Şimdi Ara

Cep ten TV-Klima-uydu-anfi nasıl kontrol edebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evdeki elektronik cihazları cep telefonuna yükleyeceğim bir APK kontrol etmek istiyorum, bildiğim kadarıyla kulaklık Jack yuvasına IR led takılıp yapılabiliyormuş, yapacağım tek şey bir APK ile TV on/off uydu on/off klima on/off anfi on/off yapmak istiyorum, bilgisi olan yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaza remote diye app var onu kur iki adet 5 yada 3mm ir transmit led al ledlerin birinin + si diğerinin eskisine ,eksiside diğerinin artisana olacak sekilde paralel bağla sonra yaptığın bu iki ucu kulaklık R ve L cikislarina bağla ,çalıştığını denemek içinde başka bir telefonun kamerası ile app üzerinden kumandaya basarken ışıkların yanıp yakmadığını kontrol edebilirsin

Edit:
    How to make IR Remote for Android
    How to make IR Remote for Android
    https://electronics2017.wordpress.com

Burada daha iyi anlatmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_koca5055 -- 13 Temmuz 2017; 18:0:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• f_koca5055 F kullanıcısına yanıt
    Dostum bilgilendirmen için çok teşekkür ederim, bahsettiğin APK ya her bir kumandanın aç kapa komutlarını nasıl yükleyeceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmpaktör İ kullanıcısına yanıt
    Sanırım program içinde TV klima vs marka modeller vardı ,onlardan seçerek deniyorsun diye hatırlıyorum

• Daha profesyonel ve çok da maliyetli olmayan çözümler için Broadlink RM Pro ya da benzeri cihazlara da bakabilirsiniz.
  • Otgye bağlanarak çalışan aşağıdaki parça ile her türlü tv klima kumandasını telefona kopyalanıyor. Zaza remote ile kullanılıyor. Eksik tarafı oluşturduğumuz kumandaları telefona yedekleyemiyoruz. Online yedek oluşturma seçeneği var. Sadece kızılötesi kumandalar kopyalayanabilir. Ben memnunum.

OTG Kablosuz Uzaktan Kumanda IR Aletleri Kızılötesi DVD STB IPTV Kontrol Anahtarı Hayranları Düzlem için Evrensel otg Android telefon

s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/a6bIVveU

(from AliExpress Android)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.