bize gelince kudurmuş gibi iphone alan bir millet nefes alıyorsa kusura bakma biz böyle yönetilmeyi hak ediyoruz. O yüzden mesele Vestel değil mesele kontrolsüz bilinçsiz bir millet oluşumuz. Yabancı ülkelerde okuma oranı yüksek telefon kullanma oranı saatleri düşük ama biz de tam tersi demek ki sorun bu.

• quote:

Ben o olayların Vestel satılsın diye yapılan hamleler olduğuna inanmıyorum bakın kesin demiyorum sadece inanmıyorum nedenine gelince de çünkü ben dahil milletimi çok iyi biliyorum ki bu millet ya almaz ya da 10 katta artsa o ürünün fiyatı gider yine de diğer ürünü alır. Bu kadar basit o yüzden yüzde 50 değil 100 de yapsalar bir şey değişmez sadece devletin kasasına daha fazla para birimi girmiş olur alan olursa.

Ha devlet şunu yapsa dese ki kardeş ithalat bitti dışarıdan mal gelmeyecek ülke de kim ne yapıyorsa onlar satılacak alınacak dese anlayayım ama devlet bu yaparsa birçok telefoncu dükkanından tutttttttttt distribütörüne kadar bir sürü firma iflas verir o yüzden bunu da yapamayacağını biliyor devlet ne yapacak madem öyle madem bu millet alacağım diyor bende bundan sebeplenirim yani işin özeti cari açığı düşürmemde bu millet bana daha çok yardımcı olsun der geçer. Olanda bu zaten 2 k çok diyorduk birkaç sene önce 3 e alıştık 4 e alıştık tam 5 e alıştık derken hoppppp 6 k ya fırladı orta seviye telefonlar şimdi sana sorarım hala alan varsa almaya devam ederse bu millet ben bu millete ne diyebilirim eğer kronik hasta olmuşsak asgari ücretlinin bile cebine iphone ler geziyorsa ki avrupa da abd de bu olaylar yaşanmayıp oradaki bilinçli bir halk toplum var ise ama bize gelince kudurmuş gibi iphone alan bir millet nefes alıyorsa kusura bakma biz böyle yönetilmeyi hak ediyoruz. O yüzden mesele Vestel değil mesele kontrolsüz bilinçsiz bir millet oluşumuz. Yabancı ülkelerde okuma oranı yüksek telefon kullanma oranı saatleri düşük ama biz de tam tersi demek ki sorun bu.

Alıntıları Göster
    Sonradan görme bir toplum olduğumuzdan kaynaklanıyor, pahalı telefon kullanmanın prestijli bir şey olduğunu zanneden büyük bir kitle var ve bu bilinçsiz kitle yüzünden iflas etmemiz çok yakın.

Şunu da unutmayın, bir ülkeyi yöneten otorite de o toplumun aynasıdır.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.