Şimdi Ara

Cep telefonlarında ÖTV Zammı | Konuk: Vergi uzmanı Dr. Ozan Bingöl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok iyi benim orasıda kalmadı.

• çalışan adamın alınteriyle işsiz akepelileri besliyoruz bu ne ya. benim vergimle indirimli patates alanın boğazında kalsın umarım.
  • krizden çıkmak için devlet zam yapıyor tamam ama bu krizden çıkmanın başka yolu yokmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

krizden çıkmak için devlet zam yapıyor tamam ama bu krizden çıkmanın başka yolu yokmu?
    Enayilere ne kadar vergi yaslarsak sesleri çıkmıyor diyorlar. Neden başka yol arasınlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mladenbmv

bir iki hafta kimse tlf sigara içmesin bak nasıl fiyat iner sadece bir hafta yeter olur.gerçi tlf satışları yükseldi satışlar durduydu sonra düştü satışlar artmaya başlamıştı,ama şimdi yine yükseldi satışlar bir aya kalmadan düşmeye başlar.en güzeli yurt dışı alıp imei çaktırma daha ucuz en azından.
    Otomobil satışları 2 senedir %60-70 azaldı ama fiyatlar düşmedi aynştayn.

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    Döviz kuru yükseldi. Devlet ÖTV yi sıfırlayacak. 😃

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetmez ama yap şunu %100 nasıl olsa kimseden ses yok.. Bu millete herşey Müstahak..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de Türkiyemde şöle bir durum var; 6000 tl veren 7 de verir. Ben bunu anlayamıyorum nasıl bir algı.
  • Saka maka vergı toplayamıyor adamlar ne yaoacaklarını sasırdılar. Bence hırsıza dolandırıcıya fatura duzenletsınler acayıp kasa yı doldırurlar en zengın ulke oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Troll Bender

Enayilere ne kadar vergi yaslarsak sesleri çıkmıyor diyorlar. Neden başka yol arasınlar?

Alıntıları Göster
    birde şunu merak ediyorum. 2001de de aynı kriz yaşandı. sonra 2004te dolar düşmeye başladı. acaba 2021de ekonomi iyiye gitmeye başladığında geri adım atılır mı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.