Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The SATANİST

Bu mesaj silindi.
    Bu nasıl bir şey yaa boykotu bile yabancı kelime ile ediyorsunuz. Nesiniz siz bu ülkenin insanı değil misiniz? İyic sasirdiniz kendinizi bari Türkçe sini bulsaydin.

Mobilden yazdığımı fark ederek cevap verirsin umarım. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar kendi topuguna sıkıyor çok garip bu zamlarla dünyanın oyunu kaybettiler halen zam halen zam anlamış değilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 kat arttırsaydı. Böyle halk bulmuşlar nasılsa.
  • Dünya üzerinde vergi ile Şaha kalkan tek devletiz!
    Ayrıca vatandaşını soyan da tek devletiz!

Ne güzel valla koyun gibi millet nede olsa veriyorlar kırbaçı habire bu kadar milletin sırtından devletin çarkı dönüyorsa bir devlet neden üretimle ilgilensin ki.En basit örnek bir araba kendine alıyorsun bir araba kadar da devlete vergi olarak ödüyorsun.

Republic of Banana!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hulkibey kullanıcısına yanıt
    Sadece muhalif saçma sapan iddialar, bir tane delil göster "bu konuda haklısın" diyeceğim! Aynı diğerleri gibi sadece ya slogan ya işkembeden sallama muhalefet yalanları...

3-5 ayda bir "aaa yeni iphone çıkmış, hemen alıp etrafıma ilk ben aldım diye hava atmalıyım" veya "şundan daha iyi yerli bir telefon yapılsın alalım" diyen şart koşan, yerli üretimi küçümseyen, emperyalizm tarafından yıkanmış beyinler...

Bundan daha iğrenci henüz icat edilmedi, bu iğrençlik emperyalizm kölesi olmuş ama bunun bile farkında olmayan bir kısım özenti milletimizin başlıca sorunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Bu nasıl bir şey yaa boykotu bile yabancı kelime ile ediyorsunuz. Nesiniz siz bu ülkenin insanı değil misiniz? İyic sasirdiniz kendinizi bari Türkçe sini bulsaydin.

Mobilden yazdığımı fark ederek cevap verirsin umarım. ;)

Alıntıları Göster
    boykot lafına takılıyorsunda kullandığın çoğu kelime yabancı dilden geliyor

al en en basitinden mini-bus metro taksi ambargo

şunu anlayın artık izole ortaçağ devri geçti gitti bir kelimenin kökeni ne olursa olsun eğer senin dilinde karşılığı yoksa veya ilk çıktığı şekilde populerleşmişse aynı biçimde evrensel olarak bir çok dilde kullanılıyor

al buraya yazdığın boykot kelimesi aslında charles boykot adlı birisinin soy adı

aynı şekilde linç kelimeside birisinin soy adı olan charles lynch'ten gelme

buradan saldıracaksan taksi minibüs otobüs metro vb gibi kelimeleri kullanınca bu memleketin insanı olmaktanmı çıkmış oluyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdu

Dediklerinin hiç biri için verilecek cevabım yok ama don lastiği bile üretilmiyor demeniz çok saçma olmuş don lastiğini bırakın da ayakkabı lastiğinden aklınıza gelecek tüm tekstil ürünlerini üretiyoruz nerden mi biliyorum ipliğini ben veriyorum 😉
    onu mecazi anlamda kullandım. teknolojik olan hiçbir şey türkiye de tasarlanmıyor ve üretilmiyor. yüzde yüz yerli malı birşey yapsınlar mesela bir cep telefonunun anakartını türk mühendisler tasarlasınlar o anakartı türkiye de fabrika da üretsinler o anakarta göre android rom derlesinler kasasını filan hepsini yapsınlar ekranı ithal olsa bile olur derhal alırım

bunun dışında çin malı fason ürünlere para vererek yandaş zengin etmeyiz
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.