Şimdi Ara

Cep telefonundan wireless üzerinden internet paylaşımı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar İngilteredeyim ve ipad2 + cep telefonu almayı düşünüyorum burada kontratlı olarak 2 sinide aynıda uygun fiyata alabiliyorum.
    Bu forumda okuduğum bir yazıya göre; HTC HD2 telefon alan eleman telefondan wireless yayını yaparak ipadiyle internete giriyormuş.

Şimdi bende böyle birşeyler düşünüyorum wireless yayını ile internetini paylaşabilen bir telefon ile ipad2 alayım diyorum ama hangi telefonlar bu özelliğe sahip hiçbir bilgim yok.

Aşağıda vereceğim linkte ipad2 nin yanında alabileceğim telefonların listesi var acaba bu telefonlardan hangisi wireless ile internet paylaşımını destekler ve sizce hangisini alayım ( siz olsanız hangisini alırdınız? )

http://www.buymobilephones.net/free-gifts/free-ipad-2-16gb-wifi-/9818

Son olarakta telefonun wirelessi paylaşıma açıkken şarj çabuk bitiyormuş herhalde, acaba bu süre ne kadar olduğu konusunda bilgisi olan varmı yani ne kadar çabuk? 3-4 saate mi bitiyor yoksa normalde 4-5 günde biten şarj 2 günde felanmı bitiyor?

Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum, hoşçakalın...

• Android'li telefonların tamamı bunu yapabilir.

Wi-Fi Tethering deniyor. Android 2.2 versiyonda özellik olarak var, 2.1 de ise ayrı program yüklenerek yapılabiliyor.

Maalesef bütün Android telefonlarda şarj çabuk bitiyor. 4-5 gün giden şarj zaten yok. Wi-Fi Tethering ile şarj ancak 3-4 saat dayanır.

Ancak telefonu USB ile iPad'e bağlayabiliyorsanız USB'den şarj olmaya devam edeceği için pil sorunu yaşamazsınız. iPad'de USB var mıydı, emin değilim tabii!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.