Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.283
Cevap
369
Favori
796.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Machine Wizard

Bankanin keyfi uygulamasi iade ister eder ister etmez etmek zorunda degil
    Keyfi değil sistem müşteri temsilcisine gösterirse iade edebilir, kart limit ve kullanıma bağlı sistem gösteriyor seçenekleri.

Ayrıca yeni yansıyan aidat 2 gün kullanım olduğu için 105 TL den 2 günlük tutarı düşüp iade etmesi gerekir.

Teb eskisi gibi kampanya yapmıyor zaten iptal edecektim hadi iade eder diye dursun dedim zaten kampanya yok düzgün birde aidatı diretiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 20 Şubat 2020; 14:34:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NewsTR kullanıcısına yanıt
    Keyfi derken iade zorunlulugu yok demek istedim ayrica 2 gunluk kullanim tutarinin dusup kalanin iadesi diye de bir sey duymadim hic

• NewsTR kullanıcısına yanıt
    Hayır, mesajımda belirttiğim tüketici hakem heyetine ama akbank bu yöntemle geri vermiyor ama cepteteb'den toplam 3. defa geri aldım. garanti de vermiyor mesela. tamamen bankaya bağlı sanırım.
  • TEB Kredi Kartları’nızla 16 Şubat-31 Mart 2020 tarihleri arasında Bonus üyesi Shell İstasyonlarından 4 defa 125 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alımı yapın 25 TL, CEPTETEB’den katılın tam 30 TL indirim kazanın!

Nasıl katılırım?

Kampanyaya katılım için; harcamadan önce SHELL yazıp 4616’ya SMS ile gönderebilir veya veya CEPTETEB Mobil Uygulaması kampanyalar sayfasından katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Nasıl kazanırım?

SHELL İstasyonlarında 4 defa 125 TL ve üzeri alım yaptıktan sonra, 6-13 Nisan 2020 tarihleri arasında Bonus üyesi SHELL İstasyonlarında yaptığınız harcamalarda indirim alacak ve bu indirim kartınıza 16 Nisan 2020 tarihinde yansıtılacaktır.

Kampanyaya ait diğer bilgiler:

Ayrı günlerde ve tek seferde yapılan 125 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alımlarında geçerlidir.
    Aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 125 TL ve üzeri harcamaların sadece ilki kampanyaya dahildir.
    Kampanya müşteri bazındadır.
    İşlemler mutlaka Bonus POS'undan geçmelidir.
    Bonus kullanımları, sanal pos, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    Tüm kartlar için kampanya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır.
    Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Turkcell için 0,85 TL, diğer operatörler için 0,65 TL'dir.
    Kampanya için gönderilen kısa mesajlar Banka sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
    Sade kartlar, banka kartları ve ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.
    Ek kartlar kampanyadan ayrıca faydalanamaz, ek kartların yaptıkları harcamalar asıl kartın harcamasına sayılacaktır.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/shellde-indirim-kampanyasi/

• İptal edeceğim ben bu kartı zaten adam gibi ne kampanya var nede ilgi alaka. Çöp oldu kart

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhabalar. budget üzerinden %35 indirmle araba kiralamak istiyorum. ancak ödemeyi yaptım web sitesi üzerinden. kod girecek bir yer yok. budget sitesinde kodu ofiste ibraz etmeniz gerekmektedir diyor. ofiste kodu gösterince daha da bi indirim mi alacağım anlamadım. yani ben direkt kod girince fiyata yüzde 35 indirim olur sanıyodum ama sitedeki standart fiyat üzrinden ödeme yapmış oldum
  • Dostlar hesap kesim tarihinden sonra bir alışverişim oldu fakat satıcı ürünü göndermedi ve iade oldu iade olunca bu ayki ödemem gereken borç 0 gözüküyor bu normal mi yoksa bug falan mı var?
    Limitime baktım o ekside ama bu ay ki ödemem gereken borç sanki ertelenmiş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonturk1840 -- 24 Şubat 2020; 3:38:5 >
  • 20 ocakta Cepteteb kredi kartı aldım. 1 Mart'ta kredi kartı aidatı kesilmiş. Normalde bu ücretin 1 sene sonunda alınması gerek miyor mu a dostlar?

• uysal1001 kullanıcısına yanıt
    cepteteb ikinci ekstre kesildiğinde yansıtıyor maalesef.

• Aynen peşin aliyor lar ben iade de ettiremedim iade ettiren oldumu aidatı

• kutsalgen kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim geri dönüşünüz için. E devletten itiraz edeceğim geri ödemeselerde tüketicilerin bu durumu kabullenmemelerini görmeleri gerekiyor.

• İlk 50 bin için kredi kartı ücreti almayacaklarını söylüyorlardı, ilk 50 bin içinde olup da kart ücreti kesilen var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

İlk 50 bin için kredi kartı ücreti almayacaklarını söylüyorlardı, ilk 50 bin içinde olup da kart ücreti kesilen var mı acaba?
    ben o gruptayım. benden öyle bir kesinti olmadı şimdiye kadar.
  • spacenet S kullanıcısına yanıt
    Benden de kesinti olmadı. 1 ek kart çıkarmıştım ona 1 sefer aidat çıkardılar onu da itiraz ettim özür dilediler ve bir daha olmadı öyle bir durum
  • bütün bankalardan borç erteleme haberleri gelirken teb in sesi soluğu çıkmıyor
  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    TEB ztn zar zor dayanıyordu son zamanlarda bu gidisatta bayrağı çeker gibi sanki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    TEB BNP'in bir şey olacağını sanmıyorum çok anormal olaylar olmadıkça yarın öteleme ile ilgili haber çıkar.

• Kartımı iptal etmiştim, doğru bir karar vermişim halen elle tutulur bir kampanya yok.

• Maaş müşterisiyim hiçbir yer kart vermezken veya limit artırmazken burası direk 30bin verdi hemde aidat alınmıycak kartta TEB yıldız priority buraya kadar herşey güzel ama arkadaşların da dediği gibi kampanya yok 6aydır bende kart 100tl bonus kazanabilmiş iyi biz bunu Akbank da yeri geliyor ayda kazanıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.