Arkadaşlar Cep Telefonundan E-Mail'leri kontrol Etmek İçin Neler Yapmamız Gerekiyor. Yalnız Wap ile Değil Pop Protokolünü Kullanarak.
Bilmek İstediğim Ayarlar yahoo'nun Mail Servisi İle İlgili.
Eğer sizde başka bir mail sunucusunu kullanıyorsanız. Nasıl kullandığınızı yazmanız beni çok memnun eder.
Bu arada telefonum T310.
Hakan bildiğim kadarıyla yahoo pop hizmetini premium yani paralı servisine vermeye başladı ya da ben öyle hatırlıyorum ama Chip dergisi ocak ayında bunu açıklamıştı ayarları genel olarak yazıyorum belki fikir verir
E-posta adresi : xxx@mynet.com parola : malum :o) pop3server : pop.mynet.com smtp Sunucu: mail.mynet.com pop3 Port : 110 SMTP Port : 25
Bu arada Gprs data hesabının telefona düzgün bir şekilde ayarlı olması gerekiyor yada wap ayarların yapılmalı . İnşallah işini görür kolay gelsin...
Arkadaşım GPRS Data veya GPRS Wap Bunlardan herhangi birini seçmem farketmiyormu? Bu arada senin bidiğin pop hizmeti veren başka bir mail sunucusu varmı? Aslında bunu yapmak istememin asıl amacı cep telefonundaki resimleri bilgisayara aktarmak. Tabi hiçbir masraf yapmadan (Yani Kablo, irda vb.) Wap ile mail gönderilebiliyor ama bu seferde e-mail'e resim ekleme problemi çıkıyor. Sadece metin yazabiliyorsun. Senin aklına gelen başka bir yöntem varsa bana yardımcı olurmusun?
Hakan kardeş ben de net üzerinden bir T310 siparişi verdim.Ama bilgisayarımdan Gprs özelliğini kullanabişlir miyim.Bunu merak ediyorum.Yoksa telefonu iade etmeyi düşünüyorum.Belki yardımcı olabilirsin.
ayarları tam olarak bilen varmı?
hotmailin boyle bir servisi yok. yanlız yabancı bi çocuk kendi bilgisayarından server kurmuştu direk hotmaile. ama ona da ne kadar güvenilir. arada şifreleri götürebilir. yahoo hakkında bi bilgim yok. t310 konusunda benim duyduğum yanlızca irda ile gprs e bağlanılabiliyormuş. usb kablo ile uyumsuzmuş.