Şimdi Ara

EV TELEFONU GELEN ARAMALARI NASIL GÖSTERİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
29.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR TELEFONUN GELEN ARAMALARI GÖSTERMESİ İÇİN NAPMAMIZ LAZIM??

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ev Telefonlarında Gelen Aramaları Görüntüleme

Ev telefonunuzda son arayan numarayı görmek istiyorsanız ancak telefonunuz bu bilgiyi göstermiyorsa, şu adımları izleyerek arayan numarayı öğrenebilirsiniz:

1. Telefon Şirketinize Başvurun: Telefon şirketiniz, aramaları ayrıntılandıran bir çağrı geçmişi kaydı sağlayabilir. Hesabınıza çevrimiçi olarak veya müşteri hizmetleri aracılığıyla erişerek bu kayda ulaşabilirsiniz.
    2. Sabit Hattı Arayan Numarayı Öğrenme Servisi Kullanın: Bazı telefon şirketleri, sabit hatları arayan numaraları belirlemenize olanak tanıyan bir hizmet sunar. Bu hizmet için ek bir ücret ödemeniz gerekebileceğini unutmayın.
    3. Üçüncü Taraf Uygulamaları Kullanın: Truecaller ve Hiya gibi üçüncü taraf uygulamalar, gelen aramaların kimlerden geldiğini belirlemenize yardımcı olabilir. Bu uygulamalar telefonunuzun rehberine erişmek ve bilinmeyen numaraları tanımlamak için izin ister.

Ev telefonunuzun arayan numaraları göstermediği durumlarda, bu yöntemlerden birini kullanarak gelen aramaların kimlerden geldiğini öğrenebilirsiniz. Böylece istenmeyen aramaları engelleebilir veya önemli kişilere öncelik verebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • birinin seni araması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfork -- 8 Temmuz 2006; 15:57:00 >
  • arayan numaradan bahsediosan TT i arayip actirman lazım die biliyorum biz ole yapmıstık sanırım
  • tt yi ara ordan açıyolar
  • telefonda desteklemeli tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quadriceps

telefonda desteklemeli tabi

TELEFON DESTEKLEMESE NEDEN SORAYIM GERÇİ TT YE KIL OLUYORUM AMA NE YAPALIM ARICAZ....DENİZE DÜŞEN YILANA SARILIR...
  • CLIB ozelligi var TT den actırılıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefonunuz gosterme özellıgıne sahıpse telekoma gıt ,actr
  • Telefon Hattinin Olduğu Bölgede Dijital Santral Olması Lazım Köy Yerlerinde Bu Özellik Yok.Telefonun Caller Id Özelliğini Desteklemesi Lazım.Sonra 444 1 444 den Arayıp Numara Herhalde Bu Olması Lazım Yinede Araştır Müşteri Hizmetlerinin Numarasını.Bu Özelliği Aktif Hale Getirmelerini Sölemen Lazım.
  • ben biliyorum tt yi arayıp ilgili kişilerle görüşüp ev tel numaranı vereceksin 1yada 2güne kalmaz gelen aramaları gösterir.herehangi bi ücret ödenmiyor buna....beleşş
  • hocam telefona pil takmayı unutma benim aklıma gelmemişti kafayı yemiştim hatta telefonu değiştirmiştim bozuk diye sonradan çaktım durumu
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfork

birinin seni araması lazım

hah çok ıı ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.