Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu başlık altında akabeye olumsuz laf söyleyenler köpocu olabilir. Adamlar yol yabdı, körpü yapdı. hepiniz üstinden gecerken teskür edecenize burada köpoculuk yapıyonuz. hepinizin cepinde ayfon var, vergisi batıyor. önemli tüketiş vergisi devletimiz için önemli değilse alınmazıdı.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Şu anda cep tlf.nuna alınan vergi nedeniyle vatandaş yolunacak kaz konumunda, o yüzden beleş vestel kullanmayı tercih ediyorum şahsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerros

Bu başlık altında akabeye olumsuz laf söyleyenler köpocu olabilir. Adamlar yol yabdı, körpü yapdı. hepiniz üstinden gecerken teskür edecenize burada köpoculuk yapıyonuz. hepinizin cepinde ayfon var, vergisi batıyor. önemli tüketiş vergisi devletimiz için önemli değilse alınmazıdı.
    bakın burası çokomelli
  • Bravo AKPye ve oy verenlere. Artık ne kulak arkası ne kulak kaldı.

Telefonu yapanlardan daha fazla para kazanmak bildiğin haraç kesmektir bu halktan..

Çok doğru...

• Yazik bizlere... cok mu memnunlar gercekten suanki durumdan.. ne alabiliyor... ya neler yazarimda yaziomiyor iste "saygiliyim"

• Adam 2000 tl ye telefon yapıyor bunun içinde işcinin maaşı arge yapanın parası ve. Yaptıgı ülkeye verdigi vergi bizim açlar 2000 tl alıyor yetmiyor utanmadan cıkıp yerli üretim diyorlar bunların niyeti yerli üretim degil düdükleyecek adam lazım bunlara

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yerli malı dediğinde yerli malı değilki çinden geliyor parçaları biz işliyoruz ve Türkiye adam akıllı telefon yapsın iphone ile yarışsın neden almayalımki ve insan istediği telefonu şeçebilir ne yani iphoneu olan vatan hainimi iphone alacak paran olmadığı için kendini avutuyor sun bence fakirsin işte anla artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x3po

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ha ingilizce konuşan amerikalı coniler ırak da petrolü emmiş ha burada türkçe konuşanlar milletin kanını emmişler işgal açısından ben fark göremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zehir tukuren kobra -- 2 Mayıs 2019; 20:13:47 >
  • Yetmez dönemsel kullanıma özel mtv tarzı bir vergilendirme daha getirin.

• x3po X kullanıcısına yanıt
    Yaş 12 falan sanırım. Allah ailene, yakınlarına sabır versin...

• keymert K kullanıcısına yanıt
    hep aynı cahilce slogan: "yerli malı değilki", ispatlasana her şeyin çinden geldiğini bana, tasarımın da çinde yapıldığını ispatla, her şey çinden geliyorsa neden vestelin fabrikası avrupanın en büyük fabrikalarından birisi? o avrupanın en büyük fabrikasının içi boş da içeride çift kale maç yapıp at mı koşturuyorlar orada sence bre cahil? yok öyle slogan atıp her şeyi biliyormuş havalarında yazmak Türkiye'de adam akıllı telefon yapıyor, senin haberin yok, senin gibi batı özentisi gösteriş meraklıları Türkiye iphone'dan 10 kat daha iyi telefon yapsa bile yerli malı ile sırf sağa sola hava atamıyor diye gider iphone alır, genlerinize işlemiş vatan hainliği, evet iphone alan şu saatten sonra vatan hainidir, o marka hangi ülkenin? o ülke 15 temmuzda seni ve sülalenin her şeyini elinden almak için darbe ve işgal girişiminde bulunmadı mı? o ülke hala bugün trump denen emperyalist mal üzerinden ülkeni ekonomik darbe ile tehdit etmiyor mu? eee o zaman sonuç: vatan hainisin. ayrıca ülkenin servetiyle o ülkeyi zengin ediyorsun, verginin asıl amacı ne önce onu bir sorgula. ee fakir olmak suç mu? ben fakirim diye ağlamıyorum ama sen zengin olduğun halde "vergi beni inletti ay aman of çok girdi" diye burada ağlıyorsun, mesele de bu, beynin işgal altında ama daha kötüsü sen bunun bile farkında olmayan bir veletsin, bu çok kötü, çünkü senin gibi beyni yıkanmışlara bu ülke kalırsa 2 günde bütün ülkeyi bu emperyalistlere peşkeş çekersiniz. anla artık diyeceğim ama o kapasite maalesef sende yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3po -- 2 Mayıs 2019; 20:36:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

Yaş 12 falan sanırım. Allah ailene, yakınlarına sabır versin...
    Bak ben de aynı şeyi senin için diyeceğim, ne tesadüf! Allah ailene, yakınlarına sabır versin ama senin gibi yerli malı yerine amerikan, ingiliz, alman malı tercih edip sonra ortada "atatürkçüyüm, yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı" diyen sahte atatürkçü, gösteriş meraklısı özentilerin belasını versin
  • Yaptıkları inanılmaz boyuttaki israfa para mı dayanır? Durmak yok yola devam(!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: x3po

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ben ne diyorum bu ne diyor.

ben cep telefonuyla ilgilenmiyorum ki millete atılan kazıkla ilgileniyorum telefon olmasın başka şey olsun önemli değil ben 2012 yılında aldığım telefonu 2017 de sattım üzerine para koyup bir tane aldım onu da en az 5 yıl daha kullanırım. cebinde para olmadığı halde cep telefonu peşinde koşanlar sizin tayfadan. sosyokültürel düzeyi düşük, köylü ayak takımı işte. kendilerini böyle avutuyorlar. ben telefona para filan vermem

senin yerli telefon dediğin şey de çinden getirilmiş tek bir güncelleme bile almayan ne idüğü belirsiz fason üretim çöpten ibaret 5 yıllık samsung huawei filan kullanmayı tercih ederim

çöp olmasa bile senin ağababalarının yandaşlarına da zaten para kazandırmayız

sana verdiğim tavsiyeyi şimdi tekrarlıyorum

ağlama

artık çok geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zehir tukuren kobra -- 2 Mayıs 2019; 20:36:38 >

• Telefon kilif ve ekran koruyucu satislarinda artis olur, bir tezgah alim de satim

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.