GSM hattımdaki Turkcell interneti notebook umda kullanıyorum telefonum üzerinden bağlantı sağlayarak. Weble ilgili problem yok ancak adsl bağlantısı ile Windows Live Mail programı üzerinden mailleri alabilirken cepten internet bağlantısında mailleri alamıyorum. Ayarları kurcaladım ama sonuç yok. Önce internet bağlantısı sağlayarak programı daha sonra çalıştırdım yine olmadı. Sorunu nasıl çözebilirim ? Hata olarak verdiği mesajlar şu;
xxx hesabı için iletiler gönderilip alınamıyor. Sunucu bağlantısı başarısız oldu.
Sunucu: 'mail.xxx.com' Windows Live Mail Hata Kimliği: 0x800CCC0E Protokol: POP3 Bağlantı Noktası: 110 Güvenli(SSL): Hayır Yuva Hatası: 10060
ve
Gmail (xxx) hesabı için iletiler gönderilip alınamıyor. 'pop.gmail.com' ana bilgisayarı bulunamadı. Lütfen sunucu adını doğru girdiğinizden emin olun.
Sunucu: 'pop.gmail.com' Windows Live Mail Hata Kimliği: 0x800CCC0D Protokol: POP3 Bağlantı Noktası: 995 Güvenli(SSL): Evet Yuva Hatası: 11004
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme