Arkadaşlar bgn cepöğrenciye geçtim 'seçtiğiniz numaralarla07.03.07 ye kadar 500 dk boyunca 5 dakikası 1 kontöre konuşabilirsiniz' dedi neden mart ın 7 sine kadar anlamadım???
yukleme yapınca 1 ay indirimli konuşursun.1 ay icinde yenıden yukleme yapmassan indirimli konuşmalar yeniden kontör yükleyene kadar devam etmez.SAYGILAR
hımm teşekkürler acemilik işte
quote:
Orjinalden alıntı: sevmeksucmu
yukleme yapınca 1 ay indirimli konuşursun.1 ay icinde yenıden yukleme yapmassan indirimli konuşmalar yeniden kontör yükleyene kadar devam etmez.SAYGILAR
aynen bölee
Ben bugün 100 kontör yükledim. 19.2.2007 tarihinde kadar indirimli arama listenizdeki numaralarla 499dk 5dk 1 kontöre konuşabilirsiniz diyor. 10 benim sürem.
bende az önce yükledim 13 marta kadar dedi mesela. Tam 1 ay süreyi kapsıyor. + 20KNT lik hatlardan almıştım. (cepöğr) Bu sabah tanımlama yaptım. dakikada 3 knt giiti telsimi arayınca. noluyo lan dedim. 100 knt yükledim. 5dk 1 knt oldu. İnsan önceden söler 20 knt mi yedin telsiimm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme