Şimdi Ara

Cep telefonlarında ÖTV Zammı | Konuk: Vergi uzmanı Dr. Ozan Bingöl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Umrunda mı sanki devletin senin maaşın daha cebine girmeden kaç tl vergiye gidiyor bir bak tüketmemen daha iyi bu düzen için teknoloji şimdiki düzenin düşmanı sen ulaşma ki cahil kal cahil ol ki bu düzen aynen devam etsin...
  • bir iki hafta kimse tlf sigara içmesin bak nasıl fiyat iner sadece bir hafta yeter olur.gerçi tlf satışları yükseldi satışlar durduydu sonra düştü satışlar artmaya başlamıştı,ama şimdi yine yükseldi satışlar bir aya kalmadan düşmeye başlar.en güzeli yurt dışı alıp imei çaktırma daha ucuz en azından.

• cidden yeter artık insaniyetli olun biraz altınızda 2 milyon dolarlık araçlar halkı sömürüyorsunuz

• cemus kullanıcısına yanıt
    tüketim gücüne sahip orta sınıfın tüketim noktasında ortaya koyacağı ortak bir tavır bu ülkede ki en büyük güç olur aslında, istediği firmayı batırır istediğini yükseltir, istediği yasayı da geri çektirir. sıkıntı kollektif olabilmekte.
  • yilmaz196 kullanıcısına yanıt
    Muhalefet var da muhalefetin sesini duyuracak medya yok.Ancak twitterdan,youtube dan mıhalefetin haberlerini duyabiliyoruz.TV de muhalefet haberi sıfır ama aleyhinde haber tonlarca.

• Bir devlet bir malın üreticisinden daha fazla para kazanmamalı, doğanın kanununa aykırı. Bir ülkede bir devlet bir mal üzerinde o malın üreticisinden daha çok para kazanıyorsa dünyanın geri kalanıyla ve yabancı yatırımcıyla ağır dalga geçiyordur.
    --
    Bu saatten sonra Türkiye de otomobil satan üreticide, telefon satan üreticide, yatırım yapan yabancı yatırımcıda net ağır geri zekalıdır. Yabancı üreticilerin, dünya markalarının azıcık onuru varsa Türkiye'ye ihracıtı keserler, bayilerini kapatırlar, istihtama son verirler ve bir devletin kendilerinden daha çok para kazanması saçmalığına bir son verirler. Azıcık onurları varsa binbir çileyle ürettikleri, binbir çileyle piyasaya sürdükleri ürünlerini Türkiye'ye satmazlar. Ürünü üreten ben olmadığım halde zoruma gidiyor, onuruma dokunuyor. Dünya markalarının, yabancı üreticinin nasıl zoruna gitmiyor anlamıyorum. Emek veren sensin, senin malın üzerinden senden daha çok para kazanan dünyanın bir ülkesinde bir devlet var. Lütfen buna göz yummayın. Her şey paramı alır, karıma bakarım değil. Bu millete yıllarca ürün sattınız, bu millet size güvendi ürünlerinizi aldı. Bu millete borcunuz var. Bu devletin bu milleti sömürmesine izin vermeyin. Türkiye'ye ihracatı durdurun.

• Bu iktidara oy verenlerde harbiden nasıl bir kafa var anlayamıyorum.Fakiri ezip,zengini daha zengin yapan partiye fakirler tapıyor.

• Zaten vergiler gelmeden almak mümkün değildi iyice ikiye katladılar fiyatları. Sıfır telefon satışı kalmaz yakında hep ikinci el piyasası patlar onunda sonunda karaborsa gibi olur.
  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın ama yatırımcı kazandığı paraya bakar ceza kesme mercii değillerdir. Hükumetlere ceza kesme işi milletindir yeri ve zamanı geldiğinde bu günleri hatırlayın ona göre davranın.
  • Gittikçe fakirleşen, herşeyden mahrum kalacak bir hayata başladık. Bundan sonra kademe kademe herşey elimizden gidecek. Mercedes Audi gibi araba markalar bizler için ulaşılmaz hale geldi. Benzinli ve dizel arabaya binemez olduk. Şimdi de cep telefonlarına geldi sıra. TL değer kaybettikçe zaten alınamaz olan ithal ürünler ekstra vergilerle hiç alınamayacak hale geldi. Orta halli bir bilgisayar almak istediğimde ödeyeceğim fiyat 7 - 8.000 olur mu ya. 1,5 liraya gellişi olan benzin 6,5 tl olur mu? 17 yıldır devletin başında olanlar tv karşısına çıkıp neyine böbürlenebiliyor.

• şimdi amaç ithalatı azaltmak olsa derim ki yerlide indirim yapılırdı. Burda tek amaç soygun. Başka ülkeye kaçtığımızda neden gittiniz diye sormayın 250000 euroya herhangi bir ülke vatandaşı olucam

• hükumetin millet üzerindeki fantezilerine maruz kalıyoruz maalesef.

• iki telefon fiyatına bir telefon alıyoruz, birini devlete hediye ediyoruz.avrupalı olsam kıskanırdım adamlardaki zenginliğe bak
  • Başkanlık Sistemi nasıl gidiyor beyler? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut Çevik videonun sonlarına doğru yerli üreticinin (Vestel'i kastediyor) suçu yok diyor. Ben mi yanlış anlıyorum?

Adamların kendisi "Yerli üretime destek olacağını düşünüyorum. Bugüne kadar 3 milyona yakın telefon sattık. Daha uygun fiyatla pazara verdiğimiz telefonlarda pazar liderliğine ulaşmayı hedefliyoruz"...demedi mi bunlar?

Ozan Bingöl'e asıl bu soruyu sorması lazımdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Mayıs 2019; 13:11:49 >
  • Ozan Bingöl güzel noktalara değinmiş. Ben de aynen öyle düşünüyorum.

• kendilerinden kıssalar az yeseler insanlar rahat edecekte ,insanların kanını emiyorlar resmen

• sismansan S kullanıcısına yanıt
    Bence kahverengi pantolon zamanı.
  • ağzımı çoğa hatamı yoğa sayın "Neşet Ertaş" (:

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.