Şimdi Ara

CEP TELEFONUNU GEREKTİĞİ GİBİMİ KULLANIYORUZ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CEP TELEFONUNU GEREKTİĞİ GİBİMİ KULLANIYORUZ..
    YOKSA CEP TELEFONU KÖLESİ OLUP GSM OPERATÖRLERİNE AL KARDEŞİM BEN YİYEMEDİM SEN YEMİ DİYİYORUZ..
    YANİ ÇENEMİZİ TUTMASINI BİLİYORMUYUZ...

BUGÜN 20 EKİM 2005 CEP TELEFONU İLE KONUŞMAMA GÜNÜ (BUGÜN CEP TELEFONU İLE GÖRÜŞMEME ORUCU TUTUYORUZ)KAMPANYAYI DESTEKLEYELİM..CEP TELEFONUNUN ESİRİ OLMAYALIM...GEREKTİİ GİBİ GEREKTİĞİ KADAR KONUŞALIM...

• Bende destekliyorum
  • neyi gerektiği gibi yapıyoruz ki ???
  • Dünyadaki en yüksek vergi oranı Türkiye'de! Türkiye GSM'den %66 vergi alıyor!
    (ADAMLAR İŞİ BİLİYOR BİZ KONUŞULACAK YERDE SUSYOR!!!! SUSLACAK YERDE KONUŞUYORUZ!!! :( )

Operatör ne olursa olsun 20 ekim günü ücretli görüşme yapma! ??
    (İNŞALLAH YAPMAZSIN.. BUNU BİR ORUÇ GİBİ KABUL ET VE BUGÜN CEP TELEFONU İLE KONUŞMAMA ORUCU TUTUYORUM (ALLAH KABUL ETSİN) NİYETLİYİM DE !!! BARİ BUGÜN KONUŞMA !!!)

Adaletli Konuşma Ücreti İçin 1 Gün Sessizlik!
  • Yarında kontör yükleme günü mü?
  • sen istersen kontör YÜKLEMEME GÜNÜ olabilir..Ne dersin sende buna öncü ol kardeşim..
  • Herşeyin günü çıktı kardeşim...Bu arada bugün telefonla konuşacak çok kişi göreceksiniz(cep tabi)aslında bu süre 1 hafta olup herkes uysa ne manyak olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah için doğru söylüyorsun. 1 hafta olsun..Yada benim gibi belki biraz gerei kafalı bir düşünce ama hiç cep olmasın..Kullanmıyorum..Elimden geldiği kadar kullanmayacağım..
  • Eskiden cep mi varmış?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.