Şimdi Ara

Cep telefonlarında ÖTV Zammı | Konuk: Vergi uzmanı Dr. Ozan Bingöl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İhtiyacınız varsa bu gece alın. Yarın bu fiyatları bulamayacaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen forumda biri demişti bu ülkede toplanan vergiyle Yunanistan'a bile bakılır diye...

ümmet doyurmak kolay iş değil belediyenin önünde dikilip 11.500 maaş üzerine sosyal yardım maaşı alan adamlar oldukça daha çok soyarlar bizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malvolorne

iMEİ ve yurtdışından telefon getirtmeye devletin ciddi önlemler alması lazım,lütfen hepimiz bu konu hakkında cimere yazalım.

Sen şaka mısın birader ?

• Mesut Çevik'e bu yayınından ötürü samimiyetle teşekkür ederim.
    Tam yerinde , konuyu en rafine ağrısız sızısız bir şekilde ,işin ehliyle ortaya koydu.

• bu daha iyi günleriniz. oy verenler düşünsün. vatan perverler düşünsün.

• Yediler içtiler fatura yine bize kaldı.

• pcrex kullanıcısına yanıt
    Aminnn

• Gıdımla veriyorlar küreklen geri alıyorlar.

• OECD. ülkelerinin içindeki en yüksek vergiyi veriyoruz.....!!! %75 daha fazla çok güzel akp. ile yola %500 vergiye kadar devam... devlete verdiğim her kuruş boğazlarından geçerken bıçak yarıp geçer işallah...

• 2.el (eski cihazlara) dwm
    Kaçak telefonlar artar, imei çakar kurtulur millet. İmei atmayıda format atmayan gibi bilmeyen kalmayacak yakında malum sevile sevile öğreniyosun her şeyi kendin yapmayı.

Evde kendi içkisini yapanlarda, öğretenlerde arttı ver vergiyi ver NP
  • TÜRKİYE’de türk olmak çok zor yolda yürüyemiyoruz ankara kızılaya indim bugün 3 defa kimlik kontrolune girdim türk olduğum için.5 yaşındaki yavrumuza tecavüz eden pakistanlı 6 aydır kimliksiz burada geziyirmus.türksen alamassın,türksen giyemessin,kullanamassın,geçemessin ama bu ulkede yabanciysan herseyi alabilirsin otv siz arac alabilirsin kimlik konttolune girmeye bilirsin.kısaca TÜRKİYE’de türk olmak çok zor.

• Mesut Çevik trt bandrolü konusunda hatalı örnek veriyorsun. "Yerli üreticinin trt bandrolü satış fiyatı üzerinden, ithal telefonların trt bandrolü ise gümrüğe geliş fiyatı üzerinden belirleniyor bu durum yerli üretici için adaletsiz" diyorsun. Gümrüğe geliş fiyatı da aslında yabancı üreticinin telefonu satış fiyatı bu durumu gözden kaçırıyorsun.

• o ne güzel oldu bak dünyanın en pahalı tlf larını biz kullanıcaz havamız olucak hava atarız abd ve ab ülkelerine,deriz biz sizin gibi fakirmiyiz ucuz tlf kullanalım diye havamız olur.

• vestel yerli bir üretici mi?

• Ülkede adam gibi muhalefet yok ki... İşleri güçleri iktidarla siyasi çekişme. Halkın yanında olup, onlar lehine muhalefet yapayım yok. Şubatta resmi gazete yayınlandı diyor adam, hiçbirinin haberi yoktur eminim.
  • 26:07'de Bakan Berat'tan bahsediyor: "O optimal noktaları doğru hesaplamak gerekir Mesut Bey. Oturup biraz kafa yormak gerekir bu işler için. Yani en azından şunu söyleyeyim, power point sunusuyla olacak işler değil bunlar."

• yilmaz196 kullanıcısına yanıt
    konuşsalar hangi kanaldan izleyeceksin?

• tepki olarak tüketmeyin.

• Bu Vergileri düzenleyen yayımda ve yapımda emeği geçen kim varsa Allah bin belasını versin ne diyelim...

• böyle devam ederse sistemin dışına çıkmak için dağın başına çıkıp modern dünyayla bağımı tamamen koparmayı düşünür oldum bu nasıl bir yönetim şekli parası olan adam gram vergi vermiyor vergi vereceğime şirketime lüks bir araba alırım binerim diyor maaşlı işçinin ulaşabileceği her şeyden azami vergi alınıyor...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.