|
CEPTETEB [ANA KONU] (398. sayfa)
-
-
Arkadaşlar, teb troy bonus kart ile migros da temassız alışverişte otomatik bonus posundan çekiyor mu? -
evet
-
ben ağustos ayında cepteteb marifetli açmıştım meğerse o gün kendi kendine fon almış. marifetli 3 ay dolunca appyi silmiştim dün tebden mesaj geldi 1.19 kuruş borcunuz vardır diye. bu neymiş diye uygulamayı yeniden indirdim bir baktım varlıklarımda fon duruyor. belki sizin de haberiniz yoktur bakın bi :))
-
Teb kredi kartıyla fatura talimatında komisyon kesiyor mu? -
Hayır
-
Teşekkürler. -
Troy karta sanal market migrosu hem e ticaret hem markete sayıyordu. Muhtemelen yeni yıla da sayar. Aynı şekilde normal bir alışverişi market ve yeni yıla sayar diye düşünüyorum.
-
İgdaş ödeyip taksitlendiren var mı? -
daha önce yaptım, oluyordu. -
Benim bu sefer olmadı provizyondanda çıktı suan faiz istiyor -
Troyun market kampanyası cepte şok alışveriş sayarmı -
Migros da mağaza alışverişine 2 kampanyayı da saydı fakat 1000/300 çünkü yeniyıl kampanyası her ikinci alışverişe 200 veriyor
-
Evet doğru gözden kacirmisim ,her ikinci alışveriş demiş 👍 -
otomatik mi bölüyor mahmut yoksa sen mi bölüyorsun uygulamada -
TEB BONUS TROY kullanıyorum. 97 ile başlayan kartlardan. Kampanyalardan sorunsuz yararlanıyorum.
Dijital slipte işlem kaydı "BONUS" diye yazarak başlıyorsa bonus posundan geçtiği anlamına gelir ve sorunsuz yararlanılır.
-
Benimde 6508 ile başlıyor geçen aylarda market kampanyasında sayaç işliyordu bu kampanyada işlemedi bonus posundan da geçti hersey normal ama sayaç işlemiyor -
otomatik.
hatta farkında olmadan tüm kampanyalara katıl butona tıklamıştım hızlıca, ekstrede bir baktım fatura bölünmüş. özellikle kışın iyi 1000 tl üzeri faturalar için. -
halkbank kredi kartın varsa orada faizsiz 6’ya bölüyor -
E ticaret puanları yatan var mı arkadaşlar?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X