Şimdi Ara

Cep Telefonu alacam ama karar veremedim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 700 milyona mp3 çalabilen,oyun oynatan bir telefon alacağım ama karar veremedim.Önerisi olan varmı?
    Yoksa ucuz bişey mi alsam.Çokpara ama taksitle alıcam.

• nokia olarak= 6630
    sony e. olarak= k750
  • mpx220
  • motorola öneriyorlar genelde.Fiyat bilgisi de verirseniz iyi olur.
  • mpx220

660*700 ytl arasında değişiyo

akakce.com a bak orada güncel fiatları bulabilirsin
  • sağolun teşekkürler.
  • sonyericsson w550i alabilirsin.
    oyun konusunda çok başarılı.. 3d oyunlar ve oyun için özel kumanda tuşları var
    mp3 kalitesi tartışmasız çok güzel.
    dış hoparlör konusunda 3 tane ayrı ayrı hoparlöre sahip ? bangır bangır bağırtıyor ortalığı..
    kendi medya oynatıcısı var. sony ericsson modellerinde sadece w550 de görebileceğin çok kaliteli animasyon temalar var.. istersen aynı nokia münü düzeni gibi falan oluyor, çok deyaylı ayarlayabiliyorsun..
    epxoress on kapak olayı çok başarılı. telefonu turuncu kapakla walkman, beyaz kapakla ipod, koyu gri kapaklada ağır abi moduna sokabiliyorsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung telefon almak hata mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • k750i bnce
  • k750
  • K750
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantrig

700 milyona mp3 çalabilen,oyun oynatan bir telefon alacağım ama karar veremedim.Önerisi olan varmı?
    Yoksa ucuz bişey mi alsam.Çokpara ama taksitle alıcam.

Isletim sistemi onemli ise o paraya alabilecegin en iyi tel motorola mpx220 dir.. oyun, mp3, internet, video, msn, tv izleme, dort bant, ucus modu, 1.3 mp kamera, 1 gb a kadar hafiza, tema destegi, windows mobile 2003 isletim sistemi, yuklenebilir ve yuklu pek cok program ne ararsan var.. tasarim olarak ufak, kullanisli, cok hizli bir tel.. ekran ve ses kalitesi da bayagi iyidir..pc deki windows isletim sistemine asinaysan bu tel tam aradigin modeldir.. alirsan pisman olmazsin.. mpx220 disinda 700 milyona en iyi teller: Sony Ericsson W550i, motorola V635 (650 milyon), samsung E720, E730, D500 gibi modeller var.. Ucuz birsey ariyorsan da SE K700i (420 milyon), benQ S700 (520 milyon), siemens CX75 (500 milyon), motorola V360 (420 milyon) gibi modeller fiyat perfromans olarak piyasanin en iyileridir.. ilgilenirsen bu tellerin ozelliklerini de yazabilirim..

• bu özellikleri w550i az bi farklada k750ide bulabilirsin iyi bir şekilde
  • Mp3 için alacaksan w550 derim gerçekten süper ses çıkışı var oyunlar içinde güzel...
  • ewt. w550 güzel bi seçim olur arkadaşların dediği gibi..

mpx220 güzel telefon ama fotoyu seviyosan foto konusunda seni üzebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

sonyericsson w550i alabilirsin.
    oyun konusunda çok başarılı.. 3d oyunlar ve oyun için özel kumanda tuşları var
    mp3 kalitesi tartışmasız çok güzel.
    dış hoparlör konusunda 3 tane ayrı ayrı hoparlöre sahip ? bangır bangır bağırtıyor ortalığı..
    kendi medya oynatıcısı var. sony ericsson modellerinde sadece w550 de görebileceğin çok kaliteli animasyon temalar var.. istersen aynı nokia münü düzeni gibi falan oluyor, çok deyaylı ayarlayabiliyorsun..
    epxoress on kapak olayı çok başarılı. telefonu turuncu kapakla walkman, beyaz kapakla ipod, koyu gri kapaklada ağır abi moduna sokabiliyorsun...

Şu vadafone telefon dağıtmaya başlasın bir tanede w550i alcam olmadı Benim v3'ü satcam

yani face01tr'nin dediği gibi w550i aralarında en mantıklı seçim

• 3230 ALMA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.