< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
CEPTETEB [ANA KONU] (395. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
aynı sorun bende de var amazon müşteri hizmetleri sorun olduğunu düzeltmeye çalıştıklarını söyledi
-
HB den alışveriş yaptım. 1000 küsür TL Ceptetebden, 100 TL kadar da hepsipay kullandım. Kullanmas olaydım. Sayaç ilerlemedi. 1000/100 Troy e ticarette. Mecbur buna da itiraz edeceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet geçen ay ilerledi puan verdi ama bu ay 2 alışveriş yaptım itirazla aliriz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hpaye yukleyip oradan cekiyor diye saymıyor sanırım
Arkadaşlar %20 fatura indirimi kampanyasından yararlanmak icin 5 fatura vermek şart mi?
3-4 olsa yetmiyor değil mi
yeterli hocam kredi kartı ile vermek şart ama bir de 2 elektrik kurtarmıyor. Elektrik, su, doğalgaz vs. 1er tane.
-
Harika hocam 5 fatura vermistim akbank dogalgaz tanimlamis dogalgaz + 1 fatura ile akbanka transfer edicem 2 faturayı
Bende de teb platinium troy var. Ona bagli troy sanal kart var. Ikisiylede amazondan alisveris yapamiyorum. Yapan nasil yapiyor anlamadim
Bir arkadaş Amazon desteğe yazmış "Sorunun farkındayız çözmeye çalışıyoruz" demişler.
Amazon kampanyası görselinde Cepteteb'in "Cepteteb ve Teb bonus özellikli kartlarda geçerli" diyor kampanya. Demek ki Troy'un Amazon'da kullanılamayacağını biliyordu Teb de diye düşündüm sonradan.
-
Arkadaşlar, teb bonus troy kartı bir çok online alışveriş sitesinde (mesela amazon) bonus özellikli görünmüyor ve dolayısıyla taksit seçenekleri çıkmıyor. Ancak tek çekim yapıyor.
Acaba bu sorun teb troy kullanan herkeste mi var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray5006 -- 25 Kasım 2024; 21:47:43 >
teb bonus troy trendyol içinde taksit seçenekleri çıkmıyor
25 Mayısta kredi kartı kapatmama sözüne puan almıştım, iki gün önce 6 ay doldu ama kapatma talebi yapınca 'verdimiz bonuslar geri alınır' tarzı uyarı veryor. 6 ay dolmasına rağmen neden böyle yapıyor ki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bikaç gün daha bekleyin, tekrar deneyin. benim not aldığım tarihten 2 gün sonra tekrar kapatmama sözüne indirim/bonus teklifi çıkmıştı. kapatmama sözü devam ederken bonus teklifi çıkmıyor, uyarı çıkıyor.
o uyarı standartta sözünüz yokken ve size banka bonus teklif etmediği zaman da çıkıyor. tarihten eminseniz kapatın gitsin.
müşteri hizmetlerine yazılı sorup da cevap alabilirsiniz, sözünüz ne zaman bittiğine dair.
-
Teşekkür ederim, biraz daha bekleyeyim o zaman.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kart numarası 6508 ile başlıyorsa çıkmaz. saçma sapan bir sistemleri var.
-
aynen öyle sistem çok saçma trendyolun taksit vermediği karta hepsiburada taksit çıkıyor sonra orda çıkarken başka yerde çıkmıyor bir türlü oturmadı sistem
Cepteteb troy kredi kartına özel 1000/1000 indirim kampanyası gelmis,fakat uygulamada troy kart gorunmuyor,bu kart fiziki olarak elime geleli epeyce oldu ve hic kullanilmadi simdi bu kartın sifresi sanırım visa ile aynidir ama uygulamada gorunmemesi tuaf ,harcama yapabilirim heralde ,emlak vergisi odeyeyim diyordum kart numarasi yok
Kartın mobilde görünmesi için harcama yapmak gerekiyor(kart bilgileri görünemediği için o harcama fiziki olacak mecbur)
teb'de böyle bir saçmalık var maalesef
-
kampanyalara da mı saymıyor bu 6508 ile başlayan? bonus platinum dijital troy var 6508 ile başlıyor, pınaronline'dan alışveriş yaptım market+eticaret sayar diye 3 gün oldu provizyondan çıktı 2 kampanyanın da sayacı işlemedi. bakkal ve süpermarket olarak gözüküyor pos sayması lazım normalde
birde eğer bu saymıyorsa kampanyaların sorunsuz olması için hangisini almak lazım, teb bonus troy mu cepteteb dijital troy mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 28 Kasım 2024; 9:29:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X