Şimdi Ara

CEP telefonunun yeri öğrenilebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm bilgileri bilinen GSP cihaz ve numaranın şu sıra hangis semtte olduğunu öğrenebilir miyiz?

Ekranda, bulunduğunuz semtin (baz istasyonuna göre) adı yazıyor ya onun üzerinden....

Şimdi ikinci bir teliniz var onu kardeşinize verdiniz, ama şu sıra bu kardeş nerede bilmek istiyorsunuz...

O cep cihazına ve gsm numarasına ait tüm özel bilgiler ve şifreler elinizde varsa, internet hesabından felan... bir şekilde cihazın (kardeşin) nerede gezindiği bulunabilir mi :)

Vardır bir yolu da, hangi yol bu

• Şirket hattı alıp EkipMobil'e abone olursan öğrenirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuala

Tüm bilgileri bilinen GSP cihaz ve numaranın şu sıra hangis semtte olduğunu öğrenebilir miyiz?

Ekranda, bulunduğunuz semtin (baz istasyonuna göre) adı yazıyor ya onun üzerinden....

Şimdi ikinci bir teliniz var onu kardeşinize verdiniz, ama şu sıra bu kardeş nerede bilmek istiyorsunuz...

O cep cihazına ve gsm numarasına ait tüm özel bilgiler ve şifreler elinizde varsa, internet hesabından felan... bir şekilde cihazın (kardeşin) nerede gezindiği bulunabilir mi :)

Vardır bir yolu da, hangi yol bu

Şirket hattın varsa görebilirsin, ama normal hattın varsa öğrenemessin..
  • Şebekeler(Türkcell,Telsim,AveA) senin yerini biliyorlar ama sen öğrenemezsin örneğin tusunami felaketinde telsim abonelerinin nerede olduklarını öğrendi ve onların kurtulmasını sağladı
  • telsim farkı ölüm kalımda ortaya çıkıyor demekki...

bu arada arkadaşlarında belirttiği gibi sadece şirket hatlarına bu destek veriliyor internetten kendi şirketinize özel bir sayfa veriliyor oradan takip ediliyor bildiğim ve gördüğüm kadarıyla.
  • sizin isteginize uygun bir hizmet turkcell,de var sanırım...
  • HER GSM OPERATÖRÜ İSTEĞİ DAHİLİNDE HE RABONESİNİN NERDE OLDUĞUNU İSTEDİĞİ ZAMAN ÖĞRENEBİLİR ANCAK BU ERİŞİM SON KULLANICI İÇİN SADECE EKİPMOBİL HİZMETİYLE BİRLİKTE ŞİRKET HATLARINA MAHSUSTUR.AMA EĞER MALTEPE PLAZADA ADMİN FALANSAN YOLDA YÜRÜRKEN BİLE İSTEDİİN ADAMA ELİNDEKİ PDA DEN NERDE OLDUU BİLGİSİNE ERİŞEBİLİRSİN...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    almanyada bir telefon numarası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asında bu zaten işlyen bir teknoloji problem bunun kullanılmak üzere abonelere açmak. Bir ara okumuştum gönderdiğimiz mesaj baz istasyonu adı ile gidecekti sonra vazgeçildi.

Örnek:
    TCELL IST/KDKY1

Selam. Aksama gec gelirim.

nakka
  • Bir de düşünsenize birini böyle bir uygulamadan haberi yok ve eşine mesaj atıyor:

TCELL IST/LVNT3

Canim ben daha ankara'dan dönemedim.
    Isler uzadi. Seni cok seviyorum. Optum
    ercün
  • quote:

Orjinalden alıntı: nakka

Bir de düşünsenize birini böyle bir uygulamadan haberi yok ve eşine mesaj atıyor:

TCELL IST/LVNT3

ercün

:)
  • quote:

Bir de düşünsenize birini böyle bir uygulamadan haberi yok ve eşine mesaj atıyor:

TCELL IST/LVNT3

ercün

• raksa ozgu teknolojiler: bir yer durum mesajı:normal bildiğimiz yer bolge mesajı...işin iyi yonu bu mesaj size geldiği gibi obur tanımladığınız raks marka cep telefonuna da geliyor. yani öbür telefonun nerede kullanıldığını söylüyor. küçük cocuklar için, şirketler için, okuma yazma bilmeyen ebveynler için, o bolgeyi bilmeyenler için veya sakat insanlar için güzel bir teknlooji... bir nevi gps nin basitleştirilmiş hali.

TELEFONUBAK ALINTIDIR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mclarensx1

raksa ozgu teknolojiler: bir yer durum mesajı:normal bildiğimiz yer bolge mesajı...işin iyi yonu bu mesaj size geldiği gibi obur tanımladığınız raks marka cep telefonuna da geliyor. yani öbür telefonun nerede kullanıldığını söylüyor. küçük cocuklar için, şirketler için, okuma yazma bilmeyen ebveynler için, o bolgeyi bilmeyenler için veya sakat insanlar için güzel bir teknlooji... bir nevi gps nin basitleştirilmiş hali.

TELEFONUBAK ALINTIDIR.

GÜZELMİŞ:)
  • symbian telefonlara sinek kovucu program düşünen sivri zekalı programcılar bunun için de bişeyler düşünmüş olmalı bence.. yani programın kurulu olduğu telefona bir sms gönderip hangi baz istasyonuna bağlı olduğunu sms cevabı ile öğrenmek mümkün olmalı..
  • muahahahaaa

quote:

TCELL IST/LVNT3

ercün

• quote:

Orjinalden alıntı: mrtkr

symbian telefonlara sinek kovucu program düşünen sivri zekalı programcılar bunun için de bişeyler düşünmüş olmalı bence.. yani programın kurulu olduğu telefona bir sms gönderip hangi baz istasyonuna bağlı olduğunu sms cevabı ile öğrenmek mümkün olmalı..

evet haklisin cok esnek bir sistem symbian
  • quote:

Orjinalden alıntı: riza_fb

quote:

Orjinalden alıntı: mrtkr

symbian telefonlara sinek kovucu program düşünen sivri zekalı programcılar bunun için de bişeyler düşünmüş olmalı bence.. yani programın kurulu olduğu telefona bir sms gönderip hangi baz istasyonuna bağlı olduğunu sms cevabı ile öğrenmek mümkün olmalı..

evet haklisin cok esnek bir sistem symbian

walla doru diosn :) aslında mantıklı..Nasıl telefonlar belirli ßaz istasyonlarından enerji alıorlarsa O baz ıstasyonu tarafından ßulunaßlirde..gayet mantıklı..

• Böyle bişeyi öğrenemezsin
  • baya bi karısık o konu yaaa
    hani bi aygaz filan olsan belki kullanırsın o seyii
  • İstendikten sonra bu tur uzak iletisim aygıtlarının yerleri harkulade bicimde koordinatlandırılabilir dusununki daha 30-40 yıl evvelinde simdiki tv buyuklugunde radyolardan sadece veri alabiliyoduk ama simdi kucucuk avucici kadar full teknolojik donanima sahip cihazları cebimizde tasıyoruz.
    Ama uzulmeyin bunları biz bu istenilen sekillerde kullanamayız (nerde oldugumuza dair bilgilerin 2. veya 3. sahıslara iletilmesi) Zira boyle seylerin perdesinin acılmasının ardından daha stratejik olaylarda duruma baglı olarak cereyan edebilir dusuncesi icersindeyim ve bu memleketin Askeriyesi ve sivil savunma teskilati (tabiki bi de MİT) bunlara dolaylı olarak izin vermiycektir.
    Bunu dusunmenizide sadece simdilik bi hayal oldugunu ben dusunup bi de bu acıdan degerlendirmenizi oneriyorum arkadaslar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.