Meraba Arkadaşlar. 3G modem ile aylık cepnet paketi kullanıyorum. Download yapmak istediğimde Saatlik Vodemnet alıyorum 100 mb kadar gayet güzel download yapabiliyorum. Yalnız 400-500 mb lık verileri nasıl indirebilirim? Günlük Vodemnetler 350 mb kadar download yaptırıyor sonra hız yine düşüyor. Bu konuda bi fikri olan varmı acaba. İyi çalışmalar dilerim.
Bende senin izlediğin yolu izliyorum. Bazen 600-700 MB lara kadar hızlı downloada izin veriyor. Ama daha sonra normal hızına geri dönüyor. Eğer çok lazım olursa tekrar saatlik vodemnet alıyorum. Onun dışında bunun başka bir çözüm yolu yok.
Şimdi şöyle birşey var. Dosya paylaşım siteleri bir dosyayı indirirken duraklatıldığında ve tekrardan indirmeye devam etmiyor. Yani başladınmı bitirmek zorundasın. Ör. Az önce 55 mb lık iki dosya indirdim ve 110 mb olduğu için son 10 mb bitene kadar çatladım. Yani 600-700 mb dan bahsediyorsunuz, keşke öyle olsa sorun kalmıyacak. Bir çözüm yolu mutlaka vardır diye düşünüyorum.
Yalnız ben saatlik vodemnet paketi hattıma tanımlandıktan sonra bağlantıyı hiç kesmiyorum. Bağlantıyı kesip tekrar bağlandığımda hız düşmüş olarak bağlantı sağlanıyor ne yazıkki... Bendeki en son durum bu. Başka arkadaşlarda farklı bir durum oluyorsa ona bir şey diyemem...