Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.304
Cevap
372
Favori
799.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Müşteri hizmetlerini arayıp tekrar acilmasini talep edebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

İptal olsun . Geçen bir kampanya yapayım dedim saymadı sektörü

ilk 50bin kişiden 1 kisi daha eksilsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay Troy karta özel yapılan eticaret ve restoran harcamalari kampanyalarinda sayaç işlememişti.Ben de kayit olusturdum.Bugun dönüş yaptilar harcamalariniz üye iş yerlerinden yapilmamistir diye. Ama ekleme yapmislar teboncemusterimemnuyeti@teb.com tr adresine bonus yüklenme tarihinde talebinizi iletin,değerlendirmeye alalim diye. Alisverislerim Trendyol ve Sbarro pizzadandi.Trendyol'da param yaziyordu geçen ayki alisverisimde.Bu ay Paycell yazdi ve kampanyaya dahil oldu.

• CEPTETEB [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TEB Troy bonus Sanalmarkette bonustan geçiyor mu deneyen var mı daha önce

• alisverisadami A kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimal geçer , bonusu önceki ay müşteri temsilcisi sonradan yüklenmişti.sade mi normal troy mu?

• Petrichor33 kullanıcısına yanıt

normal bonus logolu olan olması lazım. sade kartlar sıkıntı

• Opt kullanıcısına yanıt

Normal bonus troy,sade sıkıntılı çıkınca normalini de aldım.

• Biraz önce bankadan bir sms aldım. 1,98 tl borcum varmış, müşteri temsilcisini aradım marifetli hesabı kullandığınız için diyor. Hesaptaki tüm parayı 1 ay önce çektim hesap 0. Şimdi bunlar benden her ay bu parayı mı isteyecekler?

• darksideofthemoon kullanıcısına yanıt
    Ek hesap olmasın marifetli hesapta ücret alınmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    MKK ücreti denen musallat bu. Geçen sene marifetli hesap açtım, bir gün bile hesapta para tutmadım yani kullanmadım bile ama sağ olsun bu MKK ücretini miras bıraktılar bana. Her ay mesaj atarlar bu ay tahakkuk etmiş ücret şudur diye. Hesapta para görürlerse çekiyorlar ücreti.

• sörms kullanıcısına yanıt

Hayır ek heabım felan yok üstad.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksideofthemoon -- 3 Aralık 2024; 15:52:20 >
  • glory34 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler üstad,

Siz nasıl çözdünüz hesabı kapatmalı mıyım?

Çözemedim ben, heraymesaj gelir ama içeride pek para tutmadığım için bugüne kadar bir kere hariç para çekemedi. Merkezi Kayıt Kuruluşu'nu arayıp belki iptal edilebilir ama denemedim.

• glory34 kullanıcısına yanıt

Marifetli hesabı kapattım. Vadesiz hesap ta 1,98tl var dur bakalım ne olacak. Müşteri temsilcisine her ay paramı isteyecek diyorum isteyeceğini düşünmüyorum diyor. Ne olduğunu bilmediğine eminim fakat ispatlayamam, düşünüyormuş.

Her ay istiyor, bana da bugün mesaj geldi 9.86 TL olarak.

Marifetli hesap açınca, yatırım hesabı da açılıyor. Otomatik para piyasa fonu almak için. TKM para piyasa fonu alınıp satılıyor marifetli hesap için. Yatırım hesaplarından MKK hesap bakım ve saklama ücreti alır. TEB bu ücreti yansıtıyor.

Yatırım hesabında fon, hisse falan olmazsa, hareket olmazsa MKK para istemiyor. Her ay para istemeycekler kısacası. Marifetli hesaba para atarsanız o ayın sonunda para isterler.

Bankalar ve aracı kurumlar bu MKK ücretini tahsil ederler, diğer bankalarda da olan bir şey.

Evet, geçiyor. Kartınız troysa sanal marketi E-ticaret, yeni yıl ve markete sayar. Sanal Markette 2 kere 1000 liralık alışeriş yapılıp ilkinde 200, ikincisinde yeni yılla 400 alınır.

Sanal Market'te Money Cüzdan üzerinden harcama yaptım, Bonus POS'undan geçmedi. Money Cüzdan üzerinden harcamayın.

• 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.