uygulamada 6 aralık görünüyor kampanya sayfasında |
CEPTETEB [ANA KONU] (399. sayfa)
-
-
kusura bakmayın ben iş bankası maximum e-ticaret kampanyası ile karıştırmışım. geçen ay hiçbir kampanyaya katılmadım tebde.
-
Bana şuan Amazon ve Otomotiv puanları yatmış ama troy karta yatirmislar:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kişiye özel harcama hedefi bu ay da geldi. 1200/120.000
2 aydır kullanmıyorum kartı ilk alışverişe 500 tl bonus + 20k 3 ay faizsiz nakit avans gelmiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Limitiniz ne kadar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anneme geldi hocam 96k/900quote:
Orijinalden alıntı: shutterbug
Kişiye özel harcama hedefi bu ay da geldi. 1200/120.000
1350 vermiş 135b ama limit dolu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen ay 14200'e 250 gelmişti. Süre kısıtlı idi tamamlayamadım. Değecek kampanya filan yoktu ama her seferinde tamamladıkça daha yükseği gelir hedefin.
-
Faizsiz kredi ve nakit avans devam ediyor mu?
Teb 1850 puan istiyordu sanırım. Geçen gün Hangikrediden ücretsiz raporda sağlıklı+ sonucu çıkmıştı. TEBden faizsiz kredi ve nakit avans için uygun mudur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz Muay -- 6 Aralık 2024; 21:35:24 >
Hangi kredi sonucu Findeks'ten alır. Findeks'e girip net puanınız nedir bakın ona göre.
-
Aynen öyle hocam en son 26k/300 gelmişti onu gailba yaptım bu ayda 96k ya çıkarmış harcama hedefiniquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugGeçen ay 14200'e 250 gelmişti. Süre kısıtlı idi tamamlayamadım. Değecek kampanya filan yoktu ama her seferinde tamamladıkça daha yükseği gelir hedefin.
72k 720 geldi
Bende CEPTETEB DIJITAL TROY kredi kartı var. Hiç kişiye özel kampanya felan gelmiyor. Sizin kartlar nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pervane848 -- 6 Aralık 2024; 23:29:26 > -
2 3 ay önce geldi troy sade karta.
Kampanyalardan bakılıyor değil mi hocam çıkıp çıkmadığına. Bana 4 ay önce sadece 200 TL bonus kampanyası çıktı ondan sonra başka kişiye özel çıkmadı.
-
Evet orası ayrı bölümde çıkmıyor görülmezse kalıp gidecek. Bir düzeni yok herhalde belki 6 ayda bir çıkıyordur
Eyvallah hocam teşekkür ederim.
-
Kartı kullanmadığım için limiti düşürmüştüm 50bin limit artırımı denedim başka bankalardaki limiti düşürün diye mesaj geldi. Em fazla 12.5l çekebiliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X